Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

*mateja*
Jaz sem bila pa z samo organizacijo že lani in letos zelo zadovoljna. Vse pohvale organizatorju!
Edino vidim, da bo tek počasi postal tekmovalen.
Bom pa malo pokomentirala Maniko...
Manika napisal/-a:
Drugače pa je bilo luštno spet tekat po Tivoliju. Le tole z obveznim nošenjem majčk :roll: . Mojo prijateljico je po petih minutah začelo vse srbet. Jaz je najprej sploh nisem hotela obleči, potem pa sem si jo dala čez svojo tekaško majico. Joj, kako je bilo vroče. Je bilo kar nekaj komentarjev ob progi v stilu: Sej so vse iste! Moj komentar: Čreda.
Da pa so spet imeli samo L velikosti, je pa za skritizirat. Ja zakaj neki pa smo v predprijavi pisali na prijavnico velikost majice? Lahko bi vsaj za tiste v predprijavi pripravili majice z željeno velikostjo, a ne?
Tudi proga je za promocijo teka čisto pretežka. Večina jih je v klanec itak hodila.
Pa da ne omenjam, kolikokrat me je kakšna ob prehitevanju pošteno odrinila s komolcem :evil: .
Mislim, da me naslednje leto ne bo na tem teku.

Majčke so bile čisto vredu, sem pa jaz dobila mail, da jo lahko dvignem že v petek, tako da...
In ta beseda ČREDA? Saj tam smo vse prišle da tečemo in se družimo, ne pa da se kažemo kaj ima katera oblečeno. Meni je bilo pa prav užitek pogledat to "čredo" istobarvnih tekačic.
Ne tečem veliko, pa mi proga nikakor ni bila pretežka. Lažjo si pa že težko zamislim.
Tudi mene marsikatera sunila, ampak to je povsem normalno.
Prišla sem iz primorskega konca in bila res navdušena. Se mi zdi da ljudje v velikih krajih sploh ne znajo ceniti takih stvari ( v tem primeru ta prireditev). Pijača, hrana, masaža, vse zastonj. Pa še za otroke zelo lepo poskrbljeno, polno nagrad.
Domov smo odšli veseli, prijetno utrujeni in polni nagrad.
Se vidimo naslednje leto
Uporabniški avatar
 -metka-
dannae napisal/-a: -Metka- se vidimo v četrtek?
:arrow:

Se vidimo, seveda! Žal mi je, da te nisem opazila, sicer pa.... v taki gneči sem komaj še samo sebe našla :lol:

lp
Uporabniški avatar
 tekunica
Se pridružujem zahvali vztrajnemu fotografu! Kapo dol!

Pa imam foto-spominček na svoj prvi tek! :D

lp
 lolan
Primula napisal/-a:Punce, odlična predstava!

Če se nas spomnite, smo mi tisti, ki so za vas navijali 50m pred ciljem. Ker tudi sam rad pogledam fotke s teka, smo vas obeležili na:

http://picasaweb.google.com/TekaskaSekcija/DMTekZaEnskeInGoriKaBrda

Hkrati bi izkoristil priložnost in vas povabil na Bled, kjer se boste spet lahko zmigale. Čez dober mesec (14.07.2007) organiziramo namreč "Prvi in že tradicionalni nočni tek na Bledu":

http://www.nocna10ka.net/

Pa dober tek!

Vitez Puhko
Vitezi Dobrega Teka

Tudi jst se zahvaljujem za slikce!!
Na nočno 10tko sem pa že prijavljena in se jo že veselim, tko da se vidimo na Bledu!

LP,
Lola
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Zelo lepo je bilo videt (in vzpodbujat) celo četo vijolčnih majč... :laola
 kovit
Ja zelo lepa prireditev, dobr organizirana, ni kej. Punce ste ble res u redu...dobr ste se namatrale :D ...mi smo se šli pa fotografe in priganjalce in vodonoše, tko da vam je blo na trenutke lažje zdržat peku do konca...
morm pa ob teli priliki še pohvalt svojo mamo, ki je pri svojih 61 letih, po enem letu treninga z rezultatom 57:53 (na 10) pustila za sabo marsikatero mladenko...ja tole kaze na kolajne v svoji kategoriji,ko ji ne bo treba tekmovat s 15 let mlajšimi :D
 vanda
Pozdravljeni!

Navkljub vsem pritožbam (majčke, voda, vročina...), se mi zdi, da je bil 2. DMjev tek prav dobro izpeljan in zelo prijeten za večino udeleženk in njihovih spremljevalcev. Meni je bilo vse skupaj prav simpatično, proga je dovolj zahtevna, da pomeni izziv tudi bolj izkušenim, medtem ko so se tiste z manj tekaške kilometrine še vedno lahko prijetno sprehodile do vrha in tekle veselo proti cilju. Ljudi ob progi je bilo kar precej, večinoma so glasno spodbujali vse tekačice in, če izvzamemo nekaj nerodnosti organizatorjev, je bilo vse skupaj prav zabavno. In ker se organizatorji tudi učijo, kar dokazuje letošnja "vodna postaja" na vrhu hriba, ki je lani ni bilo, lahko pričakujemo, da bo DMjev tek vsako leto boljši in še bolj množičen. To pa je tudi osnovni namen - čimveč žensk pripraviti do gibanja.

Vanda
Uporabniški avatar
 jozica
Joj, kakšna sem pa jaz na sliki - se sploh ne spoznam :lol: :lol: . Sam spominček pa je :) . Ja fotograf je bil vztrajen, mislim, da se je lahko čisto vsaka najdla, kljub temu, da nas je bilo toliko :D .
Uporabniški avatar
 jozica
kovit napisal/-a:Ja zelo lepa prireditev, dobr organizirana, ni kej. Punce ste ble res u redu...dobr ste se namatrale :D ...mi smo se šli pa fotografe in priganjalce in vodonoše, tko da vam je blo na trenutke lažje zdržat peku do konca...
morm pa ob teli priliki še pohvalt svojo mamo, ki je pri svojih 61 letih, po enem letu treninga z rezultatom 57:53 (na 10) pustila za sabo marsikatero mladenko...ja tole kaze na kolajne v svoji kategoriji,ko ji ne bo treba tekmovat s 15 let mlajšimi :D

Za tak rezultat pa res kapo dol :laola .
Uporabniški avatar
 shash
Prava ženska vojska oreng tekačic - bravo punce.

LP
Uporabniški avatar
 andreya
jozica napisal/-a:
kovit napisal/-a:Ja zelo lepa prireditev, dobr organizirana, ni kej. Punce ste ble res u redu...dobr ste se namatrale :D ...mi smo se šli pa fotografe in priganjalce in vodonoše, tko da vam je blo na trenutke lažje zdržat peku do konca...

Za tak rezultat pa res kapo dol :laola .

Podpis. Je pa res superwoman :clap: ČESTITKE
 Toula
Po vseh "bi ali ne bi" sem se v soboto zjutraj odločila, da pa le grem pogledat tale dm tek. Trenirala sicer nič nisem, ampak sem si ful želela doživeti in občutiti takšno vzdušje. In meni je bilo vse super. Pretekla, no, mau tut prehodila, sem svojih prvih 5 km, jupi, navdušila pa me je tudi množica tekačic... Tako da me danes že srbijo pete, in zdaj upam, da je končno dovolj motivacije, da začnem spet športati. Mogoče pa se potem spet ojunačim in grem še kakšno daljšo razdaljo probat :D
Uporabniški avatar
 tae
kovit, očitno imaš hitre noge tudi ti po svoji mami. Povej ji, da ji čestita še en tekač, katerega si tudi ti prehitel. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA