Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ero
hojla Tinca in kakšno naključje. ravno to soboto sva namreč s Pio naredila dva kroga okoli Velenjskega jezera, ob tem seveda uživala in občudovala naravo in razmere za tek (s tihožitjem šoštanjskih dimnikov vred :) ) in se vpraševala, kdo od Velenjčanov je na forumu in teče tu? zdaj veva :)

predlagam, da se Velenjčani, šoštanjčani, Savinjčani, Celjani, ... dogovorite in eno lepo soboto izvedete skupni tek. gotovo se vam bo pridružil še kdo iz ne tako bližnje okolice!

za začetek pa - na tablo 'start' za stadionom obesi listek in nanj napiši, da se za tek dogovarjamo na www.tekaksiforum.net :wink:
Uporabniški avatar
 poldy666
ero napisal/-a:
predlagam, da se Velenjčani, šoštanjčani, Savinjčani, Celjani, ... dogovorite in eno lepo soboto izvedete skupni tek. gotovo se vam bo pridružil še kdo iz ne tako bližnje okolice!

:laola
 Tinca
Super, Super, ERO!!
 mateo
HOJLA!

Sonce,sonce,SONČEK..Prelepo jutro,da bi ga prespali..

HOJLA!

Sonce,sonce,SONČEK..Prelepo jutro,da bi ga prespali..
Uporabniški avatar
 Bernie
ZDRAVO!

Spiridon nekaj mi povej, ker tečeš enako pot. Kakšna je razdalja od ŠPICE do VISEČEGA MOSTU čez HRIB do KASEZ in zaključek zopet pri ŠPICI?
Vesela bi bila družbe pri teku, da mi kdo še kaj pametnega svetuje, vendar še tečem počasi,tako, da bi kakšen bolj izkušenj obupal :oops:

Bernie :laola
Uporabniški avatar
 spiridon
zivjo berni! ta razdalja kot jo opisujes je priblizno 12km.ne se bat teci z boljsimi.sam se zmeraj prilagodim tistemu s katerim grem trenirat.ce bos za druzbo mi javi. dober tek! :)
Uporabniški avatar
 Bernie
Zdravo Spiridon in vsi ostali forumci!

Prejšno soboto in nedeljo tekla po omenjeni progi od Špice pa čez hrib v dobri veri, da še malo potreniram,pa se potem javim, da tečeva enkrat skupaj. A glej ga zlomka, tako sem se nahladila, da sem komaj pregurala teden v službi. Danes me pa tako ma, da bi šla laufat pa si ne upam, ker še nisem čisto ok. Torej, ko bo minilo se ti javim!

vsem želim danes veliko sončka!!!! :lol:

LP Bernie
Uporabniški avatar
 spiridon
berni upam da je zdravje ze bolje in se pocasi vracas med aktivne...lep pozdrav! Spiridon
Uporabniški avatar
 mojcej77
Bernie in spiridon,
tudi sama spoznavam tale krog, ki ga opisujeta. Ampak zaenkrat grem od špice do visečega mostu in nazaj. Čez hrib sem pa enkrat hitro hojo potegnila. Je pa tam toliko tekačev, ob katerikoli uri, da sem vaju gotovo že vidla :D .
Ko malo natreniram, se javljam, posebej kako nedeljo bi blo fino met družbo, za kak pogovorni tek.

lp,

m
Uporabniški avatar
 spiridon
mojcej velja.javi se ,pa se dobimo ali srecamo na teku. :D
Uporabniški avatar
 Bernie
ZDRAVO !

Velja, prav vesela bom vajine družbe :lol:

Bernie

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA