Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 milkec
hribovc napisal/-a:V vsej zgodovini oddaje ZDAJ sem videl le tri oddaje. Sestavljene skupaj kot "kurji futer". Vse nekaj skupaj zmešano, samo da je. Vse na prvo "žogo"...
...
Oddaja je bila, dokler je bil denar OKS, potem pa..

Sem zagovornik čim večjega pojavljanja rekreacija in športa na TV, ampak moram priznati, da sem imel pri tej oddaji tudi podoben občutek. Ker že ravno mora biti!

Saj je lahko biti pameten in tudi pohvale tako Uršuli in vsem, ki so delali na projektu (poznam nekaj ljudi, ki so res delali s srcem), ampak mislim, da je imela oddaja še ogromno rezerv.
Uporabniški avatar
 ero
denar od OKS in FŠO še vedno je a pač ne bo izkoriščen. ne glede na kvaliteto oddaje je odločitev športnega uredništva o ukinitvi oddaje Zdaj! le dokončni dokaz, da za njih športna rekreacija ne obstaja. zelo žalostno!

zakaj že plačujemo 'naročnino'?

še nekaj - RTV SLO je javni zavod, ki naj bi s svojimi vsebinami pokrival 'javni interes', karkoli že to je. očitno moje pojmovanje javnega interesa ni enako pojmovanju, kot ga ima vodstvo RTV SLO.

razmišljam o tem, da bi znesek, ki ga mesečno 'prispevam' za RTV SLO, podaril v dobrodelne namene, javnemu zavodu pa se zahvalil za sodelovanje :twisted:
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
ero napisal/-a:razmišljam o tem, da bi znesek, ki ga mesečno 'prispevam' za RTV SLO, podaril v dobrodelne namene, javnemu zavodu pa se zahvalil za sodelovanje :twisted:

Tudi tako ga prispevaš(-vamo); v dobrodelne namene za vzdrževanje največje beznice brezdelnežev v državi :cry:
Uporabniški avatar
 MihaPR
huh, sem res vesel, da sem uspešno zavrnil plačevanje naročnine :)
Uporabniški avatar
 Vreme
MihaPR napisal/-a:huh, sem res vesel, da sem uspešno zavrnil plačevanje naročnine :)

In kako ti je to uspelo???
Uporabniški avatar
 MihaPR
nimamo TV :) In kljub temu ni lahko, da jim dopoveš, da res nimaš doma nobene televizije in radia.
 hribovc
saj ni samo športna rekreacija tega "zavoda" problem

Že odstotek slovenskega športa v Dnevniku in Odmevih pove vse. RTV Slo ?
Uporabniški avatar
 raziskovalec
MihaPR napisal/-a:nimamo TV :) In kljub temu ni lahko, da jim dopoveš, da res nimaš doma nobene televizije in radia.

:clap: :cast: :cast1:
Uporabniški avatar
 ero
hribovc napisal/-a:saj ni samo športna rekreacija tega "zavoda" problem

Že odstotek slovenskega športa v Dnevniku in Odmevih pove vse. RTV Slo ?

vem. in ukinitev ene oddaje nikakor ni največji razlog za 'državljansko nepokorščino'.

naj mi nekdo razloži, zakaj je dobro in koristno plačati pojma-nimam-koliko za pravice prenosov nekih tujih lig, obenem pa nimajo par fičnikov za polurno oddajo o rekreaciji. mogoče je problem, da je treba za to drugo tudi delati?
Uporabniški avatar
 Vreme
MihaPR napisal/-a:nimamo TV :) In kljub temu ni lahko, da jim dopoveš, da res nimaš doma nobene televizije in radia.

To pa bi kar verjel, sicer pa :clap:
 kovit
še1PR napisal/-a:

kovit napisal/-a:
še1PR napisal/-a:
kovit napisal/-a:šit, pa tako lep sem bil v tistih prispevkih 8) 8) 8) :evil: :evil: :) pa nobenga honorarja nisem dobu. :cry: :cry: :D
škoda, da nisi sporoču, da bi gledal! :wink: :)
Hja , če bi prej rekla...sicer sem pa u živo še lepši ... :D
Ja tega pa, kakorkoli bi si želela, žal ne morem primerjat. :lol:

Ma vse želje se lahko uresničijo :) ...sej ni treba primerjat, ti mi kr verjem 8)
Uporabniški avatar
 še1PR
kovit napisal/-a:Ma vse želje se lahko uresničijo :) ...sej ni treba primerjat, ti mi kr verjem 8)
:) :nono: kar tkole na slepo pa že ne verjamem! :wink: , da ne smetiva več tule, bo treba to kdaj kr v živo preverit! :wink: :D
 ton
ero napisal/-a:naj mi nekdo razloži, zakaj je dobro in koristno plačati pojma-nimam-koliko za pravice prenosov nekih tujih lig, obenem pa nimajo par fičnikov za polurno oddajo o rekreaciji. mogoče je problem, da je treba za to drugo tudi delati?

Ero, za že spakiran prenos odšteješ BAGATELO (ker prenose že tako v večini plačajo oglaševalci, ki jim je načeloma povsem všeč, da reklamo za Heineken ali Whatever vidimo tudi papki na drugem koncu sveta), medtem ko moraš na trimčkanje v Tivoli poslati novinarja/ko s snemalcem, bohnedaj še s 'toncom', potem ti junaki prinesejo material v hišio in se še vsaj kako uro prepirajo z montažerjem, kako pa zadek onele dame MORA v posnetek - zato so tovrstne zadeve primerljive z informativnim programom, ki je DALEČ najdražji zalogaj.

In da kot nogometni fen obranim svoj kupček gnoja: HVALA VSEVIŠNJEMU, da imamo Tv3 in Športkanal, ki sta celo bebcem s TVS uspela prižgati luč na koncu DOLGEGA tunela in bodo zdaj nemasto 4323. ponovitve Kulturnih diagonal prenesli raje angleško ligo - konec koncev je to nacionalno dobro, saj slovenski nogometaši morda prav zaradi odsotnosti vsake tuje izkušnje mislijo, da tisto vlečenje jeter po igrišču, ki ga zganjajo, tudi res je nogomet.

Evo, sem se izkašljal.
Ni mi všeč takle 'javni poziv k protestu' - naj novinarčki šefom sami dokažejo, da delajo neumnost, ko zametujejo nekaj, kar je absolutno dobro, čeprav na prvo žogo dražje.
 guc
ko smo ze pri oddajah o teku in glede nato, da ni ravno kvalitetnih... kaj pa ideja da bi se kaksni prispevki posneli s strani tekacev iz npr. tega foruma, pa se potem objavili na internetu...
danes ma itak ze vsak skor kamero, prispevki se bi pa lahko objavili ne vem na kaksneg youtubu... al kaj podobnega... pa se pol objavi tu en centralni seznam vseh tem?
 kovit
še1PR napisal/-a:
kovit napisal/-a:Ma vse želje se lahko uresničijo :) ...sej ni treba primerjat, ti mi kr verjem 8)
:) :nono: kar tkole na slepo pa že ne verjamem! :wink: , da ne smetiva več tule, bo treba to kdaj kr v živo preverit! :wink: :D

Kakšno smetenje neki :shock: :nono: ...teli najini komentarji na tole temo so edino iz česar lahko nastane kakšen res oprijemljiv konkreten zakluček... :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA