prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
Ja nč, spet sem se zatrasiral, pravi tini, čeprav tokrat le še za dva kilometra. In spet sem mal zamudil. In spet nas je Staša (in Simon in Anuša) prenašala, kuhala čajčke in pitala z gibanico.

Tokrat smo zdaj že skor standardni trije vzeli s seboj še Matevža, ki je tko uspešno odganjal medvede, da jih spet nismo opazili. In štopal nas je prve kilometre v klanec. Na desetem je vprašal, če smo jih pretekli že pet-ja tko dobro je on pripravljen. No ampak od Grčarevca smo pa v oni klanec shodili in potem do cilja še nekajkrat. Na koncu smo se vlekli, da to ni res. Tole spomladansko vreme in nabranih 700 višinskih metrov nas je čisto zdelalo. Šele savna in bazen v GRC Zapolje so nas spravili k sebi. K sreči smo dodatne stave sklepali kr med tekom, k tkole z Unijem na mizi do unih ta pravih sploh ne pride.

LKT je bila standardno prijetna, družba tudi, vreme pretoplo, tist mal treninga k nm manjka do popolnosti bomo pa že še naredili.

Jah, naslednjič pa res mormo še kšno varuško organizirat, da odpeljemo mlada starša na kopanje..

p.s.

Ambulanta je na Mislejevi 3.
un vic gre pa takole.. http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=62681#62681
Uporabniški avatar
 ales
Takole pa zgleda sprejemanje stav med tekom(seveda z 0.0 v krvi), po unih klancih od Grčarevca proti Logatcu: Tini je do tu v vsak klanc nažgal, da smo ga komaj sledili, če se kdaj ni takoj spomnil, ga je pa še Matevž mal (besedno) vzpodbudil. No in na teh gozdnih klancih je mal omagal(tko k mi vsi ostali..)

Mal pojamra, da v marcu bo imel pa tri maratone v štirinajstdnevnih razmakih, rečem, a ni to mal velik, on pa da bo že; sploh pa zdaj tolk trenira in Unije pije, da mu bo to mala malca. In če mu je mala malca, mu predlagam, da mu dam tri gajbe piva, če vse tri preteče(prehodi?) v času moje "polomije" 3.39 v Podgorici. Že reče OK, pol pa sposluje še 6 minutni dodatek. In ko pristanem(dobra duša kot sem), se pa spomni še dodatka, da to velja za povprečje; bo šel na Malti mal hitreje(k je navzdol), in si nabral mal zaloge, pol bo pa z lahkoto dodal tri gajbe v skladišče..

Ves vesel pol nadaljuje, a se proti koncu vseeno (solidarno?) pridruži Mihcu pri hoji do Loke.
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:
Mal pojamra, da v marcu bo imel pa tri maratone v štirinajstdnevnih razmakih, rečem, a ni to mal velik, on pa da bo že; sploh pa zdaj tolk trenira in Unije pije, da mu bo to mala malca. In če mu je mala malca, mu predlagam, da mu dam tri gajbe piva, če vse tri preteče(prehodi?) v času moje "polomije" 3.39 v Podgorici. Že reče OK, pol pa sposluje še 6 minutni dodatek. In ko pristanem(dobra duša kot sem), se pa spomni še dodatka, da to velja za povprečje; bo šel na Malti mal hitreje(k je navzdol), in si nabral mal zaloge, pol bo pa z lahkoto dodal tri gajbe v skladišče..

Ja, po tejle danasnji Ferrari bo to res peace of cake.
Se ne vem ali naj v Trevisu obujem planinske cevlje, ali naj si od kaksnega penzionista sposodim nordic walking palice. :twisted: :) :wink:

lptini
Uporabniški avatar
 ales
Ja res je tini, zdaj greš lahko zlo sproščeno na štart v Treviso. Nabral si si zaloge za natanko 290,83 minut to v nam običajnih časih pomeni: 4 ure in 51 minut. Glede na tvoje čase seveda mala malica, ampak verjetno se še spomniš tvojega lanskega Beograda:

116 64 Zupanc Martin M SLO M18 04:33:43

Pa menda nisi že takrat tam s palicami in v planinskih čevljih ...

p.s. premišljujem, da že ta torek kupim par platojev laškega.
p.p.s če bi pa vedel, da boš tko natreniral, se pa ne bi pustil prepričat za olajšave. Hmm, a bi šel še tretjega pod 3.39 ??
 marjan
Vidite dragi forumovci kaj dela B vitamin

:pivo:

Zdaj bo pa nastala piramida....

ps sicer pa Tini čestitke še enkrat in še enkrat
ko bom velik bom ... Tini :clap:

Še pomniš Aleš :wink:

Slika
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a: Hmm, a bi šel še tretjega pod 3.39 ??

A dobim se eno bonus gajbo, ce grem pod 3.39? :) :twisted:
Uporabniški avatar
 klatez
Tale zadnji maraton iz stave pa je bil čisto incognito :roll:

Treviso marathon:
Pos. Pos. MW Pos. CAT Pett. Cognome Nome Cat. Societa' Naz. Tempo RealTime
1942 1833 366 2707 ZUPANC MARTIN MM35 TEKASKI FORUM 03:45:01 03:44:36

Bravo Tini!
Koliko je povprečje?
Uporabniški avatar
 tini
klatez napisal/-a:Koliko je povprečje?

Povprecje je 3:23-dovolj za :toast: :)
Sicer je pa bil tale zadnji najbolj krvav od vseh treh.
(prevelik pohlep po "trici" - ubio samog sebe)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
tini napisal/-a:(prevelik pohlep po "trici" - ubio samog sebe)

Tini ti si tekaška mašina.
Čestitam.
:clap: :cast: :toast:
Uporabniški avatar
 pegaz
tini
WOW
evo ruka!
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 tini
Evo koncno dodajam slikce iz primopredaje na cetrtkovi Goladi. :)

Akterja stave:
Slika

Pa se rekordna zasedba Golade:
Slika

Ni kaj, tele savinjske dobrote ne bodo kaj dosti casa nabirale prah v mojem kevdru - grupa za eliminacijo je ze formirana :)
Drugace je pa potem kasneje spet padla nova mini stava - podobno kot za Malto - v BG na polovicki z alesem ponovno teceva za double cevape.
(to pot pa mozakarju dajem prednost - Mnisek je le teden poprej, pa znam biti kar skurjen :) )

lptini
Uporabniški avatar
 še1PR
Bravo tini!
:clap: :clap:

PS: Kenijci se bodo začeli skrivat pred tabo! :wink: :lol:
 matej-jethro
še1PR napisal/-a:Bravo tini!
:clap: :clap:

PS: Kenijci se bodo začeli skrivat pred tabo! :wink: :lol:

...in res, Kenijci smo se skrili pred njim. Globoko med mrzle stene kamniških vršacev! pazi pazi, a niso tamle vilini...uaaau, pa Golum, pa uni ta mejhni, s ta velikimi nogami... :shock:

Sorry...mal sem zadremou za tipkovnico :oops:
Uporabniški avatar
 tini
Evo, po dolgem casu je (med danasnjim proslavlanjem matejevega irona) prislo do novih stav.

Glavni pobudnik seveda ales - kako tudi ne, saj je glavni porazenec letosnjih stav :twisted: .

Sva sla stavt za letosnjo Vrbsko j.:
-absoluten rezultat - 1 gajba Laskega(oz. piva primerljive kvalitete)
-+2min za kogarkoli-bonus 1 gajba(istih karekteristik)
-+5min za kogarkoli -bonus 2 gajbi(istih karekteristik)

Tko, da se ne pozab. :)

Je pa prislo sedveda tudi se do drugih stav, v katere jaz nisem vkljucen(Pia, Dragons..) Jih lahko sumarizirajte kar tukaj. :)
lptini
Uporabniški avatar
 ales
Lušna ponovitev v nedeljo. Ker Staše in njenih ni bilo doma sva avto pustila kr ob cesti, žal na sredini klanca. Krog sva večinoma odtekla v rekordnem času, še za ene deset minut imava zaloge. Naslednjič morava res najti enga lokalnega vodiča, da nama pokaže kako iz Grčarevca direkt na Skirco ali še bolje do Loke, da se izogneva unim ravninam Logatca.

Bazen sem po teku zamenjal s savno. Vse skupaj naju je tko zlakotnilo, da sva potem v Dubočici z lahkoto zmazala Voz z dodatki.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA