Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MojcaZ
Super je blo! Vse, organizacija, tek, druženje. :clap: :cast:

Hvala vsem, ki ste me mogli prenašati (Tae-tu, javaman-u, Tadeji, Lauferju, Zmajči, Softi,...). Bi mi bilo žal, če nebi prišla.

Bravo ogranizatorjem! :clap: Bila zelo vesela določenih TFjevcev, ki jih nisem že dolgo vidla (simi to leti nate :lol: ).

Softi, hvala ti za :driver: .

Se vidimo tudi naslednje leto! :D

LP, Mojca Z. :wink:
Uporabniški avatar
 zajc
Končno mi je uspelo priti na en večji tek/druženje TF, da še bolje spoznam TF-jevce. Največja zahvala gre zlopi-ju, ki me je pripeljal v Logatec. Bil sem odločen, da bom progo odtekel na "izi", pa me je Tae zvlekel v malce hitrejši tempo :oops: Najbolj pogumni :wink: smo šli tečt še na Sekirico (545m) in zabeležili nekaj gorskih +/-m :D Na analizi smo analizirali vse od hrane do teka. Vse skupaj je minilo preveč hitro in se že veselim podobnih srečanj. Hvala organizatorjem in vsem udeležencem za prijetno druženje. Face ste :D
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,

se pridružujem vsem pohvalam organizatorjem, odlični torti in prvem velikem srečanju s TF-jevci. Vseh še nisem pozdravil osebno, pa bo sigurno na prihodnjih tekih še priložnost za to, še posebej sedaj ko sem postal ponosen lastnik novega tekaškega dresa :TF) .

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 ero
Majda, odlična torta. hvala!!!

Wega, super fotke! Moje so bolj tako. Bo treba mobija zamenjat :)

Slika

SZDL? :) tako pač je - ko greš na prireditev, domov vedno privlečeš fotke s podelitev in analiz, nikoli pa tekaških fotografij...
 ton
To samo sitnarim iz zelene zavisti.
Uporabniški avatar
 mazi
Super slikce... :laola
Uporabniški avatar
 Staša
Mazi a je zdaj Lili že prebrala tvojo poezijo in kaj pravi (če je prišla do sape)? :wink:
Uporabniški avatar
 mazi
Da sem ''skriti'' potencial... :oops:
Uporabniški avatar
 zlopi
... pa da ne pozabim, hvala damajanty in zajcu za prijetno družbo, maja hči Tina pa pozdravlja tudi Dorotejo in Lolo.

Lp, zlopi
Nazadnje spremenil zlopi, dne 02 Jul 2007, 21:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Anuša Š.
Dlaga dluzba,
tudi meni je bilo zanimivo gledat vse te nove plijazne oblaze. Najlaje imam Majdo, ki mi je podalila zajcka Dadija in Elota, ki mi je podalil majcko TF, da sem koncno plava clanica.
Vsec mi je tudi Ales, ki mi je povedal Culija Mulija! Blavo!!!
Sicer je mojo mami mal sklbelo, kako sem bom odlezala, ker sem imela vcelaj vlocino, ampak je lekla, da sem plidna. Me pa zato laje ni plevec dajala iz lok, kel lada jokam zvecel, ce nisem pli njej... je lekla, da noce tvegati, kel si je zelo zelela, da smo dolgo zunaj. Vsi tisti, ki ste me hoteli malce pokvihtati, pa raje plidite na kavo cez dan. Taklat sem bolj dluzabna celo na samem.
Sicer pa vam molam povedat, da sem zaspala kot ubita, nato od dveh do tleh nisem spala, ker me je nekaj motilo, veljetno zobki, nato pa sem kal posteno jokala ob stilih, pa me je mamica k sebi v posteljo vzela, od taklat pa se zdaj SPIM! Lekold!
Kdaj se spet vidimo?
Uporabniški avatar
 softi
Se pridružujem Anušinem vprašanju: Kdaj se pol spet vidmo :D ?

Bilo je res luštno, sem se hotela it otroški vrtec, pa nekak so bli sami veliki otroci :roll: , potem sem dobila pa psa na povodcu, kar je bilo tudi prav fletno...Hvala Tobiju za kooperativnost :wink: .

Če se bo naslednjič hotel kdo peljat z mano, lahko povem, da bo na varnem, ker sem včerej kot šofer dobila na žrebanju DVD o samoobrambi (avtor Tae) :) . Kdo volontira za model :wink: ?
Zdej vem zakaj so bili nazaj grede vsi v avtu čist tiho, ha,ha...

Imejte se lepo, pa upam, da se prav kmalu spet vidimo...
:)
 ana*
..Čestitke za organizacijo včerajšnjega Teka v Logatcu :D ! Ob vročem sončku, smo odtekli eno luštno progo..in pustili za sabo veliko tekaških stopin'c in sledi :o ..Imela sem se lepo.., medvedkov na srečo ni bilo treba srečat :wink: , tako, da sem se lahko varno vrnila domov..Na žalost predčasno..., da bi se lahko veselila z vami še naprej na analizi teka :(.
..Vsem tekačem želim en prelep Štart v novo Poletje in veliko uspešno pretečenih km-jev..Pa lepo mejte do naslednjega srečanja :) !

papa,

Ana
Uporabniški avatar
 miro
Res prijeten tek. Organizatorji zaslužijo čisto desetko! Darko se je izredno potrudil , da je označil in izbral prijetno traso, nas popeljal še na iztek na "sekirco", postavil in pospravil smerokaze, poskrbel za klop in mizo okrepčevalnice,tudi to pospravil , ter bil vseskozi dobre volje,tudi na analizi. Tudi ostali "Notranjci", so se zelo potrudili za naše dobro počutje.

Tako na videz spoznaltudi nove člane, malo poklepetal, ter se po krajši analizi odpeljal domov.

Lepo izpolnjen popoldan in večer, veselim se že naslednjih druženj!

lp
Miro
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Lepo vas je bilo spet vse videt na tem super legendarnem teku!
Prvič sem bil na Poletnem TF teku, in res nobena pohvala organizatorjem do zdaj ni bila pretiravanje. Logaška sekcija TF RULZ!! :cast:

Tudi lokacija teka je v sončku tako krasna, da sem se sredi teka lepo ustavil in kot bikac Ferdinand lepo duhal rožice in užival v razgledu (jasno da ne zato, ker sem zadnje ćase čisto brez kondicije!)

Spoznal sem tudi nekaj novih forumcev, in nekaj novih stvari o starih forumcih (npr. LojzeP kot tajni atlet 007 ;) ), žal pa sem moral zaradi nore naglice prehitro odriniti proti domu in sem izpadel iz analize. :(

Staša & Co. iz TF Notranjske, Ero & co iz Centrale, hvala za lepo popoldne!

Lep let,
vaš nadvojvoda Pegaz :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA