prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
eggy napisal/-a:No, glih dežuje ne več...ampak prav hudo spodbudno pa tole vreme tudi ni :)

8) Eggy, kdaj nas pa oblaki na nebu motijo, da bi ne svicali :?: Sem danes kar posteno ozel majico in hlace. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 simi
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

Jutri dvojec strajka in ni vodstva po Goladi.

Škoda, pa glih danes sem mislila prit, čisto zares! Zaradi štrajka je ostalo pri mislih.
Pa naslednjič...
 eggy
oranzni_slon napisal/-a:Eggy, kdaj nas pa oblaki na nebu motijo, da bi ne svicali :?

Joj......je pa tud neki res....da so se oblaki skril in če sem čist iskrena..... sem jaz tud švicala......sem šla en brzi krog že pred vami, ker.... mi urdni timing časovno ni znesel :)

.....se pa če bo le šlo drug teden javim za ZEN družbo.
 ežoj
Pozdravljeni gol(j)adoljubci!

Ja, danes je blo na šihtu tak, da sem dobil dodaten dokaz d sem najbrž vesoljec; bolj ko sem neki razlagal :hello: , bolj se mi je zdelo d me ne razumejo... Ma me je kr mal zagrelo :evil:, sem pobral svoja šila in kopita in jo odpujsal domov...

Tako sem razmišlja, da bi sredi belega dneva (enkrat za spremembo) napravil eni mali krogec - goljado. Ker je bilo še kar precej adrenalina v krvi, sem se odločil, d jo mičkeno podaljšam. Sem šel za orle, nisem najdel nobenega gnezda ali jajc od teh nebeških ptic, sem pa nadalje uspel zgrešit kapelco in sem jo tak mahnil malo preveč navzdol po cesti. Prijazna domačinka mi je lepo razložila, kje je kapelca in kam je treba zaviti za na urha.

Korajžno sem jo mahnil po stezicah in čakal klanec. Bil sem presenečen, da se v glavnem spuščam. Bil sem prepričan, da bo tisti urh na hribu. Možakar in njegova zgovorna žena, ki sta sicer oprezla za kostanji, sta me ohrabrila, da sem bil v pravi smeri in nisem zalutal, kakor se je tudi že kdaj zgodilo :D (sej to je sicer redko - v povprečju enkrat na en tek :wink: ja kodeljevo in kar je tisto spodaj mi je še vedno mala neznanka :roll: )

Začuda se enkra hosta odpre in tam vidim neki precej velik spomenik. Šele čez moment sem za tistim gradbenim odrom ugledal :idea: iskanega - Urha. Nek fant mi je govoril o neki mučilnici, pa nisem ravno ziher, če je imel s tem v mislih pot nazaj na orle :?:.

Dragi bralec, ker so ti do sedaj verjetno že poznane moje specifično izpiljene avtonavigacijske sposobnosti, ti najbrž ne rabim posebej razlagat, zakaj sem za nazaj (do dvokolesnika na standardni izhodiščni točki) izbral najkraško možno ([b]poznano[/b]) pot - torej pot nazaj na orle. Jah, na stezici navkreber sem lahko občudoval in proučeval koreninski sistem tam rastočih dreves pa tudi svoja kolena sem si lahko od blizu ogledal, saj tamkajšnja konfiguracija terena slednje prav zares omogoča. Bralec - če ne verjameš, preveri sam.

Potem sem preko orel (za sklanjanje, spraganje in podobnevrste operacij v temle javljanju ne odgovarjam) zdrknil nazaj na znano cesto, ki je sestavni del klasičnega krogca - goljade. Zame presenetljivo :shock: Uspešno sem se vrnil do dvokolesnika (nisem se lovil po zaloški in nisem preskakoval nikakršnih ograj :lol: ); nasvet slona je le prišel prav - hvala ti oranžni slon! Še bolj pa ti hvala za to, ker si me včerej zvečer prišel čakat, bil sem zares presenečen.

No, povzetek: danes, po lepem sončnem vremenu napravil malo daljši krogec in bil ob tem deležen zelo lepega teka.

Imejte se lepo!
ežoj
Uporabniški avatar
 še1PR
oj ezoj!
:clap:
Zleze pod kožo tale Gol(j)ada, kaj?! :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
ežoj napisal/-a:Dragi bralec, ker so ti do sedaj verjetno že poznane moje specifično izpiljene avtonavigacijske sposobnosti, ti najbrž ne rabim posebej razlagat, zakaj sem za nazaj (do dvokolesnika na standardni izhodiščni točki) izbral najkraško možno (poznano) pot - torej pot nazaj na orle.

Bravo, ežoj, tako se dela!

Še dobro, da nisi tekel do mostička čez Ljubljanico v Štepanjcu, pa se potem obrnil (ker je tam neko delo na cesti in bi se ziher zgubil ;) ) Sicer pa sva s Slonom modrovala, kaj se ti je zgodilo, zaskrbljeno pogledovala tvoj dvokolesnik ležeč v temi in travi (hkrati) in pri tem poznavalsko zobala piškote (niti romunske, niti kitajske ;) ) (Nta, novembra pride nova kolekcija PRESS) In ker je španec boljši kot žganec, sem jo pujsnil domov, preden si jo srečno primahal nazaj.

Sicer pa je bilo tukaj govora tudi nekaj o moji balistično-adrenalinski Goladi, Adrenaladi. Zadeva je preprosta - na start sem prišel s 5 minutno zamudo. Ekipa je seveda že štartala drugi krog, zato sem se počutil kot ateist na svojem pogrebu (all dressed up and nowhere to go). Pa sem rekel, al smo al nismo, in nisem čakal na leni odgovor, temveč sem poskusil prelisičiti temo s skrajšano Golado, po trasi, s katero me je golodiler Slon navlekel na Golovec v zgodnjih letih. Ker so moje navigacijske sposobnosti sposobne kadarkoli iti v korak z ežojevimi (in se z njimi izgubiti), sem tudi jaz samo približno vedel, kako skrajšati pot, a sem se zanašal na - kaj že? :oops:

Pogumno sem tekel mimo observatorija, naprej do točke, kjer tekaška proga prvič sreča PST in cesto. Namesto, da bi zavil na PST, sem krenil po cesti, temnilo se je in vsi mimoidoči so se vedno bolj držali za denarnice, ko so videli moj BMI od 24,85 lomastiti naproti. (napačna strategija - tako ti jo laže ukradejo!) Prijazna tekačica je komaj izdavila, da "je en odcep v dolino, a zelo daleč" in jo ucvrla v poltemi nazaj. Ja, kaj čmo, gotovo ni od tu, sem si rekel in oprezal za prvi odcep v dolino. Našel sem dobro shojeno potko, ki se je kmalu sprevrgla v 95% klanec, posut z mokrim listjem in koreninami, ki ga ni hotelo biti konec. Oziroma ga je hotelo biti toliko, da je bilo skoraj mene konec. Na srečo je bil na dnu potok, v katerem sem hvaležno pristal brez zvitega gležnja. 8)

Pot se je zravnala, a razcepila - kam zdaj? Tema, vlaga, in nenadoma večmetrski jez čez potok (most na reki Kwa?), preko katerega je vodila ena od poti. Če ne bi imel vrtoglavice, bi ji gotovo sledil, tako pa sem na srečo opustil to misel in se po nekaj minutah črnih misli znašel pri gostilni Pod Golovcem. Od tu sem s pomočjo dobrih ljudi, ki so me pustili pri miru, našel pot do Štepanjca, mostička in cilja z režečim se Slonom. Bil sem ga vesel bolj kot Fido njegovih 5 dek pasje radosti! Tenksing ju! :)

Evo, Adrenalada omogoča veliko zabave in možnosti alternativne duatlonske rekreacije - če koga zanima, jo z veseljem pokažem! Garmina pa tokrat nisem ime s sabo, ker je bil prazen. Eto šta ćemo.

Kmalu naskledanow,
Pegaz da eksplorer :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Ajme, ajme, berem in se cudim. :) Nic mi ni jasno, ampak ziher je zelo ..... :) Torej. Kocka je padla in z njo odlocitev, da bomo v zimskih mesecih namesto teka po Goladi vadili orientacijo na Golovcu s posebnim poudarkom na mracnih vecerih in crnih noceh brez lune. :P Tako, sedaj veste kaj vas caka v novembru in decembru. :) :twisted:
In sedaj nekaj povsem drugega. :P Deca moja draga, spet se je zacel nov delovni teden. :) In z njim tudi novo poglavje Golade. :) Se vedno gremo v cetrtek in petek le da sedaj startamo ob 1700 in 1800. :) Ura se prestavi, da se kdo zares ne izgubi. :P Seveda je program raznovrsten in prilagojen zeljam in potrebam udelezencev. :)
;) No, se eno stvar moramo malo predebatirat. :) Kranjski oval predlaga uvedbo poenotene terminologije tempa. :) Ocitno v te svrhe predlagajo trojke in skupno vadbo na razlicnih podlagah (Union, Lasko, Karlovacko....). :P Kaj menite ostali Goladarji :?:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
simi napisal/-a:Škoda, pa glih danes sem mislila prit, čisto zares! Zaradi štrajka je ostalo pri mislih....

8) Simi, je fino, ce za petek vsaj kaksen dan prej namignes, da te zanima. :) Aves, se potem lazje organiziram. :) :twisted: Evo, ta teden imas novo priliko. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

:twisted: Je slon pozabil povedat, da casti. :) Intervale seveda. :) Jutri, v torek na ovalu Kodeljevo. ;) Samo toliko, da bi kdo ne interveniral na kaksnih cudnih mestih. :P (zgubljeni PRESS)
Seveda ob 1900. :)

lp, Jusuf Al Inslam
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Jusuf napisal/-a: :twisted: Je slon pozabil povedat, da casti. :) .....

8) In sva bila sama sa Jusufom. :) Joj, kako tezko je to zival zmatrat. :) ;) In nic ni hotel cvekat. ;) Samo smejal se je stalno in spegal na uro. :) Jaz ga ne stekam vec. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) No, deca moja, kako kazejo prijave? :) Za petek je kaj zanimanja? ;)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz imam ta teden pavzo (celjenje ran, počitek, delo, učenje... strah pred rdečimi dirkači)!
Uporabniški avatar
 pegaz

lp, oranzni slon

Dir frends,
jest močno upam, da lahko pridem v petek ob 18h.
Slon, se ti javim po UKW zvezi glede mokro-lokacije v času.

Pegaz :)

P.S.: Bzzzzt - kajn liht, varum? PRESS
Uporabniški avatar
 simi

lp, oranzni slon

je je :) Zanimanje namreč. Če bo vse po sreči (ob 17h ali 18h, vseeno) bo flaška z mano in gremo čez Orle in Urha!

Sotrpini javite se za ogled cerkvice :wink:
 eggy
A danes.....klasična varianta...ob 17? ali 18?......bo kdo? Če ne bo nikogar, jo bom sama poZENala, ampak bom sla v tem primeru kar door to door......
Če pa bi šel še kdo, pa naj pove, pridem pol na Ul.GD.

Sonček se že kaže.......
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA