prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Tini, mat'r s' pohitu dam. :cast1: :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
lojzeP napisal/-a:nič bat - tini pride v četrtek na brdo, ker že dalj časa grozi s "trico" :shock: dobrodošli tudi ostali/e s KR oznakami :roll:

Oooo, poglej, LojzeP dela reklamo za Brdo!
8)
No, lepo. Saj k vam je tudi lepo prit!

Pridem ob 18h.
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
damajanty napisal/-a:..snip, snip... jutr skor sigurn ne pridem, kdaj drugič pa ja.

8) No, polej pa ni blema in imas cas pa si lahko odgovore na vsa vprasanja najdes tam na zacetku tele jare kace o Goladi. :P :twisted: A bo to slo? :)

lp, oranzni slon

p.s.: ob 1800, konec GD, 9,7 km, ja, skoda :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
SE prijavljam pod skoraj sigurno. Golada ob 18.00.
Slon, Pegaz, hvala za info, a načrti lanski so bili pa mal prtekruti. 10 km pod 44 - Razy - Haloooo. Vsaj tri minute še prepočasen
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 02 Avg 2007, 12:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tini
Vlajko napisal/-a:Tini, mat'r s' pohitu dam. :cast1: :wink:

Heh, vceraj :

-tek po holmerju ob 15h - 10k (blizu 30st)
-18-20 tenis
-en RD, z zakljuckom ob cca. 1h zjutraj
-spanja manj kot 5 ur
-zjutraj cel PST, cas 3:09/pulse 128 - brez najmanjsih tezav
.
.
.
itd

p.s. kdo je zginu dam oz. v sluzbo bi se se dalo razpravljati :twisted:
Uporabniški avatar
 Laufer
Seveda pridem :D . iz dobro obveščenih krogov :twisted: sem izvedel, da se nam bo mogoče jutri pridružila tudi ena skoraj pozabljena Goladarka, ki naj bi pripravila presenečenje :?:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
tini napisal/-a:
Vlajko napisal/-a:Tini, mat'r s' pohitu dam. :cast1: :wink:

Heh, vceraj :

-tek po holmerju ob 15h - 10k (blizu 30st)
-18-20 tenis
-en RD, z zakljuckom ob cca. 1h zjutraj
-spanja manj kot 5 ur
-zjutraj cel PST, cas 3:09/pulse 128 - brez najmanjsih tezav
.
.
.
itd

p.s. kdo je zginu dam oz. v sluzbo bi se se dalo razpravljati :twisted:

Tini ti si tekaško - športni stroj (al pa žvav). Kdor je dober je pač dober.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Po dolgem času :oops: vas pridem spet mal obiskat. :D

Tako, neki za pod zob bom prinesla jaz (upam, da ne bo kakšnega novinca, ki bi me prekašal . :oops: :lol: ). Seveda ste dobrodošli novinci (ne me narobe razumet :wink: )

Se vidimo ob 18h!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,
se že veselim današnje goladice.
Lp I.
 luzr
Če bo sreča mila, prikolesarim na zborno mesto. Sicer nisem prepričan ali bo bicikel pravočasno sestavljen...
Uporabniški avatar
 bobr
Jutro. Kako zdaj nobenega poročila včerajšnjega dogajanja :?:.
No bom jaz na kratko začel. Dragi bralci nabralo se nas je kar rekordnih 21 zadihanih tekačev in tekačic. Štart je bil z rahlo zamudo kar je običajno te dni. V prvi liniji so vse do začetka vzpona vodile pripadnice nežnejšega spola. Si predstavljam prijeten pogled za publiko 8). Klanec klasično upočasni tempo vsem, ups so svetle izjeme beri "gamsi" (Matjazv in Tini). Ta dva sta pričakala ostale na vrhu hriba kjer je vneto tekla doooolga debata. Potem še spust z nekaj intervali (ežoj tisto je bilo res divje hitro 3min/km :shock:) in cilj zaključen kar dovolj skupno.
No kot se za zadnje golade spodobi je tudi včeraj bila pojedina kot se šika :twisted:. Luzr škoda da nisi spravil v red bicikla, si zamudil božanske mufine za prste polizat (mojcaz čakamo na recept).
Aja, kako je bilo na after :toast:?
 eggy
Oii!

Včerajšnja Golada je bila pa spet ena boljših. Bilo nas je....po različnih štetjih med 18 in 21. Kr ne morem verjet :) Številka udeležencev eksponentno narašča.

Na koncu pa.....razlogov zakaj je bilo fajn je bilo mnogo. Če povem samo enega.... odlični mafini na koncu! Mojca.....hvala!

----ker ponanvadi zaključim tako, bom tudi danes: Še pridem!

plp, eggy
Uporabniški avatar
 dannae
Mojca, muffini so bili odlični. Hvala. Je pa tako, da Golada postaja pravo kulinarično tekmovanje. Sončka, Shash in Mojca, čakamo na recepte. Predlagam, da kar odprete eno temo ala Goladni recepti :). Bom prispevala slikce za zraven recepta :wink:. Fotke udeležencev in izdelkov... (hvala pozerjem...)
Spet je bilo lušno, Razy sem že začela :wink: , bobr after te je pogrešal... se mi zdi, da nas je bilo 9, skoraj vsi smo poleg ta prave pijače naročili še kriglo navadne vode :lol:. Lauferju dodelili častno nalogo za naslednjjo Golado...
Se že veselim....
Dvojec brez krmarja, kaj pravi statistika? Je bila včerajšnja Golada rekordna? Lahko pa še navedeta kakšne rekordne čase, temperature....
Uporabniški avatar
 bobr
Saj se mi je zdel da bom missing in action :cry:. No ja ne morem pustit večerje da se ohladi 8).
Ej dobro ti gre avtomatsko slikanje, naslednjič prinesem stativ ha ha.
O ja lušno je bilo in še bo...
Uporabniški avatar
 dannae
bobr napisal/-a:Ej dobro ti gre avtomatsko slikanje, naslednjič prinesem stativ ha ha.

hvala, stativ bi pa res prav prišel (že samo tripod za u žep), pol ne bi ble nogce odrezane, pa mal mn goščavja bi blo nad glavami 8), še dobr, da je tini naštimal ta motorni stativ u lepi metalik barvi :wink:
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA