Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 INOT
Vladek napisal/-a:Zebra vsaka ti čast, da si po včerajšnjem dnevu sposoben kaj pametnega napisati. Meni je v glavi, kot, da bi mi možgane zmiksali. Danes od mene nič pametnega.

Mene so presenetili izjemno prijazni organizatorji.
Tuširanje ter ter zastonj kosilo in pijača (tudi za sopotnike) na cilju.
Res je, da je bil promet kar hud, ampak za slabih petdeset tekačev so se pa kar potrudili, saj so skoz cel ZG zaprli en pas ceste oz. tramvajske proge.
Pa naj še kdo drug kaj napiše, jaz več ne morem :-)

lp

Prekmurci škoda, da ste potem takoj odšli kajti malo kasneje je bila podelitev nagrad za vse udeležence.
Uporabniški avatar
 markor
Čestitke vsem! Bravo!!
:laola

50cent napisal/-a:Tudi jaz napišem svoje vtise čim se spočijem od "pedinanja" treh ultrašev :rol: :rol: ...

Lp :)

he.. kaj to pomeni, da si naredil sprejemni izpit za Balaton? :lol:
Uporabniški avatar
 Sebi
@Markor: to pomeni, da si bo na prednovoletnem srečanju na našem prelepem Poghorju lahko podelil priznjanje za požrtovanje. A ne Fifti? :wink: Mogoče mu ga bo pa ZdravkoC podelil :oops: Hec, no!

Čestitke vsem! :cast:
Uporabniški avatar
 Vladek
INOT napisal/-a:
Vladek napisal/-a:Zebra vsaka ti čast, da si po včerajšnjem dnevu sposoben kaj pametnega napisati. Meni je v glavi, kot, da bi mi možgane zmiksali. Danes od mene nič pametnega.

Mene so presenetili izjemno prijazni organizatorji.
Tuširanje ter ter zastonj kosilo in pijača (tudi za sopotnike) na cilju.
Res je, da je bil promet kar hud, ampak za slabih petdeset tekačev so se pa kar potrudili, saj so skoz cel ZG zaprli en pas ceste oz. tramvajske proge.
Pa naj še kdo drug kaj napiše, jaz več ne morem :-)

lp

Prekmurci škoda, da ste potem takoj odšli kajti malo kasneje je bila podelitev nagrad za vse udeležence.

A ne, to pa ne, naša mala Prekmurska četica je kot ponavadi med zadnjimi odšla iz "mesta zločina". Smo si pa med podeljevanjem, za katerega sploh nismo vedeli, da bo, lizali rane v restavraciji.

lp
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vladek napisal/-a: A ne, to pa ne, naša mala Prekmurska četica je kot ponavadi med zadnjimi odšla iz "mesta zločina". Smo si pa med podeljevanjem, za katerega sploh nismo vedeli, da bo, lizali rane v restavraciji.
lp

Snoči sem ti poslal ZS pa zgleda da ti tega ne bereš :wink:
Ups, sem dobil odgovor. Pokliči
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,

pridružujem se čestitkam vsem ultrašem in njihovim spremljevalcem, še posebej pa vsem zmagovalcem, kar ste pa zopet vsi.

@zajc, tudi jaz sem zamudil na štart, ampak ne za en teden, temveč za eno leto, hi, hi.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Štefan
Čestitke tud z moje strani, vsem ULTRAŠEM :cast: Ko bom velik bom utraš :--
Čestitke prav vsem, posebno pa še 50centu, očitno se je bil primoran prekvalificirat! :D
Uporabniški avatar
 50cent
Ja res je Vreme, s takšnim kolenom bi mogoče pretekel 30km potem pa bi se zjokal od sile. :? Mi je pa bilo kar fino, da sem šel v živo po progi čeprav z avtom, da sem se prepričal, da je proga prav obupna in nevarna (to je moje osebno mnenje) ter me verjetno Čazma ne bo nikoli videla....ampak nikoli ne reci nikoli :wink: :wink: .

PS: Sebi............dihaj :D , saj ni tako hudo kot zgleda :cmok:.
Uporabniški avatar
 še1PR
Bravo! :clap: :clap: :clap: Od sile ste!! :cast1: :cast1: :cast1:
 marjan
Bravo vsem. :cast1: :cast1: :cast1: Nobeno trplenje vam ne pride do živega.

Aja kako je že rekel FENELON: Kdor ni trpel, ne ve ničesar. Ne pozna niti dobrega, niti zlega, ne pozna ljudi, ne pozna niti samega sebe.

Še enkrat iskrene čestitke :clap: :clap: :clap:

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 natasa
miroR napisal/-a: :arrow: Neža Mravlje SLO 5:07:54

Dragi moji fantje, ampak tale naša deklica vam je pa dala vetra!!!!

Absolutno je bila na 16.mestu.

Bravo Neža - CARICA!! Se vidi, da so prave korenine!!!!

:cast1: :cast1: :clap: :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA