- 04 Jan 2007, 14:25
Stara sem 32 let, v teku sem že od nekdaj uživala, malo bolj trenirala po Rožniku v času študija prava in bivanja v Rožni dolini, po poroki med tremi nosečnostmi tudi malo poskušala, zadnje leto pa tečem bolj resno.....
Moj cilj je 21 km na letošnjem Ljubljanskem maratonu, trenutno pretečem 14 km brez večjih težav (tempo sicer še bolj počasen).
Mulčki so očitno po mamici, starejši (7 let) že trenira atletiko, gre s kolesom poleg mene občasno, ko tečem...
srednji (5) bo naslednje leto začel z atletiko, oba plavata, smučata, rolata....
tamali (3) pa jima z navdušenjem sledi.... oči gre občasno na kolo in z veseljem kam hodit....
Živimo pa čisto na jugu, v Kostelu, in smo lani presenečeno odkrili, da imamo 14 km do smučišča nad Delnicami, da imajo v Delnicah krasen nikoli poln športni bazen, skratka da nismo na koncu sveta....
Ceste ob Kolpi so pa tako ali tako zakon za tek in kolesarjenje (zamižim na en uč, ko vidim sledi medveda....), tisti, ki ste bili na Obkolpskem teku to že tako ali tako veste, v Kočevju pa imamo še tek Veronike deseniške, ki je prav lušten...
forum je super, človek dobi ogromno informacij in pozitivne energije...
lp
kolpska deklica in štirje mušketirji