področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Barb
Najprej da dodam še svoj datum:13.05.-letnica pa itak ni pomembna,a ne :P -in bikica,ne krava :!:

Drugo:Gorenjci le niso tko škrt,to sm zdej že dvakrat okusla,tko, da-vsaj nekateri se čist dobr ujamemo z njimi,pa čeprav nismo gorenjci.
Če bi prišli na prvi trening na Brdo,bi bli lahko vsi deležni Lojzetove razsipnosti :P
Tretjič:Dekleta itak sm zadnjič rekla, da bom prav temo razpisala,ker je hotu met Lojze spisek,kaj mu bo katera ponudila za roj da.(no zaradi pomanjkanja časa,mi to ni uspelo),lahko pa sedaj v tej temi katera kaj predlaga.
Jaz sm svojo včeraj že naredla,pa me je krepko zajeb...,ker ga ni blo.
 dpop
Barb napisal/-a:vsaj nekateri se čist dobr ujamemo z njimi,pa čeprav nismo gorenjci

Barb... pozabljaš... nis(m)o vsi tako hitri, kot ti....
pa jih zato verjetno nekateri ne ujamemo :wink: :lol:

LP Darko

P.S. Friday the 13th :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Manika
Barb napisal/-a:Najprej da dodam še svoj datum:13.05.-letnica pa itak ni pomembna,a ne :P -in bikica,ne krava :!:

Hej, jaz tud 13.5. :lol:

Tale maj je pa oblegan, sami fejst ljudje :wink:
Uporabniški avatar
 Matevz
Barb napisal/-a:...letnica pa itak ni pomembna,a ne...

Pri tekačih je letnico relativno enostavno ugotovit, ker so pri rezultatih tekov velikokrat navedene tudi letnice rojstva :wink:

Barb še napisal/-a:.....bi bli lahko vsi deležni Lojzetove razsipnosti .....

Očitno je bil to le trenutek slabosti, ker potem, ko se je zavedel svojih dejanj :bum: , je sklenil, da bo naslednjič (to je bilo včeraj) raje zbolel. In s tem seveda dokazal, da je vseeno ta prav Gorenc. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
dpop napisal/-a:
Barb napisal/-a:vsaj nekateri se čist dobr ujamemo z njimi,pa čeprav nismo gorenjci

Barb... pozabljaš... nis(m)o vsi tako hitri, kot ti....
pa jih zato verjetno nekateri ne ujamemo :wink: :lol:

LP Darko

P.S. Friday the 13th :twisted: :twisted:

Sej slej ko prej prideš do Brunarce

P.S.:tistga leta ni bil petek
...jih je pa že blo pol neki vmesi
Uporabniški avatar
 Barb
Manika napisal/-a:
Barb napisal/-a:Najprej da dodam še svoj datum:13.05.-letnica pa itak ni pomembna,a ne :P -in bikica,ne krava :!:

Naslednje leto se ga napijeva

itak smo takrat rojeni naj....
Uporabniški avatar
 Barb
Matevz napisal/-a:
Očitno je bil to le trenutek slabosti, ker potem, ko se je zavedel svojih dejanj :bum: , je sklenil, da bo naslednjič (to je bilo včeraj) raje zbolel. In s tem seveda dokazal, da je vseeno ta prav Gorenc. :D :D :D

..očitno ga je srečanje z EMŠO že preveč zabolelo, :rol:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Manika napisal/-a:

Se strinjam. Še ena bikica z 8. 5., moja telička pa tudi praznuje na 13. 5.
Uporabniški avatar
 Barb
A smo pol bikci v prevladi

pol TF definitvno ne sme met rdečih majčk
Uporabniški avatar
 Tjaša
Barb napisal/-a:A smo pol bikci v prevladi

pol TF definitvno ne sme met rdečih majčk

Jaz se bolj sprašujem, če pike niso vzrok hitrosti nekaterih TF - zate bi se kar upala trditi! :D :D :D
Uporabniški avatar
 gregorb
Mi device smo do konca nedolžne, pa tud če počnemo še nevem kuga!Slika, tko, da puste Bora pr mer k je en dan starejši od mene!
 dpop
gregorb napisal/-a:Mi device smo do konca nedolžne, pa tud če počnemo še nevem kuga!Slika, tko, da puste Bora pr mer k je en dan starejši od mene!

Gregor.. tale avatar je pa dosti bolj "realna slika" :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

LP Darko

P.S. Za posrat PRESS :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 gregorb
dpop napisal/-a:
gregorb napisal/-a:Mi device smo do konca nedolžne, pa tud če počnemo še nevem kuga!Slika, tko, da puste Bora pr mer k je en dan starejši od mene!

Gregor.. tale avatar je pa dosti bolj "realna slika" :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

LP Darko

P.S. Za posrat PRESS :lol: :lol: :lol:

A veš, da so me že spraševal, če sem z dpop-om kej u žlahti, k sm mu na tejle sliki tko podobn?Slika
Uporabniški avatar
 Barb
Tjaša napisal/-a:Jaz se bolj sprašujem, če pike niso vzrok hitrosti nekaterih TF - zate bi se kar upala trditi! :D :D :D

..no vidiš na to pa še pomislila nisem :P
Uporabniški avatar
 Fotr
Slika

Za popestritev peskovnika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA