Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miroR
Sam,nimam kaj dosti za dodati.Bilo je enkratno,kljub skoraj zamujenemu
štartu :bum:,se je na koncu dobro izteklo :D .Poudaril bi,da sem bil
malo presenečen,ker je bilo dosti tekačev iz Slovenije.Supermaraton
Zagreb - Čazma je že mimo in čez tri dni me že čaka nova preiskušnja
ultramaraton 100 km v Črni gori ( Podgorica ),kjer upam,da se bo vse
dobro izteklo :heart :heart :heart .

:lauf:
Uporabniški avatar
 miro
Še jaz!

Bilo je lepo in tudi malo težko, saj ti sem pa tja, malo zmanjkuje volje , vendar je na cilju vse poplačano.
Meni je veter vseskozi pihal v prsi no včasih je priletel tudi malo bočno , nikoli pa v hrbet.

Rad bi se zahvalil svoji družbi in šoferju , ki so me prenašali skoraj cel dan, ter " vodonoši" gorenjskega glasa, ki mi je malo krajšal čas, ter mi dvakrat dodal malo vode, ker sem se zastrupil s sokom- začetniška napaka( vsi okoli mene so na okrepčevalnici pili sok , pa sem se še jaz na petdesetem km odločil , da ga popijem en požirek , saj mi bo dal dodatno moč - pa mi je le škodil , ker ga nisem navajen).

Drugače pa sem letos lažje pretekel traso , ker mi je bila že znana , pa tudi malo več km sem si nabral zaradi tople zime.

Drugo pa so povedali moji predhodniki.
Naj pohvalim še kosilo in vse kar so nam nudili ob progi in v Čazmi

Lp
Miro
Uporabniški avatar
 vanja
miro napisal/-a:Rad bi se zahvalil ...... " vodonoši" gorenjskega glasa, ki mi je malo krajšal čas, ...

Tudi jaz bi se posebej zahvalila prijaznemu kolesarju gorenjskega glasa, ki me je spremljal kakšnih 5 km, od 35. do 40. kilometra. In sva predebatirala vse, od tekaške preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, do kolesarskih podvigov in načrtov,... Teh 5 km mi je minilo najhitreje!
Uporabniški avatar
 firbec
vanja napisal/-a:
miro napisal/-a:Rad bi se zahvalil ...... " vodonoši" gorenjskega glasa, ki mi je malo krajšal čas, ...

Tudi jaz bi se posebej zahvalila prijaznemu kolesarju gorenjskega glasa, ki me je spremljal kakšnih 5 km, od 35. do 40. kilometra. In sva predebatirala vse, od tekaške preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, do kolesarskih podvigov in načrtov,... Teh 5 km mi je minilo najhitreje!

Marjan Senjak osebno!
Marjan, zaslužen si za izvrstne dosežke!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA