prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 izyemna
kar se mene tice takole razvajanje ne more biti nikoli prepogosto :wink:
Prav fajn je bilo vceraj.

Uzivajte :D
 dragann
Včeraj je bilo prav fletno. spet sem spoznal nekaj novih forumaš-ev/ic.Biti v ožjem izboru za rookie of the year pa tud ni kar tako (pomembno je biti ob pravem času na pravem mestu). Zdaj nisem več ta frišen, ampak čevape (bučke, papriko) bi lahko zorganizirali tastari, novinci pa naj poskrbijo, da ptička ki bo jedla ne bo umrla od žeje.

Lep vikend
Uporabniški avatar
 tini
dragann napisal/-a: Zdaj nisem več ta frišen, ampak čevape (bučke, papriko) bi lahko zorganizirali tastari, novinci pa naj poskrbijo, da ptička ki bo jedla ne bo umrla od žeje.

Seveda dajem ves support ob izvedbi le-tega. Hmm, enkrat konec avgusta (recimo tist teden po Celovcu) bi bil kar taprav termin. Sponzorja (hmeljnega) bomo takrat ze imeli. Tako, da ni problem vrzt se tistih par cevapov(pa seveda bucke za "veggie section"-da ne pridemo na crno listo) na ogenj (pa 10 v 1/2 v Stepanjcu za after :) )

Pa upajmo, da ne "zaratimo" z domacini - vceraj so nas ze zelo pisano gledali, ko smo jim celo ulico poparkirali. :)

Drugace pa vceraj res silno zanimiva Goladica:spoznas forumovca, ki je svak od nekega drugega forumovca/frenda, pa izves npr. kdo in po katerih blogih te vlaci ipd.. :)
 Nataša
tini napisal/-a:Drugace pa vceraj res silno zanimiva Goladica:spoznas forumovca, ki je svak od nekega drugega forumovca/frenda, pa izves npr. kdo in po katerih blogih te vlaci ipd.. :)

same lepe stvari pišem o teb, ne mrnjaj! :D
 eggy
Da še jaz dodam: Bilo je super. Sem se po daljši pavzi spet počutila kot ta prava Goladarka.

Tako fajn analize pa že dolog ni bilo.

Pa še nadaljne ideje......vse pohvale vreden že v naprej :)
Sem že doma preverla, če mamo kakšen fertah :)

Super slikce!

Novinci....dobrodošli.....ta stari pa itak!

Še pridem :)

eggy
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

res je blo luštn, pa fotke, pa pojedina. Pa družba! Malo se je treba potrudit, pa je.
Še se bomo trudili, tudi ostali. :P

Lepo se imejte.
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Evo, moram vas pohvalit! Ta stare, ker ste se odzvali klicu domovine in prišli pokazat tanovim, kako se reči streže, in tanove, ker ste resno vzeli svojo dolžnost, da pridete na Golado, in še bolj resno tisto, da je treba za splošno dobro tud kdaj kak gram moke, kos lubenice al pa škatlo kornija žrtvovat.

V opravičilo vsesplošni požrtiji, ki je sledila :roll: :oops:, naj povem, da smo pred tem vsaj eno uro pošteno sopli gor in dol po Golovcu, se tovariško počakali na vrhu, ves čas preštevali porabljene kalorije in preslišane trače. Skratka, bilo je super!

V naši sredi torej uradno pozdravljam tudi Danne, Shash-a in Dragann-a. Zdaj ste Goladarji! :)

Vsem želim lep let do naslednje Golade,
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Malo pozno, ampak pohvala Goladi. Smo na Bledu ugotavljali, da bi v poletnih mesecih eno nočno Golado organizirali (lakše se diše Press).
Bilo je lepo in še nam bo.
Uporabniški avatar
 bobr
Ej dobra ideja, ob takem vročem vremenu sem za nočno golado. Samo da ne bomo kakega medveda srečali 8)
Uporabniški avatar
 dannae
Lučke zej itak mamo. :wink: . Bomo svetili tistim, ki zarad fizike niso mogli prit na Bled. :lol:
Uporabniški avatar
 shash
Mi jih imamo, sam tist , ki zaradi fizike ni prišel na Bled, hoče žarnico ki temo sveti izumit. Kaj bomo pa pol?? :shock: :shock:

LP
Uporabniški avatar
 pegaz
shash napisal/-a:Mi jih imamo, sam tist , ki zaradi fizike ni prišel na Bled, hoče žarnico ki temo sveti izumit. Kaj bomo pa pol?? :shock: :shock:
LP

Ja pol bomo pa lahk podnev tekli skupej uni, k mamo navadno luč (odzadej) in uni, k majo tatemno luč (odspredej, da bodo lahk temo delal). Oh, to je tko kompliciran... :?
:oops:

He he
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 shash
pegaz napisal/-a:Ja pol bomo pa lahk podnev tekli skupej uni, k mamo navadno luč (odzadej) in uni, k majo tatemno luč (odspredej, da bodo lahk temo delal). Oh, to je tko kompliciran.

Pegaz, dobro si tole skombiniral. Golada v svetlo-temni in temno-svetli varianti :D :D .

LP
Uporabniški avatar
 dannae
Včeraj si nisem več upala po Goladi smetit, pa vidm, da nadlajujeta. A lahko poenostavim? Ta pokvarjena žarnica temo sveti... :oops: Ponoči.... :wink:
Al mormo zej u tvoj hlevček, Pegaz?
Pozdravček
d
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Dannae,

pravilo glede smetenja je takšno. Goladniki lahko smetimo po Goladi (po forumu seveda, ne po progi).
:wink: Stvar je v tem, da je to celo zaželjeno, da imamo več postov kot Kranjšani.
Ostali pa naj smetijo drugje.
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA