prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tini
softi napisal/-a:
In ti misliš, da ti bomo kao verjel al kako,cccc... Men to diši na taktiko zavarivanje neprijatelja :wink:

:D

Ja,resno. Garantiram cas preko 1h.
(ocitno me nihce vec resno ne jemlje :) )
Uporabniški avatar
 Vlajko
tini napisal/-a:... Garantiram cas preko 1h ...

A si se zredu; tko kot jaz pa hitreje ne gre? :roll: :shock: :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Vlajko, mene si nasel.. :twisted:

Sem danes odtekel tole Golado le z enim ciljem - teci z kolikor se da nizkim pulzom - hitrost ni vazna (mal zaradi regeneracije, mal zaradi testiranja samega sebe). In smo sli v nekaksnem slow jog tempu, enkrat za foro.

Bilanca:cas 59 min, povprecni pulz 126 (z 6:13min/km). Mal se mi je na klancih sicer dvignu cez 140, a smo ga lepo krotili. Na tistih spustih od vrha Golovca do Hrusevske ceste pa sem ga imel okrog 112 (z gibanjem okrog 6min/km :) ) Vse je seveda arhivirano z FR. Feeling pa na koncu tak, kot, da bi lahko pretekel se 1000km.

Ja, Vlajko, to je se vseeno za precej boljsi rezultat na HM, kot tistih tvojih 2:20 v beogradu (brez klancev). Ce kdaj odteces Golado v teh 59min pa te castim na cevape i pice po izboru. :) (ponudba "bez ogranicenja trajanja mandata")

Softi - glede moje garancije, da bom tekel nad 1h. Zal ni slo-bi moral vkljuciti se tehniko teka po vseh stirih za to. :) :wink:

lptini
Uporabniški avatar
 Vlajko
tini napisal/-a:... Ce kdaj odteces Golado v teh 59min pa te castim na cevape i pice po izboru. :) (ponudba "bez ogranicenja trajanja mandata") ...

To, Tini, hvala druže. :D :wink:

Ni boljšega dodatnega motiva za tisto, kar sem itak nameraval storiti v prihodnjih nekaj mesecih. 8)

Pa, fajn bi bilo, če bi mi ti ali pa kdorkoli drug dostavil plan te tvoje včerajšnje "maršrute". :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Vlajko napisal/-a:...snip, snip....Pa, fajn bi bilo, če bi mi ti ali pa kdorkoli drug dostavil plan te tvoje včerajšnje "maršrute". :wink:

:) Najbolje bo, ce jutri (cetrtek) prides ob 1800 na konec GD in pripeljes s seboj kolo. Ti bom vse razkazal na terenu. :) Je to ziher boljse, kot vsaka karta. :P
Srecno!

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 zlopi
... a se vam ne zdi, da bi nekdo rad speljal Goladarje na drugo prizorišče, glede na izbrani termin prireditev v sklopu Radia dur ...

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 tini
Vlajko napisal/-a:
Ni boljšega dodatnega motiva za tisto, kar sem itak nameraval storiti v prihodnjih nekaj mesecih. 8)

Vlajko, le majhen hint:ce hoces tect Golado pod 1h, bos moral tudi Brdo pod 50 min. Simpl, ane :) :twisted:

lptini
Uporabniški avatar
 Vlajko
Mi že jemlješ pogum? :lol: Saj razumem, to se imenuje "specialni rat" pred sredino tekmo (Tvoj novi avatar Press). :roll: Al' ne brini :arrow: Kaka če da im ga "ukaka" dva, tri komada. :D

PS:
Morda mi naloge, ki si mi jo zadal, res nikoli ne bo uspelo narediti, a vseeno bi imel vsaj (mikroskopsko majhne) šanse, če mi poveš vsaj to, katero vašo varianto (med 7 in 13 km) bi moral preteči. 8) Naprej bom pa že sam naštudiral ter preučil vse skupaj. :)

Pa ne se lih preveč jeziti, prijatelju. Evo ruka! (Tini Press). :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Vlajko napisal/-a: če mi poveš vsaj to, katero vašo varianto (med 7 in 13 km) bi moral preteči. 8) Naprej bom pa že sam naštudiral ter preučil vse skupaj. :)

Govora je seveda o Goladi classic (9,6km - pa ena dva lustna klanca - tista dva, ki si ju v soboto inverzno prehodil)
Uporabniški avatar
 bobr
Je danes kak kandidat-ka za en klasičen krog?
Uporabniški avatar
 Vlajko
Če bo v kratkem kdo zainteresiran za "hoduljo" po običajni trasi, bi ga poprosil za vodstvo po progi. :D

Žal pa za danes to ne velja, saj sem naročen v ordinaciji Brdo. :wink:
 ežoj
Ker se že nekaj časa nisem udeležil skupnega teka po Golovcu (in sem že malo pozabil, kako to gre ;) , bi me zanimalo kdaj bo danes tek - ob 18h? ...d vem, kdaj pridit pogledat...

Lep pozdrav,
ežoj
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Vlajko napisal/-a:Če bo v kratkem kdo zainteresiran za "hoduljo" po običajni trasi, bi ga poprosil za vodstvo po progi. :D

Ni problema Vlajko, lahko jo tudi prepešačiva.

Danes načeloma pridem, če ne bodo prehude nevihte. OB 18:00.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
bobr napisal/-a:Je danes kak kandidat-ka za en klasičen krog?

8) Seveda. :) V ponedeljek sem pozabil napisat, da je tudi ta teden Golada. :) Potem me je pa teden povozil. :) Torej, danes ob 1800 tudi, ce ospicene raklje dol letijo. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 bobr
ežoj napisal/-a:Ker se že nekaj časa nisem udeležil skupnega teka po Golovcu (in sem že malo pozabil, kako to gre ;) , bi me zanimalo kdaj bo danes tek - ob 18h? ...d vem, kdaj pridit pogledat...

Ja danes ob 18:00 gremo, kako minutko se še počaka zamudnike :wink: in potem ležeren krog. Napovedana deževna nevihta naj ne bo ovira :twisted:
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA