Kot je bilo že predlagano, bi bilo smiselno obvestiti o zadevi širšo javnost preko Kamniškega občana in onega ta drugega glasila (Kamniške novice?). Mogoče bi se (vljudno) obrnili direktno na župana (saj ima tudi govorilne ure)? Zdaj so itak dopusti in mogoče se mora tudi ga. Resnik s kom posvetovati glede odgovora, vsekakor bi jo bilo pa dobro še malo podrezati... Mogoče poskušajmo še malo poizvedeti na koga in kako bi se še dalo obrniti in dobiti kak odgovor.
Mogoče bi se obrnili na NKK, balinarje, lokostrelce in tudi na druga športna društva in jih prosili za pomoč in podporo. Obstaja neko društvo (zdaj se ne morem spomniti imena

), ki se je že nekaj zavzemalo za trim stezo, verjetno bi nas podprli.
Kot je predlagal Matic: sestavimo neko pobudo in jo pošljimo na vse možne inštance! Če ne bo pravega odgovora, pa bi bila na mestu kakšna protestna akcija na štadionu, toda tudi to mora biti organizirano, drugače ne bo kakšnega posebnega efekta, sploh pa ne tartana... Ustanovitev iniciativnega odbora, da ne bo tae sam za vse, bi bila po mojem potrebna. Tudi če se zmenimo za nedeljsko akcijo: kako moramo priti opremljeni, kdo bo obvestil novinarje in občinarje...
Res se mi zdi, da nas je za kakšno efektno akcijo malo premalo, dovolj nas pa je za iniciativni odbor, ki bi najprej zbral malo večjo podporo in pridbili javno mnenje potem pa razturil sceno (ali pa tudi ne

). Lahko se dogovorimo za sestanek v kakem lokalu, npr. na štadionu ali pa pri meni doma, če ste za... Mogoče bi se ostale kamničane prek ZSja obvestilo o zadevi...
Če je pa večina za nedeljsko akcijo, bom pa tudi zraven