Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Nataša
Frutek paše PO teku :twisted:. A bo mel Maks kšne zaloge s sabo?
cajt bo pa izvanredan, tko k zmer. Matjaž, a loh skajlonke obujem al morm spet tastare???
 Lučko
AndrejaT. napisal/-a:Kdo bo pa na nas, ta stare pazu? :roll:

Nč bat, se eni pri TF ukvarjajo tud z Slika, sej jih boš v Bevkah vidla so pa prbližn tkole Slika :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 gregorb
Skajlonke mas lahko sam za na plesišče za na ptujskih 5, laufat pa kr u tastarih!
 dpop
Glede na to da je tek na barju... in da je v grmovjih dosti vsakojake golazni
bo pomoje takoj po "lulanju" ko ji bo kaksen "slepec" pred nosom pomigal....
pospesila z MACH3...

se pravi recept za zmago

spijes 3 frutke
po 2km te prime lulat...
zavijes v grmovje... opravis... zagledas sleopca...
pospesek MACH3...

zmagaaaaaa

so pa tudi druge moznosti

LP Darko

P.S. ce natasa obljubi da bo pila frutek, pridem.. drugace ne :wink:
 Nataša
jest sam to loh oblubm da bom šla lulat :oops:
 dpop
Lučko napisal/-a:
AndrejaT. napisal/-a:Kdo bo pa na nas, ta stare pazu? :roll:

Nč bat, se eni pri TF ukvarjajo tud z Slika, sej jih boš v Bevkah vidla so pa prbližn tkole Slika :lol: :wink:

mene boste vidl k se bom pripleljal
Slika

potem bom pa med baloni
Slika

na koncu pa se bo nabralo veliko
Slika
in vsi bodo ploskali

LP Darko

P.S. da ne boste mislil da smajlijev ne obvladam....
vsak dan tri za zajtrk spijem... :wink:
Uporabniški avatar
 Matej
Glede številčnosti zna zmagati naša družinica. Pride nas 5. Trije otroci (vsi še v vozičku), tata in mama. Jaz si še ližem rane po Radencih, zato bom v vlogi varuške. No, pravega počitka mi ta vloga žal ne dopušča. Carmen pa bo imela svoj življenjski debi na tekaških preizkušnjah.

Se vidimo!

pies:
Za ilustracijo, koliko sem bil utrujen po maratonu: ko je bilo treba vrniti čip, sem že misel na to, da bo treba narediti par korakov do šotora organizatorjev, v kali zatrl. Postal sem njegov ponosen lastnik.
 dpop
Nataša napisal/-a:jest sam to loh oblubm da bom šla lulat :oops:

pred, med ali po???

P.S. sej pravm... je pomembno
 Nataša
pred, med IN po. razen če bo Simi spet tko peklensko hitra - mi ne bo ostal drucga k da jo lovim.

p.s. sevede je pomembn...nimaš kej!
 Nataša
Pantha Rei napisal/-a:Za ilustracijo, koliko sem bil utrujen po maratonu: ko je bilo treba vrniti čip, sem že misel na to, da bo treba narediti par korakov do šotora organizatorjev, v kali zatrl. Postal sem njegov ponosen lastnik.

to pa nardi maraton...kaj ti je tega treba bilo, ko pa bi lahko doma v fotelju gledal mehiške špagete?? :P :P

me pa veseli, da bo dost navijačev...kr trenirat začni, sej veš, "dejmo dejmo", "stisn", "bravo naši"...

jest sem pa odkrevslala v Radencih do odlagališča čipov, problem se je bil pa sklont pa čip s superge odvezat. ampak za 6 jurjev vse (bi se tut lojzep strinju :D ). tut kamnk je mal gorenjske... :oops:
 Lučko
mene boste vidl k se bom pripeljal Slika
potem pa med baloniSlika na koncu pa se bo nabralo veliko
SlikaSlikaSlika
in vsi bodo ploskali :clap: :clap: :clap:
PS
smajlije sm zdajle za malco papu :wink:
 dragons
Pantha Rei napisal/-a:Za ilustracijo, koliko sem bil utrujen po maratonu: ko je bilo treba vrniti čip, sem že misel na to, da bo treba narediti par korakov do šotora organizatorjev, v kali zatrl. Postal sem njegov ponosen lastnik.

Čipi( črni) ki smo jih nosili v Radencih niso lastniški. Lastniški so rumene barve.
Uporabniški avatar
 ero
dragons napisal/-a:

Čipi( črni) ki smo jih nosili v Radencih niso lastniški. Lastniški so rumene barve.

res je. če si obdržal črnega, bo treba na Timing, da ga zamenjaš za rumenega in dobiš certifikat!
Uporabniški avatar
 Barb
Tud jaz se vam bom pridružla v Bevkah-mam že kr nekaj časa v načrtu

Zanima pa me,če bi se dal do sobote dobit majčko Foruma
Uporabniški avatar
 Matej
Ej, ta je pa dobra. Upam, da me ne čaka še en maraton (birokratski).
Hvala za info.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA