Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

sidd
Lep pozdrav!

Tole bo tudi moj prvi tek, in sicer grem na 10 km. Z športom se že skozi ukvarjam, z tekom pa ne tako dolgo, tako da bom videl kako bo vse izpadlo. 5 km mi nekako ni bil izziv, saj jih pretečem brez problema, 10 km pa je že druga zgodba. No, pa prvi izkušnji naproti :oops: :D

edit:typo
 Winkl
aargh
meni so pa prijavo skenslal...
smo se v službi prijavlal, dons so pa povedal da ne bo nič s tem i n da stvar odpade (seveda ne maraton, ampak udeležba)
Uporabniški avatar
 kustus
sidd napisal/-a:Lep pozdrav!

Tole bo tudi moj prvi tek, in sicer grem na 10 km. Z športom se že skozi ukvarjam, z tekom pa ne tako dolgo, tako da bom videl kako bo vse izpadlo. 5 km mi nekako ni bil izziv, saj jih pretečem brez problema, 10 km pa je že druga zgodba. No, pa prvi izkušnji naproti :oops: :D

Lp Ma sploh nebo problema. jest sem pred dvema letoma šel prvič in se prej nisem nič ukvarjal z športom pa sem zmogel boš tudi ti. držim pesti.
 sidd
kustus napisal/-a:
sidd napisal/-a:Lep pozdrav!

Lp Ma sploh nebo problema. jest sem pred dvema letoma šel prvič in se prej nisem nič ukvarjal z športom pa sem zmogel boš tudi ti. držim pesti.

hvala za spodbudne besede! Sej kr pridno laufam, mislim vsaj no. Moglo bi bit. :) Moram rečt da mi je samo žal kaj že nisem začel prej se ukvarjati z tekom. Je zelo pozitivna stvar.

No, pa nasvidenje do teka v radencih!

Lp
Uporabniški avatar
 lucky
No, ja, glede avtodoma in Radencev. So mi iz Term prijazno odgovorili, da to (spanje na parkingu) pri njih ni mogoče. :shock: In da naj se obrnem na Terme Banovci. Ja, hvala, sem že prej vedel, da je tam kamp.
Uporabniški avatar
 Tedi
Če še kdo išče prevoz, lahko ponudimo enodnevni izlet, ki bo izgledal približno takole:
- Odhod Bled okoli 4 ure zjutraj
- Postanek v Kranju; vkrcanje potnikov - lokacija po domeni
- Postanek v Ljubljani ; vkrcanje potnikov - lokacija po domeni
- Postanek Maribor ; vkrcanje potnikov - lokacija po domeni
- Prihod v Radence okoli 8 ure; prireditev predvidoma traja do 16 ure
- Do 16:00 se odpravimo proti Kapelskemu Hramu, kjer bomo imeli viteško kosilo.Odhod iz Hrama okoli 20 ure proti Radencim.
- Ogled koncerta skupine Siddharta
- Odhod iz Radencev proti Bledu do 24 ure.
- Postanek v Mariboru; izkrcanje potnikov
- Postanek v Ljubljani; izkrcanje potnikov
- Postanek v Kranju: izkrcanje potnikov
- Prihod na Bled okoli 4 ure zjutraj

Osnovni namen izleta omogočiti tekačem udeležitve teka v Radencih, zraven pa še navijačem narediti prijeten izlet.
Imamo še cca. 20 mest prostih, prijave pa zbiramo do zapolnitve kapacitet.
Glede vkrcanja in izkrcanja se lahko še domenimo :wink:

Če je kdo interesent naj pošlje na ZS ali pa na tekaskasekcija@gmail.com

Vitezi Dobrega Teka
 naja1
:lol:
Zelo zanimivo !
Če mi odpove dogovorjeni prevoz, kontaktiram.
Cena?
Uporabniški avatar
 Tedi
Cena je 37€. V ceno je vključen prevoz in viteška pojedina v kleti kapelskega hrama (pečena rebra, pečene krače, piščanci, ajdova kaša....). Pijača je tudi vključena... :piti:
Mislim da se da tudi zmenit za kakšno zelenjavo, če kateremu jedilnik ravno ne odgovarja :wink:

Se vidimo v Radencih 8)
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Res mikavna ponudba! :cast: Če ne bi Radencev vkomponirali v družinski izlet s kopnjem v bazenih bi se z veseljem pridružili... :wink:
 Winkl
jaz bi rabil prevoz v Radence, po možnosti nekje iz gorenjskega konca.
V mislih sem imel koga, ki bo šel v soboto zjutraj in se namerava kmalu po prireditvi odpraviti domov.

Bi pa prosil za čimprejšnjo informacijo, ker se moram do ponedeljka prijavit :)

edit: tudi iz ljubljane bi mi odgovarjalo. A ima še kdo kaj prostora?
Uporabniški avatar
 vanja
vanja napisal/-a: Za to sem namreč navdušila svoja starša, ki še v življenju nista nikjer tekla (razen po libeliških gozdovih in travnikih :). Malo me skrbi, ampak upam, da nam bo skupaj uspelo! 8) Se vidimo!

Žal so ata vrgli puško v koruzo :( , tako da ostajava sami z materjo. Držite pesti! :D
Uporabniški avatar
 shash
Držimo :wink: , ko bo pa ata vidu mamo kako teče, bo pa na naslednji prireditvi hotel biti zraven.

LP
Uporabniški avatar
 vanja
shash napisal/-a:Držimo :wink: , ko bo pa ata vidu mamo kako teče, bo pa na naslednji prireditvi hotel biti zraven.

He, he, tudi jaz računam na to :D
Uporabniški avatar
 nenaah
Tudi jaz iščem prevoz v Radence, tečem pa 21 km.
Torej , če je še kaj prostorčka za eno deklino, grem rade volje zdraven.
Sem iz Ljubljane.
Odgovoriš mi lahko na zasebno sporočilo.

Pa lep dan in dober TEK !
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA