Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vlajko
Bravo, BoF :D .
Mene pod takimi pogoji vsekakor lahko že kar šteješ v svojo kvoto. :wink:

Predlagam, da se začnemo vkrcavati v Krstić & BoF Trans:
1. Vlajko - 21 km
2. LILA - 21 (42) km
3. BoF
4. Dušan Mravlje
5. AinE (samo E, brez A ?)
6. Alezi the dancer

PS:
Tudi meni bi pasalo, če bi šli kakšno uro prej, vendar se prilagodim. 8)
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 29 Jan 2007, 10:25, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
 predrag
:toast:
... Komplimenti, ... cena je res O.K., ...
predlog oz. možnost :
Odhod cca. v 7.00 iz LJ, ... iz razloga jer je celi dan pred nami in v izletu, ... a ne v zgubi, pol/pol ... oz. PETEK-FRAI.
Tudi predlagamo celodnevno nedjeljo v BG in vožnjo zvečer za nazaj.
Tudi mi z naše strani imamo +140 km, oz.2 ure (odhod iz Istre cca. ob 4.00), in se veda tudi identični prihod doma.
Uporabniški avatar
 BoF
Na kratko: zaradi nezanesljivosti, oziroma delnega suma na šlamparijo in precej improvizatorsko potrjevanje rezervacij petindvajsetih sob se išče še en hotel s podobno ponudbo v radiusu kilometra do kilometra in pol od Royala s podobno cenovno zahtevnostjo. Upam, da počakate, da se zvrnem nazaj s Pokljuke v civilizacijo in uredimo še to naslednji teden.

LP :twisted:
 AinE
Odločitev je padla. Vsa dovoljenja zbrana. Upam, da ni prepozno.

Prijavljam še AinE - 2 osebi - za 21 km.
E. definitivno, pri A. pa je še manjhen vprašaj.

Čakava nadaljnjih napotkov.

Lp E.
Uporabniški avatar
 Staša
BoF napisal/-a:Na kratko: zaradi nezanesljivosti, oziroma delnega suma na šlamparijo in precej improvizatorsko potrjevanje rezervacij petindvajsetih sob se išče še en hotel s podobno ponudbo v radiusu kilometra do kilometra in pol od Royala s podobno cenovno zahtevnostjo. Upam, da počakate, da se zvrnem nazaj s Pokljuke v civilizacijo in uredimo še to naslednji teden.

LP :twisted:

Oj, BoF, a misliš, da bi naredili pri tvoji agenciji tudi uslugo, da samo rezervirajo hotel, torej brez prevoza (--> smo zakomplicirani, prevažamo prevozna sredstva)? Za dve osebi.

Hvala!
Uporabniški avatar
 BoF
Ljubica draga, predlagam, da zvrcneš Gašperja iz turistične agencije GTA Neptun na telefon 04 58 35 800, ga povprašaš po faksu 04 58 35 801 ali dobiš informacije na info@gta-neptun.si

Po moje bo to še najboljše, kajti s posrednikom je pač tako, da deluje ali pa ne, ponavadi pa v španoviji še pes crkne od lakote... :bum:
Uporabniški avatar
 MirkoPR
Definitivno se prjavljava za Beograd - 21 km! Ustrezal bi nama odhod v petek ob 14-h, vendar se bova prilagodila večini. Prosim, Vlajko, odstrani vprašaje na spisku!

Lep pozdrav vsem!

MajdaPR
MirkoPR
Uporabniški avatar
 Vlajko
Mirko, vprašaja sta eliminirana. 8)

Samo :arrow: tisti seznam na prvem postu je bolj tako .... informativen. :roll:

Kolikor jaz razumem zadevo, pričakujem, da nam bo BoF v kratkem razložil vse v zvezi z turističnim aranžmajem ter nas povabil k prijavljanju z vsemi potrebnimi osebnimi podatki. 8) Pa vse v zvezi s praznjenjem mošnjičkov. :wink:

PS: Glede ure petkovega odhoda osebno močno podpiram Predragov predlog. A ne bi bilo fino, če bi prišli v Beograd zgodaj zvečer ter še isti dan uredili vse v zvezi s štartnino. :D Kakorkoli že, za petek bo definitivno potrebno urediti dopust. :wink:
Uporabniški avatar
 SasoP
Zdravo, tudi jaz sem resen kandidat za Bg + brat + boljši polovici + ena mala prikolica. Komaj čakam novih BoF-ovih postov... :P
Uporabniški avatar
 lojzeP
zadnje dneve se malo dopisujem z unimi iz Royala. se mi zdi še vedno najbolj smiselna destinacija. odgovorijo kar jih vprašaš in nič več. treba malo pritiskat, pa dajo nekaj od sebe. na kratko:

:arrow: rezervacija obvezna, priporočljiva,... - seveda čimprej. kao so stalno polni, a se vedno najde nekaj prostora
:arrow: cena okoli :? 20 €/osebo ( nočitev z zajtrkom ), imajo pa tudi dva apartmaja s po štirimi ležišči - 15 €/ osebo
:arrow: količinski popust je bolj mizeren - na 25 oseb - 1 gratis
:arrow: rezervacije NI potrebno plačati vnaprej :D

če imamo resen namen iti predlagam, da čimprej dorečemo. zberemo nekaj denarja ( resnost odločitve ) , vmes odločimo o prevozu.

malce sem zbiral podatke tudi na železnici - za več kot 6 ljudi trenutno ni podatka o ceni - sporočim kasneje ( treba šefe vprašati ).
Uporabniški avatar
 BoF
Ekola, mamo že zmedo! Ampak prav, tistim, ki je všeč ajzenpon pa Royal naj gredo pod LojzetaP, sam pa dajem ven kompletno in iz Beograda potrjeno ponudbo. Kdo bo zbiral prijave?

:arrow: :arrow: :arrow:

BEOGRAJSKI MARATON
20.-22.aprila 2007
Odhod ob 10.00h izpred hale Tivoli

bus, 2 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi, hotel Excelsior http://www.hotelexcelsior.co.yu/

Hotelček je soliden, angleški zajtrk, v centru mesta;

cena pri min. 50 potnikih = 93 eur + prijavnina za maraton (naknadno)

Gašper Habjanič
GTA NEPTUN
tel.: +386 (0)4/58-35-800
fax: + 386 (0)4/58-35-801
gasper@gta-neptun.si
www.gta-neptun.si
Uporabniški avatar
 LILA
SEM ZA BOF VARIANTO. VLAJKO PA JE ŽE ZAČEL S SEZNAMOM IN MU NAJBRŽ NE BO PROBLEM NADALJEVATI.
Uporabniški avatar
 Vlajko
LILA napisal/-a:... VLAJKO PA JE ŽE ZAČEL S SEZNAMOM IN MU NAJBRŽ NE BO PROBLEM NADALJEVATI...

Da, vendar le to .... in zgolj to. :!: ... Čisto informativno (število prijav) bom vodil seznam tistih, ki se bodo prijavili na BoFovo ponudbo in mi bodo to tudi povedali na nek način. Recimo, zgolj zato, da bomo vsi vedeli, če nas bo res vsaj 50. :wink:

Z ostalimi zadevami (pobiranje denarja, prijavljanje na tek, sprejemanje nakazil, vodenje številko osebnih dokumentov, itd,...) pa se ne nameravam ukvarjati, saj sem tudi sam nameraval iti v Beograd zgolj uživati :arrow: tako kot vi, recimo. :!: :!: ... Če pa kdo, vendarle, meni, da je to potrebno, naj se prostovoljno javi ter to stori. :idea:

Pravzaprav pa, saj nam je BoF pripravil vse podatke in se vsi lahko samostojno prijavimo kar v Agenciji, ki bo vse poskrbela za nas. Tukaj pa to povemo zaradi evidence. 8)

PS:
Na tistem seznamu, ki bi nas popeljal v Beograd preko GTA Neptun, še vedno samevam ... :cry:
Uporabniški avatar
 LILA
JAZ SE VKRCAVAM - KRSTIĆ & BOF TRANS

LILA - 21km ali 42km pa se bom odločila malo kasneje.

VLAJKO SEDAJ SVA PA ŽE PAR.
Uporabniški avatar
 Vlajko
LILA napisal/-a:... VLAJKO SEDAJ SVA PA ŽE PAR ...

Lepo, da to zvem pravočasno. :arrow: Majuajf bo lepo ostala doma. :wink: :D

PS: Če slučajno kdo ne ve :arrow: za Srbijo, zaenkrat, potrebujete potni list, osebna izkaznica ni dovolj. :!:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA