Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Cveto
Lep pozdrav!
Jutri imam namen na Grintavec, Bolj sodelovati, kot resno tekmovati.
Ms bil prejšno soboto gor, pa sm rabil selih 2:20:37. Sicer sem šel gor v garmont-kah, ki pa so kar težke(900g).
Zato sm se odločil, da kupim nove, sem jih mel že nekaj časa namen. V 3S-u v kamniku so mi priporočali Teva X-1 Racer(300g) Vendar so imeli samo še zadnji par. To pa ravno mojo številko. pa še 40% popusta krasno. tako da sem odkartal slabih 54€.
Res da ni pametno iti v novih čevljih na tako tekmo, včeraj sem šel lahkoten tek po gozdu, in je tud nekaj vsponov. zdeli so se mi odlični.
Zanima pa me, če je kdo tekev kaj več in jih ima dlje časa?
in kakšni so vaši komentarji za TEVA X-1 Racer?? Hvala!

Lp Cveto
Uporabniški avatar
 husein
imam Tevice X1 Spicey Orange, prejšnji model od teh, ki jih imaš. Nisem ravno veliko pričakoval od njih, zato sem tudi zadovoljen z njimi. To so bolj copati za tekme- krajše, nezahtevne, za kak težji trening po skalah... pa raje ne :? Sicer sem z njimi pretekel GM4O, ampak tega ne bi še enkrat naredil. Sploh če je razmočen teren, spolzke skale... So zelo lahke in precej nestabilne (baje so te novejše bolj ojačane). Podplat se je izredno hitro obrabil, zato sem jih tudi reklamiral, žal neuspešno. Sej pravim, za tekme OK (če je teren suh in ni preveč gor-dol), za treninge jih je pa škoda.
Uporabniški avatar
 Cveto
Husein hvala za nasvet.
Ja jutri bom vseeno štartal z njimi.
Za naprej bom pa videl kako in kaj.
Bo res treba kupit še kaj drugega. Kej za gor dol, kot je recimo SAM, saj tja ciljam tudi letos.
Tele Tevice pa bom pač imel samo za lažje tekme.
Hvala še enkrat.

Lp. Cveto

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA