prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 epona
lep pozdravček vsem! :)
jaz sem pa nova sicer po rožniku stekam ze kake pol leta, tako da še moja kondicija ni niti malo zavidljiva, a se trudim :lol:
vendar še mi ni uspelo odkriti, kje se začnejo te označene proge in ali obstaja kaki zemljevid teh prog?

glede pozdravljanja se tudi meni zdi smešno, da moram biti vedno deležna strogih pogledov, češ kaj si pa mislim da pozdravljam!? :roll:

pa se vidimo na rožniku, papa
Uporabniški avatar
 milkec
Danes greva z obijem predvidoma ob 17.00 na zeleno progo s štartom v Tivoliju. Lahko se še kdo pridruži.
Uporabniški avatar
 Barb
Z veseljem se vama kdaj pridružim,ker se po Rožniku podim skoraj vsak dan.
Danes pa grem na trening na Brdo,če sem že fantom obljubila
Sama največkrat tečem en del rdeče proge.Grem pa največkrat okrog štirih.
Uporabniški avatar
 milkec
Barb napisal/-a:Z veseljem se vama kdaj pridružim,ker se po Rožniku podim skoraj vsak dan.
Danes pa grem na trening na Brdo,če sem že fantom obljubila
Sama največkrat tečem en del rdeče proge.Grem pa največkrat okrog štirih.

Čas mi povsem ustreza, rad bi enkrat tudi spoznal proge iz živalskega vrta, pa se bojim iti, ker vem, da bi se zaradi pomanjkanja oznak izgubil.

Tako da se priporočam tudi za taka križarjenja.
Uporabniški avatar
 Barb
al se motim, al bolj poznata Tivolsko stran?

Sama se podim čisto odvisno od dneva-enkrat tivolska stran,drugič živalski vrt-ko imam pa kakšen preblisk pa kar oboje-okrog in okrog.

Pa ne morš se na Rožniku zgubit.Ti dam nasvet-če se ti to že slučajno zgodi,se enostavno začni dret tekaški forum,tekaški forum,pa se bo že kdo znajdu v bližini,ker nas je zdaj očitno že kr neki,ki treniramo gor

A smo se mogoče mi že kdaj srečal-glede na to da ti vidiš slikco,boš ti laži povedu?
Uporabniški avatar
 mare
Na Rožniku se tudi približno ne moreš zgubiti. Od kjerkoli peljejo poti kamorkoli. Če imaš izrazito slab smisel za orientacijo si zapomniš lego sonca ali se orientiraš po velikih stavbah (dimnik toplarne, NLB...). Drugo pa so tekaške steze, kjer je nemogoče slediti zamišljenim progam, če jih ne poznaš od prej. Oznake te pa še dodatno motijo. tako npr. po 10 minutah ugotoviš, da si že pretekel 4 km (le kdaj sem postal tako hiter), nato čez par km ugotoviš, da je oranžna oznaka v resnici abšlesana rdeča, pa še neke puščice, ki so jih šaljivci prestavili in obrnili...

Moj predlog je, da se vse oznake odstrani, ker ne služijo ničemur razen izživljanju nasprotnokv teka.
Uporabniški avatar
 Barb
Ne,ne oznake so že kul

...sam pa itak veš,da tečeš zase
Uporabniški avatar
 milkec
Oznake so tudi meni fajn, samo problem je, da jih toliko manjka, da na naovo ne najdeš več poti! Jaz poznam iz tivolske strani skoraj vsako ped proge in tudi za kilometre vem kje so, tako da tam ne rabim oznak.

Vem pa, da če bi nekdo šel po teh progah, bi se izgubil na prvem ovinku! Verjetno je tako tudi iz tivolske strani!

Se pa strinjam, da se izgubiti nikoli ne moreš (ala vse poti vodijo v Rim), ker je le toliko poti, da lahko skombiniraš kakršenkoli tek (po dolžini in po valovitosti ter po razgibanosti)
Uporabniški avatar
 Barb
Glede na to, da sm razgaljena(=vidiš mojo podobico) prosim, da me naslednjič ogovorite,če me opazite tečt po Rožniku,da bom tako vsaj spoznala vse "ata Štrumfe in smrkce"
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Jutri ob 18.15 grem tečt po Tivoliju. Po kateri progi bom teku ne vem, ker jih ne poznam :D Do 20.00 imam čas, ker grem potem plavat v bazen. Če bi se kdo pridružil bom vesel. Dobimo se pred vhodom v bazen.

lp vid
Uporabniški avatar
 Barb
Za jutri še sporočim jutri
Odvisno kolk me bodo danes gorenjski fantje zmatral
Uporabniški avatar
 milkec
vidkul napisal/-a:Živjo!
Jutri ob 18.15 grem tečt po Tivoliju. Po kateri progi bom teku ne vem, ker jih ne poznam :D Do 20.00 imam čas, ker grem potem plavat v bazen. Če bi se kdo pridružil bom vesel. Dobimo se pred vhodom v bazen.

lp vid

Tolej je zelo aktualno! A mi lahko zaupaš telefonsko (lahko tudi preko ZS), pa če bom imel tam okoli čas in če bo vreme bi z veseljem šel zraven! Ampak se bojim, da jutri do 18.00 ne bom vedel kako in kaj!
Uporabniški avatar
 Barb
Kar se mene tiče smo v navezi jutri
moja cifra je pa itak javna

ups :arrow: ;če se sploh lahko pridružim,ker ne vem kdo se zdej tuki meni
Uporabniški avatar
 vidkul
Oj!
Moja cifra je 051/418-512

lp vid
  • 1
  • 2