Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Arif
Fenomenalno. Meni osebno bolj zanimiva zgoba od marsikatere tekaške knjige. Čestitke za podvig in odlično zgodbo :clap:
 matej2
Hvala vsem za čestitke. Me veseli, da je toliko ljudem zanimivo moje pisanje.
Bilo je še precej bolj divje, kot je možno opisati. Dogodivščina še vedno prihaja za mano. Vsak dan se spomnim kakšne podrobnosti, ki je nisem omenil v zapisu. Indi, vsak izziv je nepremagljiv, dokler ga ne dokočaš. In ne podcenjuj Lumpi teka ;). Jan_jan štartnina res ni majhna. Ko pa vidiš koliko ljudi sodeluje in kaj vse privlečejo v gore samo za nekaj sto usekancev, ter na koncu še oblečeš prav čeden finišer soft shell se ti to ne zdi več tako grozno veliko denarja.
Če bo koga kdaj zamikalo kaj podobnega naj se kar oglasi po kakšen nasvet.

lp, Matej
 Ninđa
matej2 napisal/-a:Jan_jan štartnina res ni majhna. Ko pa vidiš koliko ljudi sodeluje in kaj vse privlečejo v gore samo za nekaj sto usekancev, ter na koncu še oblečeš prav čeden finišer soft shell se ti to ne zdi več tako grozno veliko denarja.

450 €je res veliko denarja za štartnino ampak se strinjam z zgoraj napisanim.

Lp
 matej-jethro
Matej.....tole pa je zgodba.....zgodba za zlekniti se pred kamin v katerem seveda greje in plapola prijeten plamen ter z mislimi med vsemi tistimi pasjimi višinci, deročimi potoki kar od nekod prihajajoče vode, vetrovi in razgledi, ki segajo vsepovsod le do cilja ne.......in odsanjati spokojen spanec z nasmeškom, da življenje je bolj polno za še eno ultra dejanje.
Svaka ti čast za odločitev, pot in prihod v cilj :cast: :cast: :clap:

To tekmo mi občasno v zadnjih, hmm...treh letih omenja Jure-cveto in samo čakam kdaj bo spakiral in naredil prvi km od vseh možnih :lol: Preko tvojega epskega in čudovitega zapisa je dogodek dobil podobo in moje simpatije kar je povsem dovolj za začetek. Dalje bom sanjal ob kaminu, kasneje, nekega zimskega večera :D

Iskreno čestitam!!!

p.s. Kdo pa je bil prvi Slovenec?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA