-  07 Feb 2006, 12:50

in to ima veze s čim že?!
saj samo debatiramo, reče moj fotr, ko se že fajn skregamo Tale forum je tudi zato, da organizatorjem tekov povemo svoje mnenje, ne? Če je majica neuporabna, potem raje plačam običajno štartnino, ki je namenjena teku, rezultatu,...če pa doplačam za majico, naj mi bo vsaj prav, a ni to razumna prošnja?
 Tale forum je tudi zato, da organizatorjem tekov povemo svoje mnenje, ne? Če je majica neuporabna, potem raje plačam običajno štartnino, ki je namenjena teku, rezultatu,...če pa doplačam za majico, naj mi bo vsaj prav, a ni to razumna prošnja?
in če bo ratalo, bomo zelo veseli. če pa ne, pa malo žalostni, ampak analiza bo vseen živahna 

Pero napisal/-a:Sam jih imam kar nekaj, in jih nosim predvsem v telovadnici in nikoli za kakšen poslovni sestanek
in to ima veze s čim že?!
saj samo debatiramo, reče moj fotr, ko se že fajn skregamo
 Tale forum je tudi zato, da organizatorjem tekov povemo svoje mnenje, ne? Če je majica neuporabna, potem raje plačam običajno štartnino, ki je namenjena teku, rezultatu,...če pa doplačam za majico, naj mi bo vsaj prav, a ni to razumna prošnja?
in če bo ratalo, bomo zelo veseli. če pa ne, pa malo žalostni, ampak analiza bo vseen živahna

... a kroji bodo tud ženski...
  ... a kroji bodo tud ženski...  pol pa ne bom več jamrala, da je drago
  pol pa ne bom več jamrala, da je drago 

,se pa spomnim lanske debate(kako cas leti,ane,al je pa to zato,ker sem ze star
 ,se pa spomnim lanske debate(kako cas leti,ane,al je pa to zato,ker sem ze star  

na katerokoli že
  na katerokoli že   vase na ta račun ja
 vase na ta račun ja  .....pa potem z majčko
 .....pa potem z majčko