Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ton
Vlajko - že za trojke so bili tvoji lepi naši vremenarji najbolj uspešni!
Čestitke!

Moj Weather Underground za Mursko v soboto pravi tole: Scattered Clouds. High: 68° F. / 20° C. Wind light.

Torej ni da ni. Danes in jutri nam dež ceste lepo spere... ah, milina!
Uporabniški avatar
 Vlajko
@ Vreme, toliko časa sem te "izzival" s svojimi laičnimi ( Copy - Paste ) napovedmi, da si se končno tudi ti, ki si s tem področjem "na ti", oglasil. :D :wink:

Z veseljem ti prepuščam štafetno palico. :cast1:
Uporabniški avatar
 Vreme
Vlajko saj veš vreme je vedno bilo je in bo, pa tek tudi :D
Uporabniški avatar
 mazi
Sej končno je vseen kdo napove vreme - samo da bo sonce... :clap:
Uporabniški avatar
 shash
mazi napisal/-a:Sej končno je vseen kdo napove vreme - samo da bo sonce... :clap:

Sam da ne bo premočno, ker potem bo :oops: :oops: :oops:

Lp
Uporabniški avatar
 nenaah
Tudi jaz iščem prevoz v Radence, tečem pa 21 km.
Torej , če je še kaj prostorčka za eno deklino, grem rade volje zdraven.
Sem iz Črnuč.
Odgovoriš mi lahko na zasebno sporočilo.

Pa lep dan in dober TEK
Uporabniški avatar
 Vreme
Prej sem pozabil omeniti. Vsi ki prihajate iz ljubljanske smeri in greste v Radence skozi Maribor računajte na to, da so se včeraj pričela vzdrževalna dela na hitri cesti skozi Maribor. Gneči se skorajda ne gre izogniti, zato računajte, da boste odšli od doma kašne pol urce prej kot ste planirali!
Če slučajno poznate stranske ulice, da bi se izognili gneči na hitri cesti, jih raje ne uporabljajte, ker je tam občasno pravi prometni kaos!!! :?
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Vreme HVALA na INFO.
 Igi69
Hvala Vreme. Jaz sem mislil štartat ob 6.30 iz Ljubljane, sedaj pa si me prestrašil in bom raje ob 6.00. Mislim, grozn, če bi zamudil štart :(

Dej povej mi, kje je bolje: Maribor - Malečnik - Celestrina in potem na cesto za Radence ali Maribor - Dolnja Počehova in potem desno na cesto za Radence.

Tis mi kot hirejšo izbiro da slednjo, vendar je druga krajša, pa sedaj ne vem, na katerem delu v Mariboru so zastoji...
Uporabniški avatar
 iverson
To bo verjetno odlično to soboto. Komaj čakam moja prva tekaška preizkušnja :D . Aja še nekaj tkole mimogrede vprašam zadnje dni je dobro zmanjšati kilometre, ali ne?
Uporabniški avatar
 Vreme
@Igi69 vsekakor ti priporočam pot Maribor-Malečnik-Celestrina, bo vsekakor manj zastojev kot, da bi šel za dolnjo Počehovo, pa še tovornjakom se boš izognil, zastoji pa so na hitri cesti skozi Maribor, predvem na odseku skozi Melje.

@Iverson, vsekakor ti priporočam zmanjšati kilometražo v zadnjem tedniu pred tekmo. Sicer ne vem na koliko km boš tekel, a telesu moraš pustiti malo počivati, boš potem z večjim elanom odtekel Radence.

Aja pa na makarone ne pozabite v petek!!! :D
Uporabniški avatar
 iverson
Tekel bom na 21km, se pravi je verjetno bolje da zmanjšam kilometre. V petek bodo pa absolutno makaroni! :lol:
Uporabniški avatar
 shash
Vreme, hvala ti za koristne informacije.
Madonca, bomo res zgodi štartal iz Lj.

LP
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA