Zdravo,
Da še strnem svoj 1. maraton na 42
Prvih 21 km brez problema pod 5 min/km. Potem bolečine v trebuhu (prepona). Vendar sem jih uspel spraviti pod kontrolo. Problem je bil v tem, da so se na čas ponavljale. Zadnjih 10 km ali še manj sem pa dobil bolečine v nogah, kar mi je onemogočilo, da bi odtekel svoj cilj pod 3:30. No na koncu sem tekel 3:36:58 (bruto - podatka o netu nimam, ker stran LM ni dostopna ...bo pa nekje 40 sec ali več boljši, ker sem na začetku stal v gužvi) in sem bil zelo zadovoljen.
Zanimiva anekdota, na koncu pred ciljem sem 500 m šprintal in se po pomoti ustavil na zadnjem merjenju časa pred ciljem (kakih 100m ali manj). Na srečo so mi gledalci to bučno povedali, tako da sem še hitro pospešil in pritekel v cilj
Med tekom sem srečal enega člana TF (brez majice) iz Ptuja (sam sem iz Maratona) in sma skoraj do konca tekla skupaj (kakih 12 km) - le na koncu sem se zašprintal on pa je pol malo za menoj prišel v cilj. VINKO legenda...upam, da se še vidimo na kakem teku

Če bereš ta post mi prosim piši mail (
marko.holbl@web.de).
Drugače pa čestitam vsem polmaratoncem, maratoncem in vsem ostalim, ki ste pretekli 11. LM. Se vidimo sigurno naslednje leto (bom bolje pripravljen
Edina krtitika gre glede čakanja na diplomo. Čakal sem 1 uro in 15 minut. Moral sem 6 iti k prijavni mizi...na koncu se je izkazalo, da so pozabili it po sveže rezultate
lp in uspešno okrevanje vsem
MarkoH