Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 pia
Mamica zala in hčerkica mala, najhujše je mimo...
Vso srečo želimo pri oblačenju ritke,
pa tatu iskrene čestitke.

Zdaj, ko starša sta postala,
okrog ne bosta več ga srala,
ne bosta rabila več budilke,
ker Anuška krepila bo glasilke.

ČESTITAMO! P.E.T.M
Uporabniški avatar
 Kunec
Veliko sreče in veselja ob veselem dogodku :lol: , vam želijo Kunci.
Uporabniški avatar
 Staša
:D
Hojla dragi forumovci!
Kakšno presenečenje, koliko čestitk sem prejela!!
Ko jih je tata prinesel v Postojno v hotel Štorklja za prebrat nama z mami, je ona dobila čisto mokre učke. Joj, ti hormoni!
No, prvih šest dni je za mano. V Postojni sem spoznala nekaj zelo prijetnih ljudi, včeraj pa smo se preselili v Logatec, kjer bom sedaj živela z mamo in tatom. Danes sta oba malce zmedena, jaz ju pa še malce hecam. Ker zelo rada spim, to počnem tudi po pet ur naenkrat, potem se zbudim, da na hitro nekaj prigriznem, in že spet me kmalu zmanjka. Ko sta bila mami in tati že malce obupana, sem jima uprizorila veliki nočni žur velikih odprtih oči od pol dveh do petih. Potem smo bili vsi utrujeni in smo spet udarili eno rundo spanja...
Rada tudi kakam, ampak predvsem v čisto svežo pleničko. Je poseben užitek, ko mami zavije z očmi, ampak me ne more kregat!
Aja, sicer sem težka dobre tri kile in pol in velika 50 cm. Bila sem najbolj okrogla med ostalimi cimri.
Tako, toliko zanekrat, sicer pa upam, da se čimprej vidimo in spoznamo. Ste lepo vabljeni, da se kaj oglasite. Je rekla mami, da vam bo skuhala čaj.
Aja, še slikica... jaz je ne znam dati gor in jo bom poslala Erotu, ki je menda skrbnik tega foruma, da mi pomaga s tole tehniko.
Hvala vnaprej!!
Kmalu nasvidenje in lep pozdrav tudi od mami in tatija!
Anuša
 bojanm
Bravo Anuška,Staša in tati.
Anuša,ko boš shodila začni hitro okoli teči :lauf: tko,da te bosta Staša in tati morala loviti,verjemi to se jima bo pozanalo pri časih na tekih in maratonih,pol bosta pa rekla,seveda se pozna na rezultatih sej imava najboljšo trenerko.
Želim vam čim več veselja
 Nataša
Mislim, da si Anuša zasluži svoje uporabniško ime in svoj avatar glede na to, da je velika in zgovorna punca :wink:
 matej-jethro
Simon d daddy! ker sva z mamico že zmenjena kaj in kako danes in v letih, ki prihajajo, zato še tebi stiskam in stresam tvojo logaško roko!! Čestitam in čestitam pa tko.....joj, če bi Anuša vedla kolk bo mogla pretečt v otroštvu, pa kolk enih žurk :roll:
Uporabniški avatar
 mazi
Malo pozno :oops: ampak od srca - čestitke vsem trem... :laola
 Nataša
Včeraj sva tukalici spoznala Anuško! V živo!

Na fotkah mi je zgledala tko fino debelušen dojenček, v resnici je pa prav drobna štručka, mimogrede jo vtakneš v žep in odneseš domov (hm, dobra ideja za naslednjič :wink: ).

Je ful pridna, jokanja je bilo za vzorec, pa še to samo za to, ker jo je Staša malo pustila zakričat, da smo slišali to silno pljučno kapaciteto. Sicer pa ima Anuška ful dela z gledanjem okoli sebe, miganjem s prstki, prehranjevanjem (mamiiiiiiii, kje siiiiiiiiii?), preoblačenjem in crkljanjem pri tatiju.

In medtem, ko smo poslušali tuc tuc in gledali Bar (prišla je še teta Tamy), je Anuša mirno spala.

Skratka, domov sva šla malo zalublena in komaj čakava, da še Anušina frendica pokuka na svet. Je sicer pošiljala neke znake skozi trebuh, ampak kaj dosti se pa nista pomenili. Next time.

:wink:
Uporabniški avatar
 meduza
ČESTITAMO
Uporabniški avatar
 Junc
Res vse naj in zdravja vam želimo od nas. Dobro se imejte
Uporabniški avatar
 tamy
Nataša napisal/-a:In medtem, ko smo poslušali tuc tuc in gledali Bar (prišla je še teta Tamy), je Anuša mirno spala....
JST SM SESTRICNA
...komaj čakava, da še Anušina frendica pokuka na svet. Je sicer pošiljala neke znake skozi trebuh, ampak kaj dosti se pa nista pomenili.

mogoce se ne moreta nic zmenit,ker se znata govort :wink: :lol:

p.s. Je treba dodat, da je teta Natasa zlo lepa nosecnica :oops: Komaj, da se ji kaj trebuscek vidi :wink:
 Nataša
tamy napisal/-a:JST SM SESTRICNA

ups, sej res! sori :oops: mogoče se mi je un stric zdel prestar :wink:

tamy napisal/-a:Komaj, da se ji kaj trebuscek vidi :wink:

no, ja...si pa le pejt mal oči pregledat k okulistu :lol:
Uporabniški avatar
 Staša
Nataša napisal/-a:
tamy napisal/-a:Komaj, da se ji kaj trebuscek vidi :wink:

no, ja...si pa le pejt mal oči pregledat k okulistu :lol:

Haha, saj je tudi šla in to v sredo. Danes je dobila nove leče.
Ampak to, da si lepa, je pa dobro videla! :D
Uporabniški avatar
 legionar1983
hja, ja, čestitke za povečanje slovenske natalitete, ki je v kurcu, dobesedno, in upam, da bo čim več takšnih primerov v naši priljubi Sloveniji...zdaj je večinoma na materinskem mleku, vendar v bodoče priporočam, da jo navadite na prehrambeno piramido, in sicer sestavljeni ogljikovi hidrati, beljakovine, maščobe(predvsem olivno olje, ribe, maslo) in pa minerale in vitamine...no,ja, včasih tudi alkohol za razvedritev prav pride, vendar v zmernih količinah...za povečanje storilnosti tudi kofein, ampak pustimo zdaj detajle...skratka, duša draga, dobrodošla na svet in upam, da te bojo starši vzgojili v športnem duhu z velikim srcem in zdravo dušo....

za morebitni trening sklecev, tj, dajanje inštrukcij pri tem se pa toplo priporočam :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA