Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Da boste teden dni po veliki noči porabili vso šunko in ostale dobrote navajam:

Razpis za 8. preizkus "12 ur Kališča"
Start prireditve bo v soboto, 14. aprila 2007, ob 6.00 uri nad vasjo Mače pri Preddvoru, pri potoku (začetek pešpoti na Kališče).
Cilj bo pri koči na Kališču. Udeležencem preizkusa štejejo samo vzponi doseženi med 6.00 in 18.00 uro. Prihod na cilj po 18.00 uri ne šteje. Ob izenačenem številu vzponov šteje boljši skupni čas. Višinska razlika znaša cca. 830 m.
Palice so dovoljene, kakršnakoli druga pomoč pa ni dovoljena.

Kategorije: 1. moški do 35 let
2. moški od 35 do 50 let
3. moški nad 50 let
4. ženske do 40 let
5. ženske nad 40 let
6. ekipno (4 tekmovalci, štejejo najboljši 3)

Za opremo, ki jo bodo tekmovalci oddali na štartu, bo organiziran prevoz na Kališče. Poskrbljeno bo za okrepčevalnice na štartu in cilju.
Udeleženci dobijo na štartu (pri potoku) kartončke, ki jih potem potrjujejo z žigi. Na cilju (v koči na Kališču) jih oddajo in tam dobijo nove, ki jih potem potrdijo na štartu (pri potoku) in na kontrolni točki (pri drugi klopci).
Pot izbira udeleženec sam, vendar mora mimo kontrolnih točk (štart, druga klopca, cilj). To velja za vzpon, spust je dovoljen po uhojenih poteh.
Za priznanje rezultata (in nagrado) je potrebno vsaj dvakrat priti na cilj.
GOR-DOL-GOR : posebne nagrade čakajo najhitrejše v "letečem cilju" po dveh vzponih (štart ob 6.00), na tekmi v spomin na Mirka Krakerja.

Startnina, plačana do 8. aprila 2007, je 10 EUR, zadnji teden pred prireditvijo in pred startom pa je 15 EUR.

V startnino je všteta spominska majica, praktična nagrada, okrepčila (napitki, juha, rozini, sadje,...), enolončnica.
Tekmuje se na lastno odgovornost.
Prijave: v domu na Kališču, v fitnessu Power fit v Prebačevem ter izjemoma na dan preizkusa do 6.00 ure.

Pa še lanski vtisi:
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=4625

Pa še predlanski vtisi:
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=2616&start=0

Pa še obe vabili za obe leti , kjer smo veliko razpravljali o sami tekmi:
2006http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=4181
2005http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=2331&start=0

Marjan
Nazadnje spremenil marjan, dne 04 Feb 2007, 22:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 june
Živjo!

Zanima me, če se je možno prijavit in plačat startnino elektronsko (klik, SKB Net), bi se prijavila, pa ne vem, če bom v tem času hodila kaj na Kališče, kje pa je Prebačevo pa žal nimam pojma...

lp
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
june napisal/-a:Živjo!

Zanima me, če se je možno prijavit in plačat startnino elektronsko (klik, SKB Net), bi se prijavila, pa ne vem, če bom v tem času hodila kaj na Kališče, kje pa je Prebačevo pa žal nimam pojma...

lp

Ej Prebačav a ne je pa središče sveta :lol: :wink: .Ti samo lepo spremljaj tole zadevo pa se bo stvar uredila in boš vse gladko in jasno na tekočem.Ker pol po 12urah Kališča če boš res med dirko mislila samo na dirko ne boš vedela čez dva dni svoje telefonske številke čist dobr napamet :wink: .Lastne izkušnje press ha,ha.
Ja to se mi je res enkrat naredilo ko sem nastopal.Pol sem se pa na ta račun smejal še pa še!
Skratka se vidimo če bo zdravje naprej služilo še tako!
ČAO!
Uporabniški avatar
 firbec
Pri organizaciji 12 ur Kališča je prišlo do nekaterih sprememb (kot ste mogoče že opazili).
Vse informacije najbolj sigurno dobite le po telefonu:
Andrej Trobevšek - 031 335 144
Rudi Lanz - 041 563 031

LP
Uporabniški avatar
 GORSKI KOZEL
O.Mene pa zanima kako je potem gor z razglasitvijo.Po slikah sodeč je kar nekam svetlo za tako pozne ure.A so to prespal gor mrbit???
hvala 8)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Razglasitev je takoj po 18h ker potem je pa tko fletn od utrujenosti in od same družbe tam gor.Ja kakšen je morbit pol gor prespau.Kakšen pa tud ne :lol: :wink: .Mislim tolk vem jez, drgač pa sami organizatorji bodo lahko podali še več informacij o tem in onem.Po dvanajstih urah prideš v stanje razsvetljenstva :lol: :wink: .Pol ti je tako ali tako vse skupaj veliko bolj jasno :rol: :rol: pol je pa še kaka kapljica vitamina B-kompleksa ja pol je pa tko vse mehko :lol: .No ja dost o tem mormo misliti že sedaj na teh 12ur Kališča :lol: :wink: .
ČAO!
 cevo
firbec napisal/-a:Vse informacije najbolj sigurno dobite le po telefonu:
Andrej Trobevšek - 031 335 144
Rudi Lanz - 041 563 031

:?: :shock: :!: :shock:
 janezu
vse informacije dobiš tudi na TF.samo vprašaj,kaj te zanima.ni vse tako kot poroča MZ.razglasitev je nekaj minut po končanem preizkusu 18,00.potem pa počasi v dolino in do noči smo še vedno prišli do avta.sploh pa letos,ko bo prireditev en teden kasneje zaradi vel.praznikov in bo dan zjutraj ob 6,00, kot zvečer.do letos nismo opazili nobene kome,ali pretirane utrujenosti, (tudi pri tistih z 10 vzponi in spusti)saj lahko prenehaš po 2 vzponih kadar te je volja.če ne greš na neki rekord,pa lahko startaš tudi kasneje in čaš štejejo od takrat.res detaljne podatke pa dobiš vsako soboto in nedeljo na KALIŠČU,kajti tam je preko celega dneva vsaj 50 udeležencev,ki se prireditve udeležijo.zato enkrat gor,pa bo vse jasno! lp starim in novim udeležencem. ju
 marjan
Se kaj trenira? Zdaj je pravi čas. Kako že pravi rekorder, na takšni težki prireditvi zmagujejo roke :D

Za ekipo TF se bomo tudi borili, mar ne.

Še dober mesec, potem pa gor dol gor dol gor... Kdo nam je kriv :bum:

Lepo trenirajte, pa se vidimo
Marjan
 Jožko
Pozdravljeni!

To pa to, je tekma, da se ji reče vi. Če mi bo le zneslo bom letos prišel po majco. Ni hudir, da ene trikrat ne prdrajsam gor pa dol. Pol h Janezu u fitnes pa bo!
Malo za šalo malo za res, ampak sem probal že vse sorte in bom moral tut to.
Lepo se imejte in dobr zrihtejte vso zadevo.
 aleksander
Če kakšni ekipi manjka kakšen član za enih 6 vzponov :wink: ,naj sporoči da vem napisat na prijavnico...

LP Aleksander
 marjan
aleksander napisal/-a:Če kakšni ekipi manjka kakšen član za enih 6 vzponov...

Ti kar napiši Tekaški forum (sam sem tudi tako napisal :D ), pa se zjutraj razporedimo lahko v več ekip, čeprav dvomim da nas bo toliko.

Lepo treniraj,
Marjan

p.s. Kaj pa naskok na tvoj rekord 9 :?: :wink:
 marjan
Milan in JanezU, bo letos kaj treninga pred tekmo?

Saj vesta, da komaj čakamo :wink:

Čao,
Marjan
 janezu
danes sem srečal milana na kališču,pa ni nič omenil.treningi so njegovo področje.sicer pa ,če ne bo odziva, marjan kar določi dan in uro,pa se sprehodmo 1x gor.sneg zelo pobira,novega ni padlo nič, tako, da 14.4. ob 6.00 startamo! LP ju

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA