- 18 Feb 2007, 22:10
lep pozdrav ! sem nov na forumu in me nekaj zelo zanima.
skratka med letom nisem nic nabiral kondicije in ker sem nogometni sodnik imam 15.marca kuperjev test 3800m v 12minutah. ter nekaj sprintov.
imam pa sledeco tezavo. od četrtka vsako večer ob devetih laufam priblizno 4-6km in imam čas priblizno 25min na 3800m pa imam 16min in ne morem imet krajsi cas
danes sem probal teci malo hitreje vendar mi v glavi nekaj reče da več ne morem in spustim hitrost
skratka noge niso krive saj bi lahko zdrzal še več vendar naenkrat neham teci hitro. polno moč sem zdrzal max 50 sekund nato pa neham teci. nato me pa ze bolijo roke nvm zakaj
tudi ko počasi tečem me proti koncu začnejo boleti roke
zdaj pa vas prosim če mi napisete program treninga da bom lahko 15. marca odtekel 3800m v 12min in nekaj sprintov po 100m
tečem pa vsako večer.
zahvaljujem se za pomoč.
lp
skratka med letom nisem nic nabiral kondicije in ker sem nogometni sodnik imam 15.marca kuperjev test 3800m v 12minutah. ter nekaj sprintov.
imam pa sledeco tezavo. od četrtka vsako večer ob devetih laufam priblizno 4-6km in imam čas priblizno 25min na 3800m pa imam 16min in ne morem imet krajsi cas

zdaj pa vas prosim če mi napisete program treninga da bom lahko 15. marca odtekel 3800m v 12min in nekaj sprintov po 100m

zahvaljujem se za pomoč.
lp