prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ob letu osorej, skoraj..

Če še koga mika, midva to nedeljo vabiva na dva kroga Brda in uro plavanja v bazenu.

Dobimo se ob 9.30 pred gozdnim vhodom za golf na Brdu. Obljubljam krog v približno 50 minutah. Drugi krog potem ob 10.30. Sledi dobre pol ure počitka in opoldne še uro ali več plavanja v kranjskem bazenu.

Ker je snega tudi pri nas dovolj, lahko najbolj zagreti odtečejo nekaj krogov kar pred bazenom. Daljše proge so na Kokrici(avto je za pustit nasproti Dežmana). Če bo interesentov več se lahko dogovorimo za skupinski tek.

Seveda lahko pridete le na krog okoli Brda, dva, le na skupno plavanje ali pa samo na analizo po trinajsti uri kar v prostore kranjskega bazena.

VABLJENI!

A+A

p.s. prvim trem, ki mi pošljejo ZS podariva karte za bazen

p.p.s. analiza šteje tudi za prvi pripravljalni sestanek za Pašman v februarju
ales napisal/-a:
Seveda lahko pridete le na krog okoli Brda, dva, le na skupno plavanje ali pa samo na analizo po trinajsti uri kar v prostore kranjskega bazena.

Tisti, ki bomo tekli 3 kroge pa startamo ob 8:30 (upam, da ne bom edini :) )

lptini
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tini, za vsak slučaj imej v avtu tudi tisti bombažni CviCek, vse bolj se nagibam k temu, da odtečem en krog z(a) vami ... :?: :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Sem nahecal še svaka Gorazda, da bo prišel v nedeljo zraven in nam v bazenu pokazal kako plavat na dolge proge. Ga junija čaka 7.6 km na Just for fun.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Huh, tini, z veseljem bi, vidim da si ornk zastavil, vendar izpiti delajo svoje. računam na ponovitev, da se tudi tukalici udeležita treninga :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
MihaPR napisal/-a:... računam na ponovitev, da se tudi tukalici udeležita treninga ...

Malo še počakajta, da se podaljša dan (+ poletni čas), potem bosta nekaj mesecev vsak četrtek proti večeru dobrodošla v našem koncu. :D :wink:
 Nataša
MihaPR napisal/-a:računam na ponovitev, da se tudi tukalici udeležita treninga :)

Zakaj pa ne morem it sama? :roll: :evil: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Matej
Tini, tudi mene malo mikajo trije kroge. Če že do potankosti ponovimo lansko leto, potem jih vsekakor moram ponoviti. No, -15 stopinj, upam, da le ne bo.

Sam to me zanima, a se da zdaj okrog Brda normalno tečt?
Uporabniški avatar
 Junc
Nazadnje ko sem tekel v nedeljo je bilo ledeno. Glede na to, da kaj veliko padavin ni bilo mislim da je ostalo enako (ledeno). Teči se da, le malo previdnosti je potrebno.
Uporabniški avatar
 ales
Matej napisal/-a:Sam to me zanima, a se da zdaj okrog Brda normalno tečt?

Nazadnje sem tekel v torek. Res je bilo ledeno tm od prvega do četrtega kilometra. A z malo pazljivosti ni problem. Le odriv ni čist taprav. Ampak tako računamo na čase tm okoli 50, kajne?! Od šestega kilometra dalje pa je tek že po suhem. Zelo prijetno.

Tini me je shecal, da pridem tudi jaz že ob 8.30. Torej trije.

Nataša, če te Miha ne bo same spustil, pa pridita skupaj vsaj na opoldansko plavanje in druženje.
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:
Tini me je shecal, da pridem tudi jaz že ob 8.30. Torej trije.

Po neuradnih informacijah naj bi 3 kroge tekel tudi forumovec z nickom "2MUCH4ME"! :)

Torej 4je zaenkrat.

lptini
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
tini napisal/-a:
Po neuradnih informacijah naj bi 3 kroge tekel tudi forumovec z nickom "2MUCH4ME"! :)

Informacijo potrjujem! Vendar me skrbi, da bo tempo 50 min na krog zame malo preoster. Planiram 55 min na krog. Kakšen zainteresiran za ta tempo? :?: :?: Junce maybe? :?: :?:

Plavati pa ne znam :wink: , pa tudi analizo bom izpustil, ker imam popoldne prevozne obveznosti mojih nogometašev!!! :cry: :cry:

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 Junc
Vilko, žal. Mam počitek (mi je kiropraktik obdelal hrbet, išasa ni več :D ), tako da moram počivat en teden (zapovedan počitek, da se hrbtenicca nazaj adaptira).
Mater ampak 3 krogi, mmmmm, ma če bi bil zdrav, bi tekel do onemoglosti. Kdaj drugič, resno :(
Uporabniški avatar
 ales
Opoldne sem šel preizkusit Brdo v soncu. Ob prihodu sem srečal Vilkota z ženo, ki se je nekaj pritoževal čez led in blato, tko da sem kr malo s strahom stekel. A se mi zdi, da je bilo danes bistveno manj ledu ko v torek. Zgleda letos še ni prav velikokrat tekel okoli. Ali pa so tele Nike Terra Sebec superge toliko boljše od Pegasusk. Torej, če imate kaj primernejšega od "ljubljanskih" Pegasusk za jutri le obujte.

Morda edino tistih 50 minut malo raztegnemo-tko ene 52-53/krog. Vmes še malo spijemo in krožimo v Vilkotovih 55.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
ales napisal/-a: Zgleda letos še ni prav velikokrat tekel okoli. Ali pa so tele Nike Terra Sebec superge toliko boljše od Pegasusk.

Oboje drži. Zadnjič sem tekel prejšnjo nedeljo, pa se mi zdi, da so bile razmere zelo podobne, edino na vzhodni strani po 6km je malo več kopnega. Moje superge z letnim profilom so ob vsakem malo močnejšem odrivu spodrsnile, tako da drugače kot lahkotno sploh nisem uspel teči....
ales napisal/-a:Torej, če imate kaj primernejšega od "ljubljanskih" Pegasusk za jutri le obujte.

Zaenkrat še nimam!! :cry:

ales napisal/-a:Morda edino tistih 50 minut malo raztegnemo-tko ene 52-53/krog. Vmes še malo spijemo in krožimo v Vilkotovih 55.

A Vilko bo pa žejen??? :wink:

Se vidimo jutri...

LP Vilko B.

PS:Da me ne bo kdo narobe razumel!! V splošnem je tek okoli Brda pravi užitek, samo tempo moraš prilagoditi razmeram, pa gre... Okolica in zimska idila pa je tako čudovita. Še posebaj danes so se vsi hribi v okolici kopali v soncu, tudi pogled do Triglava je bil tako jasen, kot že dolgo ne...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA