Hojla, kot sem že omenil bom zagotovo nastopil jaz moja malenkost TOMAŽ-marathon.Resnično si želim preteči že letos 200km, sem si rekel in če dušo spustim ha, ha, ha.Malce za šalo, kar se tiče spustitve duše, kar se tiče kilometrov pa jih bom letos zagotovo napadal samo če me ne bo zagrabilo v vratu tako kot me je lansko leto po petih urah teka.Tako, da nisem mogel premakniti vrat niti levo niti desno, kot da bi okamenel hudiča.In takrat sem še vodil potem pa sem rekel, saj to ni res kaj se dogaja.Filipid mi je takrat rekel se dobro spomnim, malce v šali malce zares, da slučajno ne bom čudežno ozdravel.Sem mu odvrnil, da skoraj zagotovo se kaj takega ne bo dogodilo ker sem čutil to.Skratka za lansko leto vsak čast Filipifu za vse njegove kilometre in resnično upam, da se bo čimprej vrnil nazaj.Da bo potem večja druščina tekačev.SAŠA,MATJAŽ, BARBR,MATEJJE 77 in ostali vabljeni na preizkus peklenskih 24 ur La GROSUPLJE.Saša zagotov te tam čaka POTICA, MAKARONI IN OSTALO.OBLJUBIM PA če pretečem letos 200km dam za zaboj piva lahko kozla ali union.Za ženske katere ne bojo hotele piti pivo ali moške pa JABOLČNI SOK ali kateri drugi sok.Upam resnično, da bo vzdušje tako peklensko, da bom pozabil na vse bolečine, ki jih bom oz. bomo dobivali vsi udeleženci na tem teku. Že danes začnem s pripravami. kar se tiče opreme stoli senčniki za kuho tako da bo do petka vse tipi top.ALEŠ upam, da se boš tudi ti oglasil in da podoživa saj delček tiste tvoje puščave MALI.MATJAŽ,STAŠA,ALEŠ IN OSTALI se mi lahko oglasite na moj e-mail:
tomaz.marathon@siol.net
in se bomo dogovorili kako in kaj, kje se dobimo, da pred štartom dorečemo še kakšno stvar.Za skratka čimbolj super vzdušje.
TOREJ VABLJENI VSI TEKAŠKI FORUMOVCI PRIDITE IN PODOŽIVITE TEH 24 UR Le GROSUPLJE.V petek upam, da bom dobil tudi digitalni fotoaparat in da bomo to tudi slikovno ovekovečili ta tekaški dogodek in čimprej dali na tekaški forum že v nedeljo.In da bomo lahko potem, na dologo in široko razpredali ob slikah in občutkih, ki so nas spreletavali med tekom, po teku in tako naprej.PRIJATELJI LEPE NARAVE, SPROŠČENEGA TEKA ALI PA GARAŠKEGA TRENINGA LEPO POZDRAVLJENI.
TOMAŽ ZUPANČIČ
...danes je tvoj dan, izbira je tvoja...
http://www.adolimpik.com/