Ne vem

, ali smo se zmenili razy, xrock, še1PR ali razy, še1PR, Xrock…
Kljub temu, da smo se dogovorili, da bodo naša tokratna poročila malce bolj poetična ala...
raziskovalec napisal/-a:...Dežne kaplje besno naletavajo na sprednjo, zadnjo šipo, se razletavajo v še manjše kaplje in še manjše, potem pa polzijo navzdol...
mi zdajle taka "romantika" ne gre od tipk... Naj vseeno opišem dogodke…
Res je. Včeraj je deževalo. Ampak res je tudi, da eni se ne damo!
Na Golado sicer pridem iz veselja. A da bi mi kdo rekel, da je srečal Goladarja (o.p. moški spol), ki je dišal po vijolicah?

No, bi se začela spraševati...

Torej sem tokrat malenkostno prišla tudi iz pietete. Pa al nisem bila prava al sem bila pa premalo... za NM Bajsija... Oziroma nisem preverila, ali piše "vijolice" ali "vrtnice"... Ups! Mrbit je pa to to?!
Nismo prebili tromestne številke, bili pa smo trije. Ni mi uspelo "igrati"
Sneguljčice, sem imela pa dva body guarda. Kar mi je bilo še bolj všeč...

Čeprav sta kavalirja z mano tekla elegantno zmerni drnc (po razyju), sem skoraj odtekla svoj goladarski PB in pri tem uživala. Vprašanje, če je tudi zgledalo tako, saj sem bila deležna večih vprašanj: "A si v redu?" Z optimizmom zrem v prihodnost... Bili smo mokri. Tokrat predvsem od dežja. Ker smo bili prisotni le zapriseženi Goladarji, smo dobrote pustili doma in skupno analizo spustili.
Ampak ja! Spraševali smo se: "Kje ste bili vsi, ki ste se fočkali, da pridete?"
Laufer napisal/-a:...še1PR vse čestitke za udeležbo. Slišim da pridno trenirate in da tale triatlon na Bledu ne bo kar tako. Goladarke I ne bodo neopažene in nas bodo prijetno presentile...
Malo res treniramo ja. Opazne smo baje tko al tko, včasih še preveč.

V moji soudeleženki sploh ne dvomim! Če so pri Softi kocke ven letele, se bo pod izyemno gotovo topil asfalt, hmmm

, upam, da zaradi mene ne bo poplav!

Torej v katero smer bomo presenčale bomo še videli!

Med drugimi pripravami greva z Izyemno preverit
plovnost na Gorenjskoin na
"višinske priprave" na Planjavo... Na vseh teh "pripravah" se ne branimo družbe, če že na tekmi ne bo še kake ekipe Goladarjev?
Smo pa včeraj ugotovili, da bomo vsi trije udeleženci Golade na triatlonu na Bledu... (Razy, upam, da me ne spraviš na laž..

) (motivacija.press)
Lepo se imejte in veliko se smejte!

Alja