-  23 Apr 2006, 07:31

LP
No pa je za nami tudi ta tek, vreme je bilo zelo lepo vendar se na štartu ni zbralo veliko tekačev veliko manj kot lani.
Tista dva vsopna sta mi dala precej vetra in pa vročina me je zdelala. No TF-jevcev nas je blo kar precej tako da so mi na progi kar pomagali z vspodbujanjem.

No pa je za nami tudi ta tek, vreme je bilo zelo lepo vendar se na štartu ni zbralo veliko tekačev veliko manj kot lani.
Tista dva vsopna sta mi dala precej vetra in pa vročina me je zdelala. No TF-jevcev nas je blo kar precej tako da so mi na progi kar pomagali z vspodbujanjem.

Vsem čestitke
  Vsem čestitke  

drugače proga dokaj zahtevna oz. bolje rečeno podlaga. Počutil sem se dokaj dobro, razen v četrtem  krogu sem neprestano iskal izletno cono za opravljanje potrebe (želodčne težave press
  drugače proga dokaj zahtevna oz. bolje rečeno podlaga. Počutil sem se dokaj dobro, razen v četrtem  krogu sem neprestano iskal izletno cono za opravljanje potrebe (želodčne težave press   )
 )   pa se nism mogel odločiti kam zaviti, pa sem kar do konca potrpel..
  pa se nism mogel odločiti kam zaviti, pa sem kar do konca potrpel..  Po dolgem času spet medalja
  Po dolgem času spet medalja   

, bolje od tone peska.
 , bolje od tone peska.