prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 tadejk
Pobuda je bila, volja tudi, le očitno to za naš konec ni dovolj- čuden konec. :evil:

Tako da tisto s prispevki... pade v vodo, jaz bom pa še en trening več opravil sam. 8)

Seveda bo naslednja pobuda sledila v kratkem, ker puške pa ne bomo metali v koruzo (ni ekološko)! :wink:

Tadej

PS: Sicer pa je danes na sporedu en sestanek, bo že minilo.
Uporabniški avatar
 Z*
Tudi par * gre na "solo" lauf, čeprav sva še včeraj imeli eno turo v mislih za skupinsko delo. Kaj češ, včasih nas dnevi prehitijo. Podaljšana služba je danes :evil: , pol pa menda en sestanek, vmes pa komaj kaj časa za tek ... :roll:
Uporabniški avatar
 haupi
Pozdravljeni,

a bomo v Mariboru slučajno kej skupi laufali??? Sem študent pa mi je včasih kr na bed laufat sam, tk da napište pa se lahk kej zmenimo - tam enkrat po Lj maratonu.

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 tadejk
Lep pozdrav!

Seveda bomo! Ravnokar smo se z *-icami dogovarjali za dan v tednu.
Bomo po LJ maratonu začeli.
Uporabniški avatar
 haupi
Kaj je zdej Mariborčani, a se bomo kej prestavli al ne???

Kdaj bomo se dobili pa da odlaufamo kako?

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 Veggie
Hoj!

Kdaj/kje/kako/koliko?

:D :D :D

Lp!
Uporabniški avatar
 haupi
Se je treba dogovorit! Naj en lokalc napiše pa se dobimo pa odlaufamo skup!!!

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 tadejk
Lep pozdrav vsem zainteresiranim!

Včeraj je na neuradni generalki, ki smo se je udeležili Z*, S* in moja malenkost, padla odločitev, da bodo skupni teki v Mariboru

Vsak torek ob 16.15 pri Račjem dvoru

Vabljeni ste seveda vsi, dolžino in zahtevnost bomo prilagajali sproti.

Tadej

P.S.: Če kdo ne ve, kje je račji dvor: Iz Maribora po Vrbanski cesti proti Kamnici, na koncu kostanjevega drevoreda desno po cesti do velike stavbe (včasih dvor, kmetija,...).
Uporabniški avatar
 tadejk
Kako je za danes MB? Bomo tekli ali ne?

Samo da vem kako prilagoditi trening.

Tadej
Uporabniški avatar
 Z*
S S* danes vsekakor tečeva. Ker delava do 16h, bova morebiti kako minuto zamudili al pa tudi ne ... :roll: Če imaš v načrtu kaj intervalnega, al kaj bolj na poskok, kaj težkega ali še težjega :shock: , pa kar po svoje - naš tempo poznaš, res ni, da bi gorskemu tekaču zrak rezali ... :wink: 8)
Uporabniški avatar
 tadejk
Z* napisal/-a:S S* danes vsekakor tečeva. Ker delava do 16h, bova morebiti kako minuto zamudili al pa tudi ne ... :roll: Če imaš v načrtu kaj intervalnega, al kaj bolj na poskok, kaj težkega ali še težjega :shock: , pa kar po svoje - naš tempo poznaš, res ni, da bi gorskemu tekaču zrak rezali ... :wink: 8)

Nisem misli tako, bolj gre zato, da ne bom prej preveč tekel in si potem sramote delal :oops: , se vidimo. :twisted:
 Lučko
Z* napisal/-a:Če imaš v načrtu kaj intervalnega, al kaj bolj na poskok, kaj težkega ali še težjega , pa kar po svoje - naš tempo poznaš...

"... hoja je samo oblika lenobe ..." Filipid

Hmmmmm :roll: :roll: , tuki pa jz vidm kolizijo :shock: :arrow: :--
Uporabniški avatar
 tadejk
Lučko, dobro si ti to videl.

Ubrali smo bolj gorskotekaško varianto (S*,Z*,Haupi, Inot in jaz) ali bolj učeno fartlek. Kar precej se nam je mudilo, ker je bog ugašal luč.

Ampak zanimivo, pri Z* ni bilo čutiti nobene želje po lagodnejšem teku.

Tadej

PS: Sedaj bom pa nastavil hrbet, ker sledi bičanje. (a, ne Z* :?: )
Uporabniški avatar
 Z*
Ma kak lagodnejši tek?! :shock: Je šlo prehitro, da bi lahko o kaki lagodnosti razmišljala ... SlikaDa bi lahko o čemerkoli razmišljala. :--

Lučko napisal/-a:Hmmmmm :roll: :roll: , tuki pa jz vidm kolizijo :shock: :arrow: :--

Tudi jaz jo vidim, a ne tukaj, vedno takrat, ko Lučka srečam! Slika Slika :twisted:
 Lučko
Z* napisal/-a:Tudi jaz jo vidim, a ne tukaj, vedno takrat, ko Lučka srečam!

Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA