prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Laufer
Glede na napovedane :roll: temperature predlagam, da jo organiziramo že ta četrtek, saj bomo ob normalni uri pritekli mogoče le do Jovota, se tam ustavili in žejo utopili v sodu takšne ali drugačne pijače. :twisted:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
No dvojec brez krmarja, naredita kaj, sicer se bo ljudstvo organiziralo samo. :lol:
Uporabniški avatar
 milkec
Če me spomin ne vara, sta bile lani dve standardni uri, in sicer ob 18.30 za dvojne norce in za tiste, ki niso mogli prej in ob 19.30, kar bi priporočal isto uro, da nam ne bo treba delati nočnih golad!
 maj
Še moj glas za nočno Golado! In kar ta četrtek seveda, al še počakamo da bo mal topleje ... 8) PS Vidim da sem eno veliko Golado zamudil, hja, sej se bomo še radi imel ane?
Uporabniški avatar
 bobr
Predlagam še dodaten termin 21:30 za ljubitelje nočnih tur in bolj znosnih temperatur.
Uporabniški avatar
 dannae
tole je pa zej že čista anarhija. kdaj nej pol u četrtek pridem? 3x al 4x pa tud ne bom mogla laufat. kje je zej kapo di banda, da mal reda nardi tlele?
jusufa (ga še ne poznam), ki je očitno strah in trepet ni, pol se pa golada laufa vsako uro, al koko? :evil:
nadvojvoda, kje je zej komanda :D
bobr, si pa prav umetniško spesnil svoj predlog. bravo... :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
Bobrov predlog podpiram, saj sem po večurni kalkulaciji, glede na napoved temperature, vlage, povprečnih časov Golad, trenutne forme Goladarjev... , prišel do natančnega izračuna, da pridemo s startom bo 19,30 ravno do bifeja na Roški :lol: , malo zmanjka do stopnic in odrešujoče svežine na Golovcu.
Sicer pa ima seveda zadnjo besedo dvojec brez krmarja, ki naj odloči kdaj bo start. Do četrtka je seveda še veliko časa. tudi sneži lahko še vmes :twisted:
Prosim Razy-ja, da poda svoje strokovno mnenje. :idea:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tkole bom rekel.
Očitno bo treba en kompromis narediti.
Štart bo ob 20:30. Tako, za začetek po mraku, da ne bo prevelik šok.
Strokovna utemeljitev za Lauferja: Zato ker sem jaz reku.:lol: :wink:
Po zelo preciznih izračunih to zadostuje, da pridemo na vrh, dol bo pa že šlo ..
Evo, Nadvojvoda ali Jusuf lahko povozita moj predlog,
a bom potem tako grdo gledal, da .... :lol:
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,

kot zaenkrat še neodvisni, ljubiteljski goladar, sem pred petnajstimi minutami prišel iz prečenja Golovca od Chengdujske, mimo Obzervatorija ...

Pot je pretečna brez ovir, ki bi jo predstavljala tema (tekel sem brez lučke).

Lp, zlopi

Pies: Ura pa je bila takrat 22:20 :roll:
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

žal sem bil popoldne odsoten in nisem spremljal, kako se dogaja ljudstvo.
Razy, dober kompromis si sklenil! 8)
(Kralj iz Malega princa PRESS)

Zdaj pa naprej: žal mene ne bo, ker imam ob 20h eno svečano večerjo. Vprašanje je, ali bi mi zneslo ob 18h ali kdaj že, tako da če že bom tekal po golovcu jutri, bom to počel ob nenapovedljivi uri. Mogoče kar po Rožniku.

Uživajte v Nočoladi - start je (laut Razy) 20.30. Uradni vodja za novince, ki bi se želeli pridružiti, je tokrat Razy.

Uživejte, pogrešal vas bom (mogoče)
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 še1PR
Hmmm, skrajni čas, da pride Jusuf z dopusta.... :twisted: :wink: :lol:
 kovit
dannae napisal/-a:tole je pa zej že čista anarhija. kdaj nej pol u četrtek pridem?

Ob šestih pr bajerju...tam ni anarhije...vlada red in disciplina :twisted:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Nobene anarhije ni več. Najvišje oblasti so potrdile:

Golada bo ob 20:30

Pričakujemo polno udeležbo, pa če je treba vsakega posebej podkupiti. Evo, bom lubenico prinesel.

Pegaz, sem dojel tvojo poanto o kralju in malem princu.
"Na prvem asteroidu je živel kralj, ki je želel vladati, vendar je na majhnem planetu živel sam, drugih prebivalcev ni bilo in ni imel komu vladati."
He, he mislim, da to nisem (odkar je lubenica v igri)
Uporabniški avatar
 bobr
kovit napisal/-a: Ob šestih pr bajerju...tam ni anarhije...vlada red in disciplina :twisted:

Tole je pa spam po goladni temi :nono:
:)
 kovit
bobr napisal/-a:
kovit napisal/-a: Ob šestih pr bajerju...tam ni anarhije...vlada red in disciplina :twisted:

Tole je pa spam po goladni temi :nono:
:)

jo probam sam mal skorajžit, da se oglasi pr nas. :)
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA