prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 MihaPR
Tini, dobr, da si odpovedal. Ko je najbolj lilo bi bili ravno na odprtem :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
No, bo ta petek kaj več dobre volje za kakšeno ZENZEN sopihanje?
Vaše cenjene in eksplicitne ponudbe pričakujem do petka do 14.00!
 eggy
Bajsi napisal/-a:Helou!
No, bo ta petek kaj več dobre volje za kakšeno ZENZEN sopihanje?
Vaše cenjene in eksplicitne ponudbe pričakujem do petka do 14.00!

Ej....mogoče se bo pa vreme do petka tud že zrihtal.... tole nikamor več ne pelje ....
Ja.....sicer si pa Jack....že v ponedeljek maš splanirano za petek.... Takih skor ni več :) Jaz sem si zdaj v plan četrtkov ZEN dala.... ampak.... mogoče pa tudi petek ni napak. Samo.....pri meni je to res ZEN. Kaj točno ZENZEN pomeni... mi ni čisto jasno.
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
8) Deca draga, eto spet nov teden in spet izivi Golade. :) Kdo bo prvi pod 45? Kdo je podoben medvedu na spustu? Ali Ano sploh lahko kdo ujame? Kaksne so nove zamisli za izvedbo? Skratka, pridite in odgovorite na vsa vprasanja. :)
Bajsi, kar se naju tice pa tako ves, da brez sladkorja ne bo sprave. :D :twisted:
Eto, se kratko porocilo z ovala. :) Ob ponedeljkih ali torkih ob 1900 castim intervale po vasi izbiri. Danes je tako Milkec zbral 6x800 z ogrevanjem, Pegaz pa je ponucal Milkcov iztek za ogrevanje na 3x1600. Kolikor se nismo sami dovolj potili je dez poskrbel za mokre majice. :) Prepelice so pa tudi vredu. :) :P

lp, Jusuf Al Islam
Uporabniški avatar
 milkec
Jusuf napisal/-a:Kdo bo prvi pod 45?

Če bo Golada tako tekmovalno usmerjeno jo bom iz svoje modrosti bojkotiral. Jaz bom hodil na rekreativno Golado, pa če bo treba tudi s 15 minutnim zamikom!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
milkec napisal/-a:Če bo Golada tako tekmovalno usmerjeno jo bom iz svoje modrosti bojkotiral. Jaz bom hodil na rekreativno Golado, pa če bo treba tudi s 15 minutnim zamikom!

8) Aja, sedaj vem zakaj vedno gledamo kje je modri dirkac. :) :D Samo zato, da bi izklopili ego meter. :) Pametno Polde. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 milkec
oranzni_slon napisal/-a:8) Aja, sedaj vem zakaj vedno gledamo kje je modri dirkac. :) :D

In ste take barabe, da me zanalašč počakate in potem mi privijete ego do 110%
 eggy
milkec napisal/-a:

Če bo Golada tako tekmovalno usmerjeno jo bom iz svoje modrosti bojkotiral. Jaz bom hodil na rekreativno Golado...

Jao......ej....če bo tko....pol mene tud ne bo....
Ne vem, a noben več ni za na izi....
Uporabniški avatar
 milkec
eggy napisal/-a:Jao......ej....če bo tko....pol mene tud ne bo....

Hm... Glede na to, kako si zadnjič tekla, tudi ti nisi!
Uporabniški avatar
 pegaz
milkec napisal/-a:
eggy napisal/-a:Jao......ej....če bo tko....pol mene tud ne bo....

Hm... Glede na to, kako si zadnjič tekla, tudi ti nisi!

he he

mislm, mjau.
nč bat, zmeri omo eni bl počas tekl (razn če se nam udpul)

(Pain is temporary, glory is forever PRESS)
Pegaaasssss! :)
Uporabniški avatar
 mare
eggy napisal/-a:
milkec napisal/-a:

Če bo Golada tako tekmovalno usmerjeno jo bom iz svoje modrosti bojkotiral. Jaz bom hodil na rekreativno Golado...

Jao......ej....če bo tko....pol mene tud ne bo....

Ne ti tukaj na izi. Ko si v nedeljo na Golovcu letela mimo mene (saj si bila ti ne?) je naredilo švist (zvok, ki ga naredi zamah s šibo).
 eggy
mare napisal/-a:Ne ti tukaj na izi. Ko si v nedeljo na Golovcu letela mimo mene (saj si bila ti ne?) je naredilo švist (zvok, ki ga naredi zamah s šibo).

Ja......to sem bila jaz :)
Uporabniški avatar
 pegaz
eggy napisal/-a:
mare napisal/-a:Ne ti tukaj na izi. Ko si v nedeljo na Golovcu letela mimo mene (saj si bila ti ne?) je naredilo švist (zvok, ki ga naredi zamah s šibo).

Ja......to sem bila jaz :)

Aja, Eggy, a pol maš ti tud eno Fato not v sebi?
(al Islam Turbo PRESS)

He he
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 še1PR
Jusuf napisal/-a:Kaksne so nove zamisli za izvedbo?

Jaz grem jutri zjutraj pomest, da se popoldne/zvečer ne boste spotikal...
 eggy
pegaz napisal/-a:Aja, Eggy, a pol maš ti tud eno Fato not v sebi?

Ja....saj veš....Brez Fate nikamor :)

btw.....Mare mal pretirava...on je mel v nedeljo izi tek.....jest pa sem šla ravno po klančku navzdol in....ker vemo, da obstojajo tako imenovani fzikalni zakoni, med katerimi je tudi....m x g....me je (ustrezno m-ju; g je tako ali tako konstanta) ...neslo mimo.

....pri "ego klancih" .....nekateri to vedo, pa odpovem.....in bi mare švignil mimo...kot....
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA