prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

V nedeljo grem teč s Prul v Lj na Polhograjsko Grmado in nazaj. Štart ob 5.00 (kot se za v hribe spodobi :) ), razdalja okrog 37km. Trasa: Lj - Vrhovci - Stranska vas - Belica - Grmada - Topol - Toško čelo - Podutik - Zoo - Prule.
Tek bo pa bolj počasen tam okrog 10-11km/h (po ravnem) računam.

No, če hoče kdo z menoj naj se javi.
 kovit
ja tole sem glih premišljeval da bi blo treba enkrat narest, pa druzba bi tudi prav prisla.Ti pa ne morm 100% rect, ker ne vem kolk bom zmatran od laufanja cez ta teden.Ob petih zjutri ?A kakšno uro kasneje ne bi šlo?
l.p.Tomaž
Uporabniški avatar
 samo
Kasneje ne gre, ker žena in mali otroček zahtevata svoje. :)
Sem se že kar navadil na te zgodnjojutranje teke, je super, ptički se ravno dobro zbudijo in nažigajo, pa nikjer nobenega tekača še, tako da ni gužve :).
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz sem za soboto ali nedeljo razmišljal do 25 km! A bi bila kakšna varianta, da bi se kje ob poti dobila, a mogoče kaj približno veš, kje bi se priključil, da bi bilo 10km do Pohograjske Grmade?
Uporabniški avatar
 samo
Krog: Stranska vas - Belica (po glavni cesti proti Pol. Gradcu) - Grmada (hoja/tek) - Topol - Toško čelo - Preval - Stranska vas je glih enih dobrih 20 km (21). Lep krog je to. Jaz bom tam ob ene 5.50.
Uporabniški avatar
 samo
Če bo v nedeljo slabo vreme, grem v soboto.
 kovit
samo napisal/-a:Če bo v nedeljo slabo vreme, grem v soboto.

Jest sem že scagav za tale podvig; se morm šparat za u Radence.Če boš še kej planiru javi pa se z veseljem priklučm.
Pa lahke noge in velik veselja želim

Tomaž
Uporabniški avatar
 samo
To je bil pa res lep tek.
Sonce, ptički, ena srna in en srnjak, dišeča pomlad.
Sem podaljšal do Dvora in šel tam gor na Grmado, ker sem se malo bal za koleno, ki me je včeraj zjutraj tako bolelo, da sem mislil da ne bo nič s tem tekom. Pa je bolečina, kot je prišla, tudi odšla.
Grmada vedno znova očara. Danes je sploh bila tako čudno osamljena, da je kar prekipevala od sreče, ko sem pritekel gor.
Potem, na poti proti Katarini, sem srečal že par pohodnikov, na poti med Topolom in Toškim čelom pa presenetljivo veliko tekačev. Pod Toškim čelom, me je skoraj pohodil srnjak, je prišibal po jasi in me zagledal, ko je pristal kake 3m pred menoj, me je le pogledal in se odgnal nazaj in odšibal odkjer je prišel. Ko bi imel njegove noge in kondicijo,...
PST je bil že poln ljudi in tekačev, moja voda v Camelbaku je pa začela zmanjkovati, a so bile Prule že blizu.
Če me ne bi matral podplat, ja, v novih supergah res ni najboljše it na daljše ture, bi bil to perfekten tek. Superge moram pa prav pohvalit, so se odlično odrezale nobenega žulja, nobenih bolečin v nogah (razen podplata), sem jih pa zjutraj malo razrezal, da ne dobim enga mojega famoznega otišanca. Podplat ma je pa matral tako, da sem se moral ene 5x ustavit in ga masirat.
Naneslo je okrog 40km in 740 viš. m.
Grmado vsem toplo priporočam.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA