Kot verjetno najmlajši TF-jevec (popravte me če se motim) Bi se spodoblo da pridem vsaj na eno pijačo. Če bo zneslo in bodo starši voljni me tja peljat.
Ajde
Moderator: Snezinka
brankos napisal/-a:No zna se zgodit, da z menoj na analizo uleti še en "bodoči TF jevec", ki se te dni ravno internetno razgledal
Snezinka napisal/-a:hmm... pa naj tile starši pridejo s tabo na analizo...da bojo vidl, kako ga biksajo, ko ti ne pustijo v takšno dobro družbo...
lp
Snezinka
tekačica napisal/-a:Snezinka napisal/-a:hmm... pa naj tile starši pridejo s tabo na analizo...da bojo vidl, kako ga biksajo, ko ti ne pustijo v takšno dobro družbo...
lp
Snezinka
So elergični na besedo tek in vse kar je povezano s tem.... je že kar dosežek da sploh grem... čudežno sem jih prepričala.
Zajec napisal/-a:brankos napisal/-a:No zna se zgodit, da z menoj na analizo uleti še en "bodoči TF jevec", ki se te dni ravno internetno razgledal
brankos, ali je to še en Ihanc Grega :?:
pa povej mi kje imate sploh to analizosam jaz ne vem če bom lahko prišel, ker imam spremjevalno ekipo, če pa bom tako zmatran kot sem bil po 10 LM, me sigurno ne bo
![]()
lp jz
Zajec napisal/-a:brankos, ali je to še en Ihanc Grega :?:
pa povej mi kje imate sploh to analizosam jaz ne vem če bom lahko prišel, ker imam spremjevalno ekipo, če pa bom tako zmatran kot sem bil po 10 LM, me sigurno ne bo
![]()
lp jz
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA