prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
kovit napisal/-a:
bobr napisal/-a:
kovit napisal/-a: Ob šestih pr bajerju...tam ni anarhije...vlada red in disciplina :twisted:

Tole je pa spam po goladni temi :nono:
:)

jo probam sam mal skorajžit, da se oglasi pr nas. :)

Torej je bil tole napačno označen spam, kar se lahko ob taki anarhiji tudi zgodi!
 eggy
Dragi moji!

Preizkušeno ta teden..... 20.30 je čist spodobna ura :)

se pa mogoče vidimo.....a pide tud kakšna/kakšen, ki bi sla bolj na izi????

plp,eggy
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Eggy, brez skrbi, ne pustimo nobene-ga zadaj.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Evo, ena luštna golada je za nami. Iniciacijo je doživel Luzer, ki se je več kot izkazal z (ni blo, da ni blo). Poleg Luzerja nas je teklo še sedem. Tudi Razyeva lubenica je dobro legla (1kg per capita).
Na štartu nas je z nepričakovanim obisklom počastil Oranžni slon, ki je celo tekel z nami. Jusuf je zaenkrat še na počitnicah.
Lepo se imejte naslednji teden brez Razya. Bodite pridni. Štart pa bo menda ob istem času.
S tem vsa pooblastila pohlevno in hvaležno vračam dvojcu brez krmarja. Se vidimo čez 14 dni.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Eto, tole včeraj je bil pa en sam lubi božji matr. :D :P Sm trpel k ena boga žvau. :) Laufu sem glih kumi ke du konca, ampak jok, tam se je šele začel ne pa kunčov trpleje. ;) Nas je najprej Razy čist raznežu z mrzlo lubenico, ampak Luzer nas je pa dotolku s prtlažnikom. :P Luzer :cast:: , ampak dej bod milosten pa nkar tega ne delej več. :D Ja, hudičev dober je blu vse skupej in bo ziher bajsi zlo srečen, če boš tou kej napisat u negov špajz.
Kule nej bo pa za ubudoce. Novinci, dejte se mal konzultirat z modrim vodstvom (po ZS), da bodo stvari malčken koordinirane. Anarhijo bomo mal u omaro zaklenil, da nou harala tam po koncu GD.
Eko, se vidjamo druh teden ob istem cajti (2030), k smo zgruntal, da je glih taprav cajt. :P
Srecno!

lp, oranzni slon (enkosdvojcabrez)
Uporabniški avatar
 Laufer
Res ne vem kaj je bilo včeraj hujše. Ali tek, ali vse dobrote na koncu. Ne vem od česa sem bil bolj utrujen. Pokuril naj bi 480 kcal :D , na koncu pa sem sigurno pojedel več, po treningu je seveda potrebno nadomestiti vso izgubljeno energijo.
Posledice so se pokazale že ob 2h zjutraj. Poklicala me je WC školjka :roll:
Zmešati isostar, lubenico, mleko, čokolado, piškote, ... še ene 3 dcl pomarnčenga soka za povrh in prebava je ponorela.

Vseeno je bilo lepo in nepozabno !
 eggy
No, tole včeri je bilo pa mega.

Tek je bil.....preporsto povedano....bilo je svinjsko vroče, ampak... nismo se predal. Simi...hvala za družbo. Še kdaj.... Ja...tudi ostalim hvala za družbo. Brez vaše podpore......bi včerajšnjo Golado težko zvozila.

Meni je bilo prav super. Na koncu sem bila bolj mokra, kot če bi pol ure pod tušem stala. Spila sem v 45 sek cel liter vode. No, nadaljevalo se je z lubenico (odločno, ravno prav ohlajeno), pol pa še specialitete iz domače kuhinje :)

Če bo vse po planu.....četrtek 20.30 :)

pozdrav, eggy
 luzr
Laufer, zelo mi je žal, ker nisem bolje načrtoval jedilnika, poteka prehranjevanja, strategije. :oops:
Se odkupim in priliznem, s čimer boš hotel. Naslednjič ne bi rad ponesreči končal v kakšnem jarku...
Prvi trening v vaši družbi mi je bil všeč in urica teka je minila zelo prijetno.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Samo toliko, da se ne pozabi. ;) Golada bo tudi ta četrtek. :) Ob 2030 na koncu GD.
Srecno!

lp, Oranzni Slon

p.s.: Ta frisni prosim, da se pred prihodom posvetujete z dvojcem brez krmaraja. :D :twisted: :P
Uporabniški avatar
 pegaz
Slonson, lepo da sta nazaj!

Zdaj pa k stvari: meni je ta četrtkov tek iz socializacijskih razlogov (beri: nekam moram na obisk) prepozna.

Če kdo hoče, se mi lahko pridruži ob 18.00.

Itak se napovedujejo ohladitve, tako da kake hude potrebe po pretirani poznosti niti ne pričakujem.

(Vreme: komentar = ?)

(A je kaj trden most? PRESS)

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 dannae
Jest sm mislla, da je ob 18h, glede na to, da so se temperature znormalizirale?
Dvojec brez krmarja, kdaj jutri teče Golada? Po vsej verjetnosti prideva dve.
Uporabniški avatar
 pegaz
Kola je:
- jest tečem ob 18.00, in kdor hoče, nej pride!
- Slon se je včeraj čohal po betici in je ugotovil, da on tud verjetno ne bo mogel ob 20.30, tko da verjetno pride ob 18.00 (račun brez O.Slona PRESS)

Takla mamo. Novinci lahk prnesejo dobrote, kadar čjo.
Jez navijam za ob 18h, ker mi je dolgcajt sammu tečt.
Ampak če gdo hoče bl pole, nej pa bl pole teče.

Pa raj končam, predn mi besedišče čist deteriorira.

LL, po domače Pegazov ata :)
Uporabniški avatar
 dannae
no, midve bova prišli ob 18h, da bova imeli potem še čas it :piti: dež klicat...
Uporabniški avatar
 Sončka
Hej hoj,

tud jest pridem jutri na golado, zgleda da ob 18.00. Sem mislila da je bila prejšnja golada ob 20.30 bolj izjema kot pravilo, no ja, bo že.

Kaj sladkega prinesem jutri :) , nisem čista novinka, pa skoraj.
Lp. Irena
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA