prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
ZdravkoC napisal/-a:
tek_v_snegu napisal/-a:
Ce se velja kaksna trening neumnost za Pohorje.
Jutri ob 6h startam s 4-noznim spremljevalcem iz Ledine pri spomeniku Talcem in ga sibam po markaciji ki gre od Poštele proti Stolpu po sumi za aparamtajskim naseljem potem na Areh. Tam imava s psom malico potem pa na Sumika in spust po Lobnici do Rus.
Tako ce se kdo najde...

Lepa trasa, vendar se mi jutri spustimo iz Areha v Radizel. Bi pa bilo za razmislit za èez dva tedna... èe kaj vmes ne pride. Sicer pa res še nisem taval po Pohorskem pragozdu.
Aja, kaj pes vleèe sanke? (šala) haha

Ja dober trening za njega heheh.

Samo ce bi jih vlekel bi jih samo v predelu Areha pa do Bajgota , Lobnica je prakticno brez snega. JE pa se dobro drzal. SAmo juhico sem imel za njega ( ja moram mu olajsati da bo morda kdaj imel veselje priti cez celo Pohorje ) v nahrbtniku zase pa nekaj tople vode pa sva kar oba prisla ziva in zdrava v Ruše. Zgleda da je juhica zanj bila prava stvar. Ko jo je zmazal pri cerkvi na Arehu je zacel kar poskakovati po snegu. In sem ga potem lovil vse do Šarha hhehehe..
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Lepa tura je bila danes. Sicer malo spremenjena, a glede km skoraj isto. Iz Radizela do Hoč po starem, potem čez Razvanje, Maribor, pa po markirani poti slovenske transverzale do Belvija (ca 7 km pobočja) in potem po starem Areh in Radizel. Ni za verjet, toda spet sem bil za bremze. Danes smo bili v trojici MiroR, Marjan Horvat in moje bremze. Ca 4 ure je minilo kot nič. :wink:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
ZdravkoC napisal/-a:Lepa tura je bila danes. Sicer malo spremenjena, a glede km skoraj isto. Iz Radizela do Hoè po starem, potem èez Razvanje, Maribor, pa po markirani poti slovenske transverzale do Belvija (ca 7 km poboèja) in potem po starem Areh in Radizel. Ni za verjet, toda spet sem bil za bremze. Danes smo bili v trojici MiroR, Marjan Horvat in moje bremze. Ca 4 ure je minilo kot niè. :wink:

Aha Marjan Horvat - ja tocno on je sedaj Hoèan.
Pozdrave tudi njemu.
Ja potem ste prisli na na naso MB stran.

Mimogrede kaj pa varianta ki gre iz Frama do transformatorja pred Arehom?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tek_v_snegu napisal/-a: Mimogrede kaj pa varianta ki gre iz Frama do transformatorja pred Arehom?
Saj to je to - obratna smer. Spust iz Areha mimo transformatorja, pa čez Plahutnikov vrh do Ranč, tam pa namesto v Fram zavijemo za Slivnico - in pristanek v Radizelu.
Uporabniški avatar
 miroR
Pubeci,kje ste :?: Danes sem šel zopet v solo varianti,s tem da nisem
šel do Areha.Vreme za lauf čudovito,pravtako tudi proga.Na Belviju
so se izza oblakov, tu pa tam pokazali sončni žarki :juhuhu: .

:lauf:
Uporabniški avatar
 zvone
miroR napisal/-a:Pubeci,kje ste :?: Danes sem šel zopet v solo varianti,s tem da nisem

Pozdravljen Miro!

Veseli me da ti gre tako dobro.

Kot kaže sva se "zgrešila"???. Med 8 in 11 uro sem - tako kot ti- užival v sončnih žarkih pod Belvijem. Dvakrat tekaško gor in dol je bilo dovolj po daljšem času prisilnega počitka (pred tedni sem stopil na žebelj).

Pripravljam "tek čez Kozjak". Če si (ste) zainteresiran se slišiva.

Lep večer še naprej! Zvone
Uporabniški avatar
 klatez
miroR napisal/-a:Pubeci,kje ste :?: Danes sem šel zopet v solo varianti,s tem da nisem

Šparamo se... in skrivamo adute. Sezona se bliža. :roll:
Na domačem terenu moramo tudi kaj odlafat, a ne (glej http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=84123#84123 )
Pa še viroze nas dajejo...
Uporabniški avatar
 areh
Zadnji mesec je za mene aktualna štreka Fram(Varta)- Vikend naselje Ranče. Izhodišče imam pred nosom, pa še v slabi urci sem gor in dol..pa še "črnuh" gre z menoj komot, ker ni nobenih drugih pesov nikjer.. Se mi zdi da urca velik hitrej mine kot pa po ravnini....
LpA
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ponovno pohorska varianta 4.3.2007, mogoče zadnjič v tem ciklusu, al' pa še enkrat naslednji vikend (verjetno). Vse po planu: Radizel (7.50), spodnja postaja vzpenjače (9.00), Belvi, Areh, Mariborska, pljučna bolnica, Ranče, Radizel (12.00).
:arrow: ajde borci
Uporabniški avatar
 Damijan
Bistričani ostajamo na domačem terenu, pa tudi razdajla bo precej skromnejša: eni utrujeni, drugi post-gripozni, tretji že v "taper-ju" pred maratonom...

Lep dan se obeta, zato - veliko užitkov!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Damijan napisal/-a:Bistrièani ostajamo na domaèem terenu, pa tudi razdajla bo precej skromnejša: eni utrujeni, drugi post-gripozni, tretji že v "taper-ju" pred maratonom...

Lep dan se obeta, zato - veliko užitkov!

Ja tole o lepem dnevu bom zapisal za uho do jutri zjutraj.
Zadnje 14 dni se poskusam pogreti na tek. turah pa nikakor kaj izdatnejsega. Zato grem jutri za iztek po petkovi in sobotni nocni tekaski avanturi na "grijanje" na Vurberg. S kolesom se bom sprehodil in si nastimal za tek traso po gricih Malecnik-Celestrina-Metava-Zimica-Jablanac-Korena-Vurberg pa ce je v tvojih besedah kaj resnice se posoncil na Vurbergu in se odtekel kaksen krog po okoliskih gricih nad cesto Duplek - Ptuj potem pa domov.

Mimogrede za kateri maraton se nastimavlate?
Uporabniški avatar
 Damijan
Jaz - Linz (15.4.), Klatež - Ferrara (11.3.)
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Damijan napisal/-a:Jaz - Linz (15.4.), Klatež - Ferrara (11.3.)

Good luck,
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA