prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Vem, ven, maj je se dalec, ampak v resnici je ze skoraj pred vrati :!: Torej, kaj bi rad :?: Rad bi sest ljudi (3:3), dve ekipi in skupni cas na kratkih trojkah 0:59:59. Stevilo sest dopusca, da se sestavi dve trojki enakovrednih tekmovalcev, glede na stanje kaksen teden pred nastopom.
8) Vem, vem, me boste sekiral, da to ni v duhu zen teka. Ampak je. Ker ne bo kaksne panike ali slabe volje, ce zadeva ne uspe. Predobro vem, da se mora marsikaj zlozit skupaj, da trije pridejo v cilj v zastavljenem casu.
Torej, kandidatke in kandidati dobrodosli med (z)mesane trojke TF. :)

lp, oranzni slon in Jusuf al Islam
p.s.: Ja, Golada bo pa testna proga. :)
p.s.s.: Punce, dekleta in zene ne se dat prevec prosit :!:
p.s.s.s.: 8) Zuza, nic se delat, da ne znas brat :!:
Uporabniški avatar
 pegaz
Jest se javm.
(Turšica, je bi se... je bi se javu PRESS)
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 klaudi
0:59:59

In my dreams :roll:
 Nataša
pegaz napisal/-a:Jest se javm.

piflar :roll:
jest bi mela pa eno trojko za fuuuuuuul počasnih 28 km. grizem ne (razen če mi mare ne pride na pot :evil: :wink: )
 žuža
Trojke so mi res ostale v lepem spominu. Udeležba je vsako leto obvezna. :D

oranzni_slon napisal/-a:8) Zuza, nic se delat, da ne znas brat :!:

Oranžni slon in Jusuf, kam se vama pa letos mudi? ;) 0:59:59 ...veš kolk intervalov bi mogla naredit, da bi dosegla tak čas.
Uporabniški avatar
 mare
Nataša napisal/-a:

jest bi mela pa eno trojko za fuuuuuuul počasnih 28 km. grizem ne (razen če mi mare ne pride na pot :evil: :wink: )

Za vsak slučaj bom tokrat tekel s kračo čez ramo, če bi se ti ob pogledu name zahotelo gristi. Ali je mogoče boljša zelnata glava ali kar prgišče prosa?
Uporabniški avatar
 še1PR
mare napisal/-a:
Nataša napisal/-a:

Za vsak slučaj bom tokrat tekel s kračo čez ramo, če bi se ti ob pogledu name zahotelo gristi. Ali je mogoče boljša zelnata glava ali kar prgišče prosa?

Mare, pazi! Tole Ntino je tko nalezljivo, da boš moral počas pazit, da te ne bo še kak od nas (p(o))grizel...
Uporabniški avatar
 raziskovalec
oranzni_slon napisal/-a:Rad bi sest ljudi (3:3), dve ekipi in skupni cas na kratkih trojkah 0:59:59

Kapo dol oranžni_slon in Pegaz. Pod 5 min/km s tistim začetnim vzponom se
mi zdi spoštljiv dosežek, še posebej za mešane trojke. :clap:

Pri zadnjem poskusu je rezultat pod eno uro uspelo doseči 6 mešanim trojkam od 182.
Glej:
http://www.slo-timing.com/Rez_cat.asp?db=245&cat=25

Za moške trojke pa 27 od 246.
Uporabniški avatar
 mare
še1PR napisal/-a:
mare napisal/-a:
Nataša napisal/-a:

Mare, pazi! Tole Ntino je tko nalezljivo, da boš moral počas pazit, da te ne bo še kak od nas (p(o))grizel...
Zaenkrat me še ne skrbi. Una bolj sika kot grize, kar je v bistvu čudno. Kure bi namreč morale kavsati.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pa bi te moralo. Zaenkrat si mel še srečo.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
klaudi napisal/-a:
0:59:59

In my dreams :roll:

8) Draga Klaudi, mislim, da je cas, da zacnes uresnicevat svoje sanje. ;) 8) :) In videla bos, prav sadko ti bo. :)

lp, ornazni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
žuža napisal/-a:Trojke so mi res ostale v lepem spominu. Udeležba je vsako leto obvezna. :D
oranzni_slon napisal/-a:8) Zuza, nic se delat, da ne znas brat :!:

Oranžni slon in Jusuf, kam se vama pa letos mudi? ;) 0:59:59 ...veš kolk intervalov bi mogla naredit, da bi dosegla tak čas.

8) Draga Zuza ali si ze pozabila kako dobro se je potem dret kot jeshar in navijat za TF :?: Eto, samo zato se mi letos malo mudi. :)
:D Intervali pa tako niso noben bavbav :!: :) Da dobro grizes hribe sem pa ze tako ali tako v zivo videl. (komaj dohajal PRESS)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:

8) Draga Angelca! Mene pa zanima ali si ti morda se v oni fazi, ko ne ves ali bi fanta, ki ti je vsec ugriznila ali pa bi mu privoscila lubcka :?: Drugo vprasanje je ali ti tvoja tukalica2 ne poje vse hrane in ti nekoliko stradas zaradi tega :?: Tretje vprasanej je ali si ze pozabila kje je peskovnik, ti kraljica peskovnika, ... :?: :D

lp, oranzni slon
 Nataša
Klaudi je že oddana, Slonči, ti samo išči dalje pa vso srečo :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:Rad bi sest ljudi (3:3), dve ekipi in skupni cas na kratkih trojkah 0:59:59

Kapo dol oranžni_slon in Pegaz. Pod 5 min/km s tistim začetnim vzponom se
mi zdi spoštljiv dosežek, še posebej za mešane trojke.

Eh, raziskovalec, meni se zdi, da to pac ni nekaj nedosegljivega in da bi se dalo z malo nacrtnega treninga to dokaj enostavno dosec. Kako je ze rekel Fikret :?: Usuditi se je cjena napredka :!: :D
Malo se bojim, da so vse punce malo pocvikale Angelco in so se skrile v zaklon, da nevihta mine. :) Mic, mic, mic, je ze soncek zunaj. :) Nic se bat Angelce! :D

lp, oranzni slon

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA