prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Jana S
Hojla goladarji, evo ena na novo prijavljena.
Včerajšnji after me je dokončno prepričal še v aktivnost na netu.
Tale golada me je tako potegnila kot že dolgo nič. Trikrat sem odtekla in sem že čist navlečena, že ob torkih razmišljam a bo a ne bo... kr mal hudo, ne, mislm, a se temu mogoče reče odvisnost:?: in s čim se pol zdravi? da ne bomo na konc moral ustanavljat kšne komune... Kar se pa tiče resničnostnega šova...sem se spraševala, kdaj bom lahko začela kkšne zgodbice limat na vaše hrbte, ki jih v glavnem gledam med tekom..in pol me pripravite do tega, da se zgodi obratno...
kaj če bi razdelal resničnostni šov o goladi? ampak princip bi bil najbrž obrnjen, namest odpadanja članov bi jih blo vedno več... kdo bi bil pa zmagovalec? dejmo razdelat tole...
Uporabniški avatar
 pegaz
Jana, res je lahko resničnost bolj resnična od šova.
Zdravljenje odvisnosti od golade pa je - tek na goladi. Ups, to mogoče ne bo čisto delovalo...
Ma ja, glavno je, da se mamo fajn, aneda?
Pa hvala tebi in Eggy, da sta me zvlekli čez klanc včeraj, noga je spustila in je bla res hipo kriza... :oops:

After z mavrico pa rocks! ;)
Zdej čakamo na Dannaine slikce!

Drug četrtek vi rok agen!

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 andreya
A lahko neki vprašam: koliko km pa to tečete? :oops:
Uporabniški avatar
 pegaz
Klasična Golada znaša približno 9,5 km, se pa meritve med sabo razlikujejo za kakih 300m.

Zgleda bo treba naredit en povzetek, profil, zborno mesto... na prvi strani. Hm. :idea:

Andreya, vabljena!

Uporabniški avatar
 andreya
Sorry, nisem pogledala na prvo stran.

Bom mogla še malo potrenirat, da bom lahko zraven prišla :wink: Sploh če so kakšni klanci vmes
 Vitica
Pozdravljeni!
Jaz sem se ustrašla teh kilometrov, Andreya tudi jaz bom mogla še dost trenirati, da ne bom preveč sopihala! Edino, če lahko pridem naslednjič samo na pito, ki jo bo spekel Pegaz???!!!!
Uporabniški avatar
 Laufer
bobr napisal/-a:.... Laufer fej te bodi prideš brez lubenice :lol:.

Kaj morem, če je zelena mafija štrajkala. Za naslednjič se bom potrudil, vendar boš ti užival na morju in ne boš deležen dobrot :twisted:

Ja kaj naj rečem, super je blo in še bomo prišli.

Vsi pa ste pozabli na MojcoZ, ki nas je prišla pogledat na start. Naj čim prej ozdravi in se nam ponovno pridruži. Pogrešam njo in njene dobrote :D
Uporabniški avatar
 bobr
Andreya in Vitica brez strahu, tempo se prilagodi počasnejšim, kaka pavza vmes in se tudi hodi če treba. Vljudno vabljene, sploh čez 3 tedne ko se vrnem z dopusta :lol:.

Jana bravo da si zbrala pogum in se nam priključila tudi preko žice. Hmm zdravljenje praviš, v bistvu še kak trening vmes drugje narediš in s tem ublažiš odvisnost. Ozdravit se baje še ne da :twisted:.

Ja damn pa moje morje. Ravno zarad dobrot bom pogrešal četrtke ha ha. Nič bat bom vse not prinesel slej ko prej.
Uporabniški avatar
 dannae
milkec napisal/-a:Kaj se pa zamudimo?

O ja, pa se zamudimo, a ne? Sploh če je nova tehnika v igri, in če mi v glavi nabija :oops: RTFM. Prepričana sem bila, da bo kakšen od vas vzel zadevo v roke, naštimal v sekundi in reku: Zej pa laufi!
Se opravičujem in ponižno izjavljam, da mi je dobra duša že poslala manual (lubenica je že odpuščena) in se ji javno zahvaljujem, tistim, ki ste se pa malo dalj ogrevali (kar tudi ni narobe) :wink: pa se bom poskusila odkupit s plehom kakšne zadeve, ko se vrnem z dopusta.
Kljub zapletom sem tekla goladni PB, čeprav nimam pojma kolk je blo, ker pri vsej tehnični opremi Goladnikov ni bilo dveh enakih rezultatov :twisted: Hvala sotekaču s katerim sva včeraj premagala vse tehnične, vzponske in spustske težave.
Noge so me pa tako nosile verjetno tudi zaradi tega, ker je Pegaz v mojem prtljažniku pustil neko protfansko zadevo, ki se je izkazala za odlično hruškovoorehovo pecivo.
Mojca že boljše zgleda, tako, da mislim, da bo na naslednji Goladi že fit :?: Nas je namreč prišla pokukat...
Prepodili smo oblake, na afterju je bilo sicer hladno, pa smo se malo stisnili in uživali v dvojni mavrici....
reportaža:

Še namig za novince od JaneS: ŽELE BONBONI zažigajo!
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

spet je blo super.
Lp, I.
Nazadnje spremenil Sončka, dne 23 Avg 2007, 06:54, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:Vljudno vabljene, sploh čez 3 tedne ko se vrnem z dopusta :lol:.

Sebičnež! A mi naj ta čas pa le stare umazane frise gledamo z menoj na čelu?
Uporabniški avatar
 bobr
milkec napisal/-a:
bobr napisal/-a:Vljudno vabljene, sploh čez 3 tedne ko se vrnem z dopusta :lol:.

Ma ne, jaz tukaj prepričujem nove obraze da ne gledamo stalno starih :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
milkec napisal/-a:

Ja papa Štrumf, obrit se bo treba!
Pa umit!
Pol boš pa še gajžlo rabu, da boš prostor za tek lahko napravu!
(Gilette - the best a man can get PRESS)
;)
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:Ma ne, jaz tukaj prepričujem nove obraze da ne gledamo stalno starih :lol:

To že, za take pogumne poteze boš še kak pegazov naziv dobil. Ampak zakaj bi morale čakati 3 tedne? Mi bomo tu vsak teden!

pegaz napisal/-a:Ja papa Štrumf, obrit se bo treba!
Pa umit!

Hm... ne bi bilo slabo! Mogoče se bo pa potem svet na glavo postavil in bo vse drugače!
 ežoj
Tole se sicer ravno kaj preveč ne tiče golade...
sem nazadje v četrtek pozabil malo bolj povprašat, če bo kdo od tistih, ki greste v sredo iz Lj. na tek v Kranjsko goro, imel še kaj prostora v avtu -za eno tečnobo.. :roll: :?: Seveda bi prispeval za bencin.

Ežoj
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA