Novoletna žurka naj bo:

A) pred novim letom
10
27%
B) po novem letu
20
54%
C) mi je vseeno, ker se žurke ne bom udeležil
7
19%
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

vidim, da se žurka pripravlja s polno paro.
JUUUPIIIII!!!!!!
Seveda pridem tudi jaz!
Torej: Pegaz z rdečo kravato bo odnašal negativno energijo, miril grdogledajočega didžeja ki bo bentil čez županjo, spremljal Boba Hribarja na violini in pobiral naročila za vino, kavo, vodo, lupčkanje,... in potem bo :arrow: :?:
(pridte na žur, pa boste zvedli. Zategadelj. Akoravno. Jedelj pomaranča.) :)

22. Pegaz
Lokacija? mi je vseeno. Datum? če je po 14.1., je OK.

Ntica: pridi, no, saj te bo bratec Bob mal kdaj lupčknil. Miha bo pa tako ali tako laže študiral, če bo sam doma, namesto, da mu delaš skomine. ;)
Brez tebe ne bi blo tapravga žura...
Snežinka, Vlajko... :arrow: :( :( :(

Že likam kravato!!!
Lep let,
Pegaz :)

Sam še to: do 14.1. sem na smučanju, zato me bo bolj malo na forumu. Po dooolgih leeetih!!!! Passo Tonale, io veno! (?)
Uporabniški avatar
 Barb
Kot ste lahko zasledili že v samem naslovu, je padla odločitev, da bo letošnja žurka TF 28.-29. januarja 2006 v Počitniškem domu Vila (Vršiška 73) v Kranjski Gori.

Včeraj se je nekaj članov TF :arrow: hvala vsem za udeležbo in res lepo preživet dan, odpravilo v izvidnico, da preverimo nastanitve.
Že ob prihodu nas je pričakal čudovit pogled. Res kot v pravljici :P
Nato pa je sledil topel sprejem v domu in še s veliko bolj prijazno gospo Nado, ki pa je res pravo sonce in babica za vsakogar.

Nastanitve,pa ja...............če bi rekla čudovito,ne vem,če je dovolj.Sanjsko tako rekoče. Zato vas že sedaj prosim, da spoštujete to, kar boste videli in kar vam bo dano na uporabo.
Brez enega NE :D smo se odločili, da bomo spali na skupnih ležiščih povsem na vrhu. Boste že videli zakaj :wink:
Po vsej vrjetno bi potem vzeli še kakšno skupinsko ležišče, če boste kateri člani s celotnimi družinami.

Glede hrane smo se odločili, da bomo imeli polpenzione :arrow: cena torej 6.000,00 sit/osebo. Zajtrk je samopostrežni do desete ure. Večerja pa je ob petih. Za večerjo bo juha, ajdovi žganci, zelje, krvavice in pečenice. Kot posladek pa štrudelj :lol: Dobi se tudi kavica. Drugače pa si lahko prinesemo svojo in si jo lahko skuhamo.
Naj že vnaprej povem, da postrežba ni taka kot v Logarski. Tukaj je bolj self-service.

Nekaj je pravil, ki pa se jih bomo udeleženci držali:
1. v domu se NE KADI
2. obvezna je uporaba copat, ki jih morate prinesti s sabo
3. prinese tudi vsak svojo brisačo
4. nekaj pijače imajo, ker pa je načeloma ne smejo točiti, jo preostanek prinesemo s sabo. Kje jo bomo imeli spravljeno(zato je določeno posebno mesto v hiši :arrow: upoštevaj to), pa bom pokazala na samem prizorišču.
5. žura se v jedilnici.Na skupinskih ležiščih oz. v sobah, se ne žura.
6. dom se zapusti najkasneje do 14 ure v nedeljo, 29.01.2006

Mogoče bo kdo rekel, da zveni vse preveč strogo. Lahko da, vendar ne želim imeti nikakršnih problemov.

Glede plačila.Plačali boste meni, jaz pa bom potem po pogodbi plačala naprej.Od vas pričakujem poštenost. :evil:

Vem, da vsi ne boste mogli priti, vendar tako kot se je že velikokrat izkazalo, nikoli ni mogoče ugoditi vsem željam. :( Žal.

Vzdušje v Kranjski je dobro, ko pa bomo gor še mi, pa bo odlično.

Kaj več lahko napišejo še udeleženci, ki so bili včeraj z mano.

Kar pa se programa tiče, pa.......prepuščam skupinski odločitvi. V sobot oz. nedeljo se gre lahko tečt ali na pohod v Krnico :lol: , zvečer gremo lahko na nočno sankanje :arrow: potrebna je rezervacija,imamo lahko predstavitve s potovanj(kar nekaj forumovcev je preživelo lepe počitnice),.......skratka ANIMATORJI na plano z idejami

Tehnika:
:arrow: potrebujemo kakšen računalnik in ozvočenje za glasbo(kandidatov za DJ vas je kar nekaj...Pero,Matevz,Matjazv....)
:arrow: projektor in platno

Pričenjam z zbiranjem prijav. Zadnji dan za prijavo je sreda, 25.01.2006.
Lahko tukaj na temi, ali po ZS-ju, kamor pa mi lahko pišete tudi,če imate kakšno vprašanje ali posebne želje.
Nazadnje spremenil Barb, dne 09 Jan 2006, 10:01, skupaj popravljeno 1 krat.
 Nataša
Midva za sabo od Dolskega naprej voziva paleto pira in paleto kokakolje. Darujeva za dobrodelne namene TF žura :wink:

pa še to: je kdo mogoče opazil kakšen TEHTEN razlog s strani "demokratične organizatorice", zakaj ne bi mogli met tega žura en teden kasneje? :evil:
Bah, z moje strani bo letos bojkot.
Uporabniški avatar
 klaudi
Hoj,
ja, včeraj smo si ogledali prizorišče prihajajoče žurke TF in lahko rečem, da smo se imeli izvrstno. Predvsem ni manjkalo snega in dobre volje. Vsekakor priporočam tudi pohod v Krnico in kuhano vino v koči na Krnici.
V Kranjski gori ti je res težko dolgčas in se mi kar zdi, da bo naš TF vikend čist prehitro minil.
papa
Uporabniški avatar
 Pero
Tale vila v Kr.Gori je idealna lokacija. Nastanitev je res na nivoju, poseben prostor za žuranje je zelo primeren, ker smo vsi v enem prostoru, ločeno od spalnic :arrow: manj pospravljanja.
Kuha :arrow: domače jedi, poskrbljeno tudi za vegetarijance in popolnoma po mojem okusu :wink:
Barb :arrow: si že razmislila, kako boš osvobodila ubogo 75 letnico??

Krnica ... uh ...
Ribanje, mavžanje, piling ... ali kako že?? :D

Zdi se mi prav, da so postavljena določena pravila, ker le-ta omogočajo, da je dom v takem stanju.

Datum je že rezerviran, zato bi kakšno prestavljanje pomenilo spremembo lokacije (mislim), kar bi bilo pa skrajno neprijetno ... in neprimerno...
Žal je res težko ugoditi vsem, vendar tega ne smete vzeti osebno... ni fer do "demokratične organizatore"

Vzemite s seboj tudi primerno obutev ... kakšne planinske čevlje, gamaše ..
 Nataša
Pero napisal/-a:Datum je že rezerviran, zato bi kakšno prestavljanje pomenilo spremembo lokacije (mislim), kar bi bilo pa skrajno neprijetno ... in neprimerno...

in kdo je rezerviral ta datum? in na čigavo pobudo? o domu je bilo toliko ponudb in razpravljanja, datum je pa določila ena sama oseba.

O fer pa raje ne bi...
Uporabniški avatar
 Staša
Joj! Kaj bomo pa zdaj? Bi morali narediti eno analizo, kaj je lažje - prestavit datum našega žura ali prestavit datume izpitov na faksu, pa gledaliških predstav...? :( Ne bo tko luštn, če ne bo inventarja TF...?!? :?
 Nataša
Preden me spet kdo obsodi na grmado, par pojasnil. Jih niti nisem dolžna, ampak vsaj za svoj lastni mir jih bom vseeno napisala.

Prvič - noben ne zanika dejstva, da je Barb že ogromno naredila za TF, da je pridna in da zna organizirat. In mislim, da sem že dovolj dolgo na tem forumu, da ne kritiziram kar vsega povprek. Do zdaj mi je že nekak postalo jasno, kdaj so za nečem pravi nameni in kdaj le lastne želje.

Drugič - če bi lahko, bi prišla v KG tudi v terminu, ki je zdaj odločen. Vsaj za kakšno popoldne. Če pa ne bi mogla, pa pač ne. Vseeno pa je fer (če že govorimo o fer) dobiti vsaj pojasnilo, zakaj se nekaj določi in zakaj ne, saj nisem edina, ki tako misli, samo jezik znam očitno edina stegnt (in vem,da mi bo žal, pa mi je vseen).

Tretjič - lokacije se je ful izbiralo in o njih razpravljalo, datum pa je kar padel. Mene ta puhlica, "vse za dobrobit TF", ne prepriča več.

In še to: ko sem zjutraj pisala mejl Barb in vprašala, če lahko samo pove, zakaj ravno ta vikend, sem dobila odgovor:
"ker smo se tako odločl".
In ko sem vprašala, kdo natančno se je tko odloču, je prišlo nazaj:
"jaz".

Dragi moji, jest mam dost.
Uporabniški avatar
 mare
Nataša napisal/-a:Preden me spet kdo obsodi na grmado, par pojasnil. Jih niti nisem dolžna, ampak vsaj za svoj lastni mir jih bom vseeno napisala.

Prvič - noben ne zanika dejstva, da je Barb že ogromno naredila za TF, da je pridna in da zna organizirat. In mislim, da sem že dovolj dolgo na tem forumu, da ne kritiziram kar vsega povprek. Do zdaj mi je že nekak postalo jasno, kdaj so za nečem pravi nameni in kdaj le lastne želje.

Drugič - če bi lahko, bi prišla v KG tudi v terminu, ki je zdaj odločen. Vsaj za kakšno popoldne. Če pa ne bi mogla, pa pač ne. Vseeno pa je fer (če že govorimo o fer) dobiti vsaj pojasnilo, zakaj se nekaj določi in zakaj ne, saj nisem edina, ki tako misli, samo jezik znam očitno edina stegnt (in vem,da mi bo žal, pa mi je vseen).

Tretjič - lokacije se je ful izbiralo in o njih razpravljalo, datum pa je kar padel. Mene ta puhlica, "vse za dobrobit TF", ne prepriča več.

In še to: ko sem zjutraj pisala mejl Barb in vprašala, če lahko samo pove, zakaj ravno ta vikend, sem dobila odgovor:
"ker smo se tako odločl".
In ko sem vprašala, kdo natančno se je tko odloču, je prišlo nazaj:
"jaz".

Dragi moji, jest mam dost.

Oh Nataška, Nataška!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Mare, a mas kej konstruktivnega za prpomnt mogoče?
Uporabniški avatar
 Dule
Tole je pa lahko rešljivo z glasovanjem naj odloči večinska volja. Žal vsem željam ne bo ustreženo.. Menim da bi zmagal predviden termin, če bi kdo rad moj glas naj lobira na ZS :lol: Se hecam sem nepodkupljiv :!:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Dule napisal/-a:Tole je pa lahko rešljivo z glasovanjem naj odloči večinska volja. ..

Nataša ne govori o glasovanju ter večinski volji, temveč o temu, da je ena oseba določila datum po lastni presoji ter, morda, "sebi v prid", gledano iz vidika prostega časa. :o A se ti zdi to v redu? :roll:

PS: Vpis v to temo sem s tem postom zaključil. :!: 8)
Uporabniški avatar
 Dule
Vlajko napisal/-a:..da je ena oseba določila datum po lastni presoji ter, morda, "sebi v prid", gledano iz vidika prostega časa. :o A se ti zdi to v redu? :roll:

Vsi, ki smo že sprobal organizirat projekte za dobrobit TF vemo kako je težko vsem željam ustreči - nemogoče..

Kakor jaz vem je Barb na Dolski analizi lepo spraševala za katere datume ste..

Sicer pa če je dost interesa in prijav pa naj bo 2x, 3x ali še večkrat žurka :P Uživajte zimske radosti :wink:

ČAU

Vlajko tudi jaz se izklapljam iz teme :!: 8)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA