dogovori in pogovori o dogodkih in druženjih TFjevcev v Savinjski dolini

Moderatorji: editor, dusan

Uporabniški avatar
 INOT
Snezni!!!!

1.Ne mislim na savinjskem forumu debatirati o tem kdo sinfa mb tekace
2.Vseeno mi je koliko,kam,kdaj,kje,zakaj je kdo pretekel
3.Ko mi bo zmanjkalo magnezija bom ruknil 2 pira ali pa liter vina
4.Bil sem sam v Grosuplju in oni so mi veliko pomagali,zato jim bom to skusal vrniti na majhen simbolicen nacin
5.Konec debate :evil: :evil: :evil:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
INOT napisal/-a:Snezni!!!!

4.Bil sem sam v Grosuplju in oni so mi veliko pomagali,zato jim bom to skusal vrniti na majhen simbolicen nacin

Eh zdaj tehologija tipkovnice in miske bi morala sedaj biti zapletena da bi
"Cut" in "Paste" kjer si napisal da smo v MBju bolj tak in tak. No tako pac ti stvari vidis.
Ampak ce to kar ti tako vidis da je vidno na javni pogled potem moras pricakovati da nekdo lahko napise drugace. Saj menda si zato napisal da vsi vidimo mar ne?

Ojej tako bi debatirali like a big happy familly samo se pogovarjali na racun jamranja cez tretjo. Ko pa izrazis nestrinjanje z nalepko potem pa konec debate.

Ce pa te moti da sem kot proti nalepko tvoji nalepki ( torej da v MBju nic kaj ne migamo ) podal dejanske argumente torej potem je to konflikt..

Ki ga bom jaz koj takoj resil:

In sicer tako da se bom odjavil iz foruma in dvomim da se bom se prijavil. Tako ne bos moten ko bos jamral na tim mrtvo MB situacijo in ti ne bo provokativen snezni_Tekac se rekel da imas problem in bos lahko mirno pred vesoljno rajo jamral in ti ne bo noben zato nic oporekal zato ker ne pozna.

Ok imas ze mir od mene ze cistim bookmark tekaskiforum.net iz moje liste.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
INOT napisal/-a:Snezni!!!!

Eh zdaj tehologija tipkovnice in miske bi morala sedaj biti zapletena da bi
"Cut" in "Paste" kjer si napisal da smo v MBju bolj tak in tak. No tako pac ti stvari vidis.
Ampak ce to kar ti tako vidis da je vidno na javni pogled potem moras pricakovati da nekdo lahko napise da ni tako. In da ni ta nalepka zgledala tako suhoparno in iz trte zvite kot je bila prvotna sem sel pogledati v bilten Kluba MAratoncev Celje in sem za tri leta nazaj pogledal udelezbo post iz podrocja Maribora. In sem tako od oka v 15minutah podal oceno.
In ti ljudje morajo zato tudi nekje in kako trenirati in pocenjati take nore akcije za kar ti pravis da smo v MBju bolj tak in tak.

Ni res da te ne zanima koliko je kdo prelaufal. Te zanima zato ker si ze podal oceno da smo v MAriboru tak in tak oz. pred kaksnim dnevom da na nasem koncu se sploh ne gremo kaksnih norih akcij.
JAz pa ti lahko nastejem kup akcij in uspesnih teamskih podvigov in ki smo jih cool ali pa manj cool izvajali MB rekreativci. In sem pac nastel nekaj kar je bilo v zvezi s Savinjsko dolino ker sem slucajno drugace kot osebnostno s temi fanti kot ti vezan na Savinjsko dolino ( sicer bolj zgornjo ). JE to pac javna debata kaj zdaj...

Ojej tako bi debatirali like a big happy familly samo se pogovarjali na racun jamranja cez tretjo. Ko pa izrazis nestrinjanje z nalepko potem pa konec debate.

Ce pa te moti da sem kot proti nalepko tvoji nalepki ( torej da v MBju nic kaj ne migamo ) podal dejanske argumente torej potem je to konflikt..

Ki ga bom jaz koj takoj resil:

In sicer tako da se bom odjavil iz foruma in dvomim da se bom se prijavil. Tako ne bos moten ko bos jamral na tim mrtvo MB situacijo in ti ne bo provokativen snezni_Tekac se rekel da imas problem in bos lahko mirno pred vesoljno rajo jamral in ti ne bo noben zato nic oporekal zato ker ne pozna.

Ok imas ze mir od mene ze cistim bookmark tekaskiforum.net iz moje liste.
Uporabniški avatar
 INOT
Ne odgovarjam na provokacije.Nima smisla.
Ce sem koga uzalil mi bodo povedali v obraz Z* ,S*,Haupi,Tadej in njegova zena.
Ne zelim pa,da se kdorkoli zaradi mene odjavlja z TF .
Ker jaz sploh ne vidim v cem je problem.Mogoce sem neumen zato naj mi nekdo pojasni...
Uporabniški avatar
 EnerGy
Hy Inot!
Ob temlem nenavadnem (in nenadenem) zapletom s tvojim sokrajanom tudi jaz ne vem, v čem je problem, pa mogoče tudi bolje, da ne...
V glavnem hy sabla!
Naj ti povem, da nas tu v S.D. trenutno nekaj še malo počiva po Grosupljah, nekateri še celimo žule in sklepe, drugi pa smo na zasluženih počitnicah, (ali pa v pripravah na njih), tako, da so tudi pri nas zadnja 2-3 vikende skupinski treningi malo številčno oskrunjeni.
Te pa sigurno v zelo bližnji prihodnosti povabimo na enga, (in na en pir...!!!!), do tedaj pa en lep pozdrav, taj gor za Drav...!

P.s. ...eh, rajši nič ne bom...
Uporabniški avatar
 EnerGy
Hy Inot!
Ob temlem nenavadnem (in nenadenem) zapletom s tvojim sokrajanom tudi jaz ne vem, v čem je problem, pa mogoče tudi bolje, da ne...
V glavnem hy sabla!
Naj ti povem, da nas tu v S.D. trenutno nekaj še malo počiva po Grosupljah, nekateri še celimo žule in sklepe, drugi pa smo na zasluženih počitnicah, (ali pa v pripravah na njih), tako, da so tudi pri nas zadnja 2-3 vikende skupinski treningi malo številčno oskrunjeni.
Te pa sigurno v zelo bližnji prihodnosti povabimo na enga, (in na en pir...!!!!), do tedaj pa en lep pozdrav, taj gor za Drav...!

P.s. ...eh, rajši nič ne bom...
Uporabniški avatar
 INOT
Tukaj se je tisti malce neprijetni zaplet zacel in se naj tukaj tudi konca. :D Zadeva je resena na pozitiven nacin.
Sneznemu pa cestitke za osvojeni K 24 ! :clap:
Uporabniški avatar
 patricija
Verjetno zdaj vsi dobro veste, da ima vsaka tema svoj naslov, ki tudi služi svojemu namenu. Torej :

KO MAČKE NI DOMA MIŠI PLEŠEMO !!!

Sporočam, da je muca na dopustu, zato vse miške vabljene na ples!
Za kak sirček pa bo že Lučko poskrbel.
Dobimo se v sredo, ob 18.00, Brglez, Šempeter.
 Lučko
Ena miš prideeeeeeee pleeeeeeesat 8) pa sladoleeeeeeeeeed jest 8) pa Brgleeeeeeeza bomo pojedl... :oops: :roll:
Pridem tešč :lol: :wink:
 Uri
S katere strani pa tekate na Goro Oljko? Doma sem pod njo in tečem s Šmarške strani, ampak bi poskusila tudi kakšno drugo varianto.Kdaj boste šli naslednjič? Bi se vam pridružila, če je prav...
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Na Gora Oljko tečemo iz Polzelske strani.
Seveda se nam lahko pridružiš. Kdaj bomo tekli nanjo, ti težko rečem.
Lahko pa predlagaš.

Lp od Akcije :wink: :D
 BRINA
Uri,
berem da tekaš po šmarski strani gore Oljke,
če lahko vprašam ali od Podvina gor ali pa imaš varianto kje drugod?
 Uri
Brina,
vidim, da sva sokrajanki :) . Na Goro Oljko štartam izpred hiše v Rečici, potem pa po Logu mimo kolšekov, pa kolenčev... Se pravi po rečiški strani. Mi je pa en del kar zahteven za tek in tam grem hitro hojo. Dol grem pa ponavadi mimo Juga in pridem ven v Podgori. Kaj pa ti? Če grem pa s kolesom, grem pa ob Hudem potoku in "treščim" na Andraško pot in potem naprej gor...

Lp
Uporabniški avatar
 patricija
Sreda, 18.45, Rim. nekropola, trening v vsakem vremenu.
Vabljeni vsi, tudi tanovi dve na naši temi, se bomo zmenili za Gora oljko.
Ja, in še vesela novica - Dušan prinese slike!
 BRINA
Uri,

izgleda, da sva iz istega konca doma. Zelo lepo, vsaj nekdo še iz naše vasi.
Moja proga na g.Oljko je mimo Loga po cesti proti Polzeli in iz Podvina gor nato na Hudi potok dol. To je občasna varianta, redni tedenski teki so ravninski do Polzele in nazaj ali pa Šmartno-Rečica-Letuš nato ob Savinji dol do Polzele in po cesti nazaj v Šmartno. Iščem pa nove variante.
Pa LP
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA