- 24 Maj 2004, 08:41
Z* me je že izzvala da kaj napišem...
Odločitev, da grem ni bila težka, le o teku sem razmišljala, do kosti me je zeblo cel dan, na poti je že deževalo...pa sem si rekla, dober način da se ogrejem!
O pokrajini, ljudeh ne bom govorila, je vse najboljše
, organizacija prvovrstna, štartnina 500 sit, ničesar nisem pogrešala, edino ne bi nas-žensk smeli poslali v štartni blok brez fantov. Ampak o tem smo se že tam pogovarjali in naslednje leto se bomo mešali!!
Tako se nas je na štartni liniji zbralo 8 žensk, tako da sem tokrat, prvič
, stala v prvi vrsti, pa še rivat se ni bilo treba
Tekle smo na 7km (baje nekaj čez) , 4 kroge, proga je bila speljana po travniku in gozdu, malo gor in malo dol-kot je napisal že Recko, gležnji so se kar vgrezali v mehka tla in je trebalo kar malo pazit. Malo mi je bilo čudno, ker nisem imela komu slediti
. MOški pa so izvrstno tekli (tekli so v dežju) Bojan Brus je bil razred zase!
Pijače je bilo dovolj, dobili smo tudi sendviče. Do podelitve sem se že skoraj zmrznila
.
Zelo pomembno: spoznala sem Reckoja
, seveda je bil razpoznavni znak majica 'TS2' (mimogrede, na sprednji strani majice jaz na znak TS2 vedno pripnem štartno številko in vsaj spredaj ni viden
), srečala znane ljudi...SUPER DAN!!
Definitivno še pridem
Odločitev, da grem ni bila težka, le o teku sem razmišljala, do kosti me je zeblo cel dan, na poti je že deževalo...pa sem si rekla, dober način da se ogrejem!
O pokrajini, ljudeh ne bom govorila, je vse najboljše

Tako se nas je na štartni liniji zbralo 8 žensk, tako da sem tokrat, prvič

Tekle smo na 7km (baje nekaj čez) , 4 kroge, proga je bila speljana po travniku in gozdu, malo gor in malo dol-kot je napisal že Recko, gležnji so se kar vgrezali v mehka tla in je trebalo kar malo pazit. Malo mi je bilo čudno, ker nisem imela komu slediti

Pijače je bilo dovolj, dobili smo tudi sendviče. Do podelitve sem se že skoraj zmrznila

Zelo pomembno: spoznala sem Reckoja

Definitivno še pridem