imate kaj, kar ne potrebujete in bi to lahko podarili komu, ki bi podarjeno z veseljem in koristno uporabil?
Uporabniški avatar
 žine
#81958
Hojla,

šenkam par adidask Wanaka XCR št. US 10 1/2 oz. UK 10, tj. po naše 44. Nekako se ne ujamejo se z mojimi gležnji :( Mogoče so naredile skupaj kakšnih 50 km....torej so praktično nove.
lpŽ
 morimus
#82039
pozdravljen

Misliš resno? So namreč moja številka in tudi potreboval bi že nekaj boljšega za prihajajoče treninge.
LP
Uporabniški avatar
 mirko1
#82048
imam dva para takih copat.pri obojih sem imel enake probleme, toda le prvih cca 100 km, potem se je vse samo poštimalo sam ne vem kako, toda copati so super .samo danes sem po visokem snegu-pol metra pretekel in prehodil dobrih 30 km.noge pa suhe...
lp, mirko
Uporabniški avatar
 Vlajko
#82050
Jaz imam podobno mnenje glede teh copat kot Mirko. Nekaj deset začetnih kilometrov je potrebnih za "spoprijateljitev", nato pa gre. 8)

Jaz svoje Wanake na dam za noben denar, pravzaprav sem celo zimo čakal na take razmere, copati pa tudi. Že dva dni sva neločljiva. :D

PS: Žine, škoda, ker imaš nekoliko premajhno nogo zame, sicer bi že danes dobil obisk. :wink:
Uporabniški avatar
 brankos
#82052
Vlajko napisal/-a:Žine, škoda, ker imaš nekoliko premajhno nogo zame, sicer bi že danes dobil obisk. :wink:

No saj je Žine dobil moj obisk in gredo Wanaka k mojemu frendu na probo. Številka pa je po naše 44 2/3. Če frendu ne bodo ustrezali in si Žine ne bo dal druge šanse gredo nazaj v ponudbo.

Btw - jaz sem tudi z Wanako full zadovoljen kar sem že pisal tukaj v temi oprema - danes so z odliko prestali še snežni test ;)!
 morimus
#82053
Še enkrat se zanimam za te copate, pa ne vem če je sploh še kakšna šansa , ali je to samo med znanci.
Uporabniški avatar
 žine
#82062
Hojla,

Brankos se je oglasil prvi in - če mu ne bodo ustrezale so še vedno na voljo. Sporočim! Sicer pa je bila moja izkušnja s temi copati žal zelo boleča. Po dveh cca. 20 km bolj ali manj gorskih laufih sem se naslednji dan zbudil s popolnoma neuporabnim gležnjem, na nogo skoraj nisem mogel stopiti. Brez otekline, RTG ni pokazal nič....po nekaj dneh mirovanja je bolečina izginila, tečt se je dalo spet normalno. Pa sem poskusil z Wanako še enkrat in se je zgodba ponovila. Tako sklepam da mi copati pač ne ustrezajo (tudi moj OZ je namignil, da bi lahko šlo za slabo fiziodinamiko stopala v povezavi s copati, na kar se sklep odzove z bolečino).
lpŽ
Uporabniški avatar
 žine
#82266
Wanaka je šenkana oz. oddana. Naj mu služi bolje kot meni.
lpŽ
Uporabniški avatar
 jan_jan
#82267
Zdravo Žine,
lani sem imel kar 2X priložnost uporabljati omenjene copate. Kupil sem si 2,2/3 večjo številko od moje običajne, pa sem kljub temu uspel "pobarvati" nohte na obeh palcih, na drugem in tretjem prstu ene, ter na sredincu druge noge. Skratka, tudi moje izkušnje so podobne tvojim. Nikakor se copati niso ujeli z mojimi stopali, tudi okoli gležnjev so me tiščali tako kot tebe, kot da se je noga "pogreznila" v petnem delu. Za nameček se mi je na obojih (prve sem reklamiral in dobil še druge :x ) odlepil podplat. Po reklamaciji drugih sem postal lastnik Steensov, s katerimi sem res zadovoljen. Izgledajo sicer malo okorno in robato, kar se tiče stabilnosti, blaženja, nepremočljivosti pa sem zadel terno.
Kljub vsemu sem mnenja, da je Adidas Wanaka dober copat, za katerega bi moral iztržiti vsaj gajbo :pivo: .
LP jan_jan
Uporabniški avatar
 žine
#82269
pa....saj imam menda obljubljen vsaj en pivček :D Pretiravati ne gre, vsaj zaradi skromnosti :D če že ne drugega. Sicer pa prav hlepim po enem dobrem trail copatu, za dolge razdalje in razbit teren....zdaj ko je zima in je celo vrglo nekaj snega, iščem tudi rešitev kako bi preprečil da sneg ne bi silil v v copato kadar tečem po prav globokem snegu....zaenkrat mi pride na misel samo gamaša.
lpŽ
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#82274
žine napisal/-a:pa....saj imam menda obljubljen vsaj en pivček :D Pretiravati ne gre, vsaj zaradi skromnosti :D če že ne drugega. Sicer pa prav hlepim po enem dobrem trail copatu, za dolge razdalje in razbit teren....zdaj ko je zima in je celo vrglo nekaj snega, iščem tudi rešitev kako bi preprečil da sneg ne bi silil v v copato kadar tečem po prav globokem snegu....zaenkrat mi pride na misel samo gamaša.
lpŽ

Ja gamaše so zaenkrat edina rešitev in pa dobri copati kot so na tej strani:
www.salomonrunning.com
Za ales terene :lol: mekano ali lagano :lol: !
Tele so že pri meni v veliki paci :lol: !
Žine letos jih boš lahko probal na teku na Vodiško planino kake patike.Tam bo začetek mal asvalta pol pa imuri še mal bolj v klančke in makadamske potke nora dirka bo.Tako obljubljalo!Na vrhu pa prešerni nasmeh od muke male :lol: :lol: :lol: !
Tudi naša spletna stran, ki bo sedaj samo zamenjala končnico bo tam tudi predstavljeno spletna stran AD OLIMPIK.
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA