Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

marjan
BMI

23.66
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
16,86
18,58
22,12
27,46

Če pa vsi pridemo na tek pa še ne vemo (fuzbal&košarka PRESS)!!! :cry:

LP VB
 tt2x
BMI := 23.76

lp,
Tomaž
 daša
18,29

Uf, konkurenca v naši kategoriji bo huda - MatjazV in ta mala, ta hitra 2MUCH-a :oops: Sicer mora biti pa tudi eden zadnji - samo ne vseh politank že prej pojest :nono: .
LP, Daša
Uporabniški avatar
 vizi
21,5

lp
vIZI
 eggy
tae napisal/-a:Po priloženem kalkulatorju:

20.86111966075032

eggy se je očitno malo zmotila glede mene.

No....saj te v bistvu ne poznam. Samo zdi se mi, kdo si.....
Na pikniku si bil s familijo, a ne.

No....ko gledam tele BMI.....ne morem verjet.....vsi ste suhci, pol pa tuki ene čudne vrenosti ven pridejo. Men v najboljsem primeru pride 20.700817

Sam......nič se ne bojte......žal bom takrat, ko boste vi Fotrovga preganjal....napolitanke jedl, pa štrudl (mljask......to imam res rada) jedla kebeb in uno ta sladko reč.....zdej se nikakor ne morem spomnit imena...... No.....če bom tega preveč pojedla, se mi bo pa še BMI spremenil.....jao....treba mal pazit :) da ne pridem v drugo kategorijo.

Jah.....smola, no.....ne vem zakaj morajo glih na dan Fotrovega teka še ene kongrese pripravljat.....a se res nič ne pozanimajo, kje se se kaj dogaja. :)
 eggy
žure napisal/-a:Same suhe južne :twisted:
Jest mam pa 25,77 :wink:

...da te potolažm.....do 25 je še čist normalno :)
Saj ne zgrešiš velik. A telesno višino si preveru? :)
Uporabniški avatar
 žure
Sej sem ga imel že 21,6 pa sem ga izboljšal 8)
Je žena zaropotala, da moram več jest, ker so jo vprašali:"Ja s čim ga pa futraš, ko je tako shiral?" :lol:
Saj ni bilo treba veliko, dve prometni pa malo lenobe pa smo čez magičnih 25...
Aja, sem omenil, da rad jem ? :wink:
eggy napisal/-a:...da te potolažm.....do 25 je še čist normalno. Saj ne zgrešiš velik.
Hvala za besede tolažbe. Saj če stopim na prste :shock: pridem pa globoko pod 25. :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 mitjas
mitjas napisal/-a:Zakaj pa hendikipirani tisti z višjim pulzom?

Zato ker običajno pretečem Brdo tm nekje s pulzom < 150 (in ker jaz postavljam pravila...)

:D no sej ponavadi je moj pulz tudi med 150 in 160, če se gremo pa zares, pol gre pa tja proti 190! :)
 eggy
žure napisal/-a:Saj če stopim na prste :shock: pridem pa globoko pod 25. :lol: :lol:

....no, vidš, za vsako stvar se najde rešitev.... :)
Uporabniški avatar
 ales
mitjas napisal/-a:[ no sej ponavadi je moj pulz tudi med 150 in 160, če se gremo pa zares, pol gre pa tja proti 190! :)

Meni je danes uspelo na "treningu" ovala odtečt(z Lojzetovo pomočjo) 40.54 s povpr. pulzom 154.

Še boljša je bila analiza pri Rogovilcu.. kaj vse Matejeva tehtnica ne izmeri..tko po spominu: en indeks maščobe(sem ga imel seveda daleč največ), število kilogramov mišične mase, procent vode v telesu (wtfit?), energijske zaloge v telesu..saj pravim, prava analiza!

Ker so bile moje vrednosti v prav vseh izmerjenih kategorijah najvišje, je tista tehtnica v ožjem izboru za AKF prihodnjih FT.
Uporabniški avatar
 Bor
...tko na hitr, zgleda da vodm ( :clap: )....
...btw, poletni tek, 174 :shock: 193...
...kaj je že s pulitankam?

he he
Uporabniški avatar
 rainbow
Tud jst računam, da se pridružim na Fotrovem teku. Upam, da že v mal boljši formi, kot sem trenutno :)

Aleš, štartnina je pa....kaj že :?: :!: 8)

BMI 21,19 - grem dons na sacharco, hehe
 Liquid
Pridem, če ne bom preveč utrujen. :shock:

Dirkat ne mislim, zato bom kar za fotrom teku :twisted:.

BMI = 22,16
Uporabniški avatar
 mare
Indeks 24!!! Pa celo življenje sem poslušal, kako sem suh.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA