Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:Sem prišel na idejo da bi plesale kankan plesalke, pa hočejo prevelko tarifo :lol: :wink: .Pol bi se pa teklo v obe smeri hkrati :rol: :rol:
ČAO!

Tomaž, večina organizatorjev večjih tekov si privleče tja neke neznane kenijske zobotrebce.Ki jih pol tak al tak ne vidiš.Al pa jih (kot v Radencih) pred štartom v debelih trenerkah v najhujši vročini :D
Ti rajši pripelji par brhkih slovenskih deklet za diktiranje tempa tekačem :D Saj veš ko se zalepiš za kakšno... :shock: pol na okrepčevalnicah ne rabiš tekočine :wink: al pa dvojno dozo ker imaš že tako suhe ustnice :lol:

Ti jih pa ona potem zato lepo osveži!
:lol: :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:... Ti jih pa ona potem zato lepo osveži! ...

Tomaž, a lahko daš eno navijačico na stran, prosim .... zame ... :D :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja da se ne pozabi omeniti da bo na omenjeni datum 09.07.2006 tek po ulicah Krope kjer bo vsak tekač dobil veliko nepozabnih trenutkov.
Vreme pa bo pravijo :lol: !
Na www.adolimpik.com so vse potrebne informacije nekaj pa se bo še dopolnjevalo ta teden in prihodnje tedne!
Dodana je še nova kategorija, ki bo zabeležena tudi na spletni strani in to je med moškimi!Za zadnjo kategorijo.Naslednje leto pa bomo pripravili še kako kategorijo več tudi za ženske oziroma boljše polovice :lol: !
Slabših tako ali tako ni!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Kje je to točno saj sem probala na TIS najti in me prestavi nekam na Koroško a na vašem zemljevidu vidim Brezovico. Oprosti če ne vem kje je to.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
To je na Gorenjskem koncu natančneje če se odpravite skozi Podbrezje in greste proti Posavcu, ko nato zavijete za smer Podnart.Pred Podnartom je most za katerim zavijete levo in vas smer pelje proti samemu prizorišču dogajanja.Na sam dan prireditve bodo pripravljeni smerokazi ki vas bodo usmerjali proti samemu prizorišču.Pa tudi na sami spletni strani bo besedno in narisano prikazana smer, kako priti do Krope.
Toliko zaenkrat kaj več pa zopet kmalu!
Pridite in ne bo vam žal!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja kot sem rekel je dodana še ena kategorija za starejše veterane in to je 1940 in starejši :wink: !
Hja na starih svet stoji in na mladih pa se na novo goji :lol: .Sicer je pa tako da vino starejše je boljše je, a sem mogoče že kje to slišal! :lol:
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja sicer je že povedano nekj, ampak vseeno naj vas opomnim :lol: :wink: , da bo naslednji teden potekal tek po ulicah Krope.Nekaj malenkosti bo še popravljenih na sami spletni strani www.adolimpik.com kar se tiče prijav.Zatorej se vam v imenu organizacijskega odbora opravičujem, ker je napisano za prijave da se sprejemajo od 8h do 9h.POZOR!! Sprejemajo se od 8h do 9.30h obljubljeno mi je da bo ta napak do ponedeljka odpravljena.Če pa bo kaj noveg pa se vam seveda z velikim veseljem oglasim in vam to tudi povem pardon napišem!
Se vidimo, do takrat pa se lepo hladite v prijetnem hladu!
ČAO!
 matej-jethro
:idea: vem, kje je Kropa! Na ta dan mam sicer planirano intenzivno razmišljanje o tem, kdo bi lahko bil bodoči župan Kamnka in me že boli, ker bom moral prestaviti to tuhtanje...menda pridem :wink:

šele tedaj, ko se vidmo se zagledamo :shock:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
matej-jethro napisal/-a::idea: vem, kje je Kropa! Na ta dan mam sicer planirano intenzivno razmišljanje o tem, kdo bi lahko bil bodoči župan Kamnka in me že boli, ker bom moral prestaviti to tuhtanje...menda pridem :wink:

šele tedaj, ko se vidmo se zagledamo :shock:

Ekola in človek je spoznal kje je Kropa. :lol:
Skratka same spominske medalje so že gotove in bodo vroče dostavljene na samo prizorišče dogajanja teka po ulicah Krope.Unikatni pokali za prve tri pa se tudi kujejo in bo vse skupaj vroče kot sveže pečene žemljice :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 jcerni
Pomagajte si s spletno stranjo: http://www.uk.map24.com/, kjer najdete v obliki zemljevidov vse kraje v Evropi, od vasi, mest in velemest, pa tudi Kropo.
 tae
matej-jethro

Očitno je Kamnik prevelik, da bi se tu srečevala in morava zgleda kar v Kropo, da kakšno rečeva in kaj pretečeva. U, poglej pa še rima se. Dejmo pokažmo Manhattan boysi iz kakšnga testa smo. A zraven povabva še kakšnga kamnčana?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
jcerni napisal/-a:Pomagajte si s spletno stranjo: http://www.uk.map24.com/, kjer najdete v obliki zemljevidov vse kraje v Evropi, od vasi, mest in velemest, pa tudi Kropo.

Točno na tej spletni strani vam še celo v TRIDEMENZIONALNI TEHNIKI PRIKAŽE POT IN PA OD SAMEGA ŠTARTA POTEKA POTI DO KONČNEGA CILJA V TEM PRIMERU KROPA kako priti do tja.Resnično koristna informacija.
Ja poslužujte se tega in boste prišli direktno v Kropo.
Ali kakor se reče:
"SKOZI KROPO V EVROPO"
Slogan, ki se ga velja zapomniti!
Lepo se imejti in uživajte kjerkoli ste ravno tako tudi naslednji teden ko bo sam tek po ulicah Krope!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
tae napisal/-a:matej-jethro

Očitno je Kamnik prevelik, da bi se tu srečevala in morava zgleda kar v Kropo, da kakšno rečeva in kaj pretečeva. U, poglej pa še rima se. Dejmo pokažmo Manhattan boysi iz kakšnga testa smo. A zraven povabva še kakšnga kamnčana?

Ma kar cel Kamnik povabta :lol: :wink: !
Želim Vam predvsem veliko tekaških užitkov na sami progi in med samim tekom, čeprav bo preteklo veliko tekaškega znoja :oops: :wink: !
ČAO!
 tae
Tomaž, komaj čakam, da te spoznam še osebno, saj sem se tebe po imenu najprej zapomnil, odkar berem in pišem na forum. To ti pišem zato, da me boš še ti lažje spoznal, ko te pocukam za rokav. Mimogrede, ali mi pripraviš še kakšno presenečenje, če pripeljem cel Kamnik :lol: :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA