Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 milkec
Jaz po svoji standardni navadi napovem 21,1 km. Ker ponavadi mi je cilj preteči razdaljo, čas mi načelona ni v prvem planu :)
Uporabniški avatar
 bojanp
To bo moj drugi maraton na 42.2 km. Lani sem tekel prvič moj čas je bil 3ure in 54 minut. Letos načrtujem tek pod 3:40:00. Ves tek nameravam preteči v enakem tempu 5 min 10 sek na kilometer. Upam da ne bo vreme pretoplo. :wink:
Uporabniški avatar
 MARUŠKA
To je moj 3. polmaraton v LJ. Ciljam na 1:45 do 1:50. Če bo pa kaj slabše pa nič zato. Maratonci so z leti bolši...
Uporabniški avatar
 Snezinka
bojanP in MARUŠKA!

Oba sem vpisala na seznam Udeležencev TF-ja na 11.LJ...a na anailzo v Subitu tudi lahko računamo na vaju?
lp
Snežinka

P.s. seznam in obvestilo o analizi najdeta v mapici 11. ljubljanskega maratona
 mojA
sicer me je mal strah teh napovedi ampak vseeno.
moj 4. Lm, lanskoletto 3.48 - letos si želim vsaj malček boljše, no, 3.45. Da ne bom sama sebi svoj krvnik. Samo me skrbi, skrbi. počasna sem, počasna. bo treba drugo leto trening spremenit, no, bomo videli. Držte se vsi skupej! Se vidjamo !
 matej-jethro
MihaPR napisal/-a:
matej-jethro napisal/-a:1h25' sicer ne grem na analizo malicat :!: :roll: Takle mamo...bl pr tleh :D

hja, gre pa kdo drug :)

Drgač, moj cilj, 1sek manj kot matej :)
3

Dream on, dream on (Steven Tyler)!! ne ne ne rajš...FORGET ABOUT IT (Johnny Depp "Donnie Brasco") :lol: Tko, zdej grem pa naprej dr.Kozjekovo pa dr.Knapa študirat, mislm......
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ti kr študiri, nema spasa :) btw, vela netto čas :)
 matej-jethro
btw, neto, nešteto,prešteto,sešteto, ujeto.....kdaj je že maraton :?: :roll:
Uporabniški avatar
 [mikkeni]
Šele zdaj zagledal tole temo, moj namen je bil preteč 21km v času pod 1h in 40min, vendar pa se žal zaradi poškodbe kolena ni izšlo, tak da sem prišel v cilj v času zmagovalca velikega maratona.

Pa čeprav mi je po 5km kazalo na to da mi bo uspelo prit pod 1h40min. Saj sem pretekel prvih 5km v 21min. Potem pa so se začel problemi, na koncu sem "pričotal" v cilj :(
Uporabniški avatar
 MihaPR
Palmanova vabi, samo pazi, da bo že vse porihtano s kolenom.
Uporabniški avatar
 [mikkeni]
Prav zaradi kolena še ne vem a naj se prijavim na Palmanovo, danes sem malce poizkušal s čisto lahkotnim tekom vendar ni šlo!
 novinec
a je palamnova kakšen nov tek? zanimajo me namreč tekaške prireditve, ki bi se jih rad aktivno udeležil
Uporabniški avatar
 tekačica
Jaz svoje napovedi raje nisem napisala, ker je bila to moja prva 21ka... pa nisem vedela kaj naj pričakujem... ampak odkrito povedano je 2:14 kar malo pod pričakovanji... če se mi nebi na 10 km zalomilo in bi lahko odtekla tako kot na treningih, potem bi se spacala skozi v cca. 2 urah.

Bom imela pa vsaj čas za drugo leto za izbolšat :D
Uporabniški avatar
 ugor
Tekačica vseeno vse pohvale. Tudi mesečno pretečeš ogromno kilometrov. Jaz tečem nekaj več kot 4 leta, pa se nisem spravil še na nobeno 21tko, kaj šele na 42 km. Verjetno je na "prireditvi drugače kot na trenigu.
LP
 mojA
mojA napisal/-a:sicer me je mal strah teh napovedi ampak vseeno.
moj 4. Lm, lanskoletto 3.48 - letos si želim vsaj malček boljše, no, 3.45. Da ne bom sama sebi svoj krvnik. Samo me skrbi, skrbi. počasna sem, počasna. bo treba drugo leto trening spremenit, no, bomo videli. Držte se vsi skupej! Se vidjamo !

he he, napovedi v bodoče sploh ne bo. Ne, ni mi ratal. Je šlo vse kot po maslu tako kot lani tam do 30, pol mi je začel mal moči zmanjkovat ampak sem se pobrala in tam na 34 sem spet pognala. 1 KM pol pa to ko nikol še ni blo - krči - hopsasa tralaala, pa a je drugi krog res tok fajn. Sm imela srečo, takoj za ovinkom postaja pa rdeč križ,. masažca pa sprey pa takoj naprej, lepo počasi, previdno. Ciljjna ravnina ni bila nikoli tako lepa, čudovita. Srečna sem bila časa pod 4 ure. V bistvu pri močeh ampak z bolečinami skozi cilj. Tudi to je maraton.
V bodoče si nikoli več ne bom postavljala limitov in časov, ker je potem vse slabše. Bom pa nekaj stvari spremenila v bodoče.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA