Vreme napisal/-a:Ste me kar prepričali in bom ostal kar pri normalnem prehrambenem režimu. Kakšen "makaronfljaš" v soboto za kosilo, pa kakšne špagete zvečer pa bo. V nedeljo zjutraj pa kakšen kos kruha z marmelado ali medom pa bo!!! 
Kar pa se tiče zelenjave, zadnje čase opažam, da me zelenjava napenja in izgleda, da je lahko to tudi vzrok mojih želodčnih težav.
Nisi dobro prebral. Vsi smo ti rekli, en dan prej samo makaron. Brez flajš. To boš pa ja zdržal. V nedeljo zjutraj pa naj bo žemljica polnozrnata, ne bela. Skupaj z medom ali marmelado je zelo kislotvorna. Na tekmo pa ni dobro iti zakisan. Bolje je zjutraj spiti mnogo svežega soka, potem pa recimo malo dateljnov. Pa ne boš zakisan.
Sicer pa ti si moj konkurent. Moral bi ti za nedeljo zjutraj svetovati ena fina mastna svinska rebrca, pa pol kile belega. Da se podložiš in te na poti ne sreča kakšna lakota. Kaj pa veš, če bo ob poti kaj odprtega. Hecam se. Mene se ne boj. Moj cilj je, pravzaprav velika želja, pod dve uri. Pa tudi če ne bo, bo v redu. Za prvič je vse dobro.