Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kateri letni čas ti je najljubši?

Pomlad
13
33%
Poletje
17
44%
Jesen
7
18%
Zima
2
5%
Uporabniški avatar
 zajc
Da ne bi po nepotrebnem zasedel parkirno mesto v Logatcu (in porabil x-litrov bencina predvsem zaradi zmanjšanja avtomobilskih izpustov EKOLOGIJA PRESS), bi vprašal, če se lahko komu pridružim kot kopilot :twisted: (časovno nimam omejitev, ne bi pa žural :piti: do jutranjih ur). Sem iz LJ-Brinje (Bežigrad). Ni pa panike - pridem v vsakem primeru :lauf:

EDIT: sem že dobil prevoz - peljal se bom z zlopi-jem :D
Nazadnje spremenil zajc, dne 20 Jun 2007, 14:31, skupaj popravljeno 1 krat.
 OLE
HOP HOP uletim pozdravit kompanijo

DARKO P
Uporabniški avatar
 zlopi
zajc napisal/-a:Da ne bi po nepotrebnem zasedel parkirno mesto v Logatcu (in porabil x-litrov bencina predvsem zaradi zmanjšanja avtomobilskih izpustov EKOLOGIJA PRESS), bi vprašal, če se lahko komu pridružim kot kopilot :twisted: (časovno nimam omejitev, ne bi pa žural :piti: do jutranjih ur). Sem iz LJ-Brinje (Bežigrad). Ni pa panike - pridem v vsakem primeru :lauf:

... lahko se pridružiš nama s hčerko, tudi midva ne misliva žurat do jutranjih ur, štartava pa iz Fužin in greva po obvoznici ...

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Staša
ero napisal/-a:hojla,

urejam športni koledar in glejte, kaj opazim - test hoje na istem mestu dobro urico prej. zanimivo :)

:shock:
fora!
Fino, nas bo (morda) več!
 ana*
..Pridem tečt, če se ne "izgubim" nekje na poti do Logatca :wink: !

Ana
Uporabniški avatar
 Staša
zlopi napisal/-a:16. zlopi

predlagam pa še simbolično štartnino za kakšen dober namen

:TF)

Lp, zlopi

Zbiram simbolične nagrade za žreb, pa sem prišla še na eno idejo: tisti, ki se boste pridružili na analizi, lahko s seboj prinesete eno luštno malenkost, najraje kaj takega, kar sami naredite, ali pa recimo blok iz službe, rožico, milo ipd., kar bi šlo v sklad za nagrade oziroma darila, da bo vsak nekaj dobil. :-)

Seveda zadeva ni obvezna, na zalogi že imamo nekaj darilc.

Bomo imeli poletnega Božička :TF)
Uporabniški avatar
 tae
In last minute še moja malenkost. Če sem prav preštel, sem nekje okoli številke 60.
Uporabniški avatar
 Wega
Mene pa malo po želodcu šraufa: koliko torej bo pravzaprav dolga ta dolga?
Uporabniški avatar
 Vreme
Imejte se lepo. pa še kakšen km za mene pretecite :) :lol:
Uporabniški avatar
 Staša
Proga bo dolga ali 8 ali 4 km.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Wega, med 0 in 10 :)
TI se samo oglasi, se splača :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Staša napisal/-a:Proga bo dolga ... ali 4 km.
Na prvi strani si napisala cca. 3. :-(( :-(( :-((

PS:
:lol:
Uporabniški avatar
 damajanty
Jaz bi tud prišla teč na ta dolgo progo, sam nimam prevoza :( . Ima mogoče kdo še en plac v avtu, da se lahk v Lj pridružim? Thanx :)

---hvala zlopiju za prevoz :toast: --- se vidimo
Nazadnje spremenil damajanty, dne 21 Jun 2007, 09:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 zlopi
damajanty napisal/-a:Jaz bi tud prišla teč na ta dolgo progo, sam nimam prevoza :( . Ima mogoče kdo še en plac v avtu, da se lahk v Lj pridružim? Thanx :)

... mi imamo še en plac, okoli 17.30 se peljemo po S obvoznici iz Fužin.

Lp, zlopi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA