Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 DrJack
15€ je za plačat, pride naša ekipa KRTIjev tut :D
Uporabniški avatar
 BO-JAN
lansko leto je bilo vseh udeležencev baje 42, letos nas bo :?: :?: :?:

Lp Bojan
 večno mlad
No evo počasi bomo pa vse zvedeli. Posebno ponoči zna biti tole zanimivo.
Uporabniški avatar
 Cveto
Opa! Vidim da so tudi legende zainteresirane za tole.

Ravno včeraj smo se malo pogovarjali o tem s Cvalentijem in možem od Darje.
Bojda, da so nekateri kar našpičeni.
Pa sm še omenil, da bi bilo zanimivo, če bi se tam pojavili Razni Igliči, Udovči pa seveda Šavsi in pa kakšeni zagraparski kerlci :wink: Tko da take hude konkurence bomo Kamničani zelo veseli!
Upam, da se vidimo v čimvečjem številu, da bo res zanimiva dirka!

P.S Organizacija ne bo tko kot na kališču, da ne bo kdo potem razočaran, nerki čaji naj bi bli, pa kake majčke, take okrepčevalnice, kot na 12ur kališča pa ne, tko da za okrepčila naj bi vsak zase poskrbel.
to sm zvedel včeraj.

Lp Jure
Uporabniški avatar
 Darja
cvalenti, moj mož se nič ne skriva, samo mene pošilja po kostanj v žerjavico. Sicer pa, saj vse ostane v familiji :) .
Ker vidim, da je kar nekaj zanimanja za 24 ur Primoža, bi mogoče napisala kaj o lanski prireditvi. Torej, kot je že Cveto napisal, okrepčevalnic na poti ni bilo, vso logistiko v zvezi s hrano, energetskimi napitki, počitkom, spanjem...smo si organizirali sami. Menim, da bo tako tudi letos. Vsak udeleženec je dobil majčko, ob zaključku smo se vsi lahko do sitega najedli ocvrtega piščanca in če se prav spomnim, tudi odojek ni manjkal.
V dolini v neposredni bližini parkirišča ni nobene okrepčevalnice (še najbližja je manjša trgovinica malo nazaj proti Kamniku) in zato je človek še bolj hvaležen kakšnemu cvalentiju :cast1: , ko z energijsko pijačo in sadjem izkaže svojo podporo. Je pa res, da je bil Pero v okrepčevalnici na Primožu ves čas prisoten (in priseben), pijača tam ni bila problem, tudi s kavico mi je postregel pa kakšna čokolada za zraven se je tudi našla.
WC je bil lani samo na Primožu, tuš pa na prostem (vendar samo v primeru dežja :wink: ).
Vsekakor prireditev vredna udeležbe, po 24. urah druženja sami s seboj, v letošnjem letu zagotovo ne boste potrebovali psihoanalize pri psihiatru. :D
Uporabniški avatar
 Darja
BlackOrange napisal/-a:Me zelo, zelo mika.

Skušnjave so namenjene izključno temu, da se jim predamo :twisted: , zato kar hrabro. Ga bomo skupaj biksali po Primožu. :rol:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Darja napisal/-a:

Skušnjave so namenjene izključno temu, da se jim predamo :twisted: , zato kar hrabro. Ga bomo skupaj biksali po Primožu. :rol:

Ja saj bi se res spodobilo, da se pridem klanjat svojemu zavetniku sv. Primožu. :lol: Primož na Primoža. :lol:

Pa še eno vprašanje. Kje se obrača spodaj? Pri cesti proti Kamniški Bistrici ali više pri lovski koči?
Nazadnje spremenil BlackOrange, dne 23 Apr 2008, 11:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Ja ja upajmo da ga bomo res skupaj biksali po Primožu :wink:

Za tiste ta našpičene pa še tole, lansko leto je enemu našpičenemu uspelo 19 (devetnast) krat doseči Primoža :!: :?:
V ženski kategoriji pa ... ej mi je čist iz glave ušlo, Darja a lahko pomagaš :oops: ti maš bolj spomin :idea:

LP Bojan
Uporabniški avatar
 Darja
Blackorange, obrača se spodaj na parkirišču od Calcita. Lansko leto je bil pri vratarju zvezek v katerega smo se vpisali :hack: vsakič, ko smo prišli dol, drugi (zvezek, kajpak) pa se je nahajal pri Perotu v okrepčevalnici na Primožu, kjer smo se seveda takisto vpisali :hack: vsakič, ko smo prihropli gor.
:roll: BO-JAN, če se ne motim enih 10x. :lol:
 glumac
Ja, Darja za najboljši ženski dosežek bi pa TI že morala čist točno vedet.
Če se ne motim si bila to ravno ti.BRAVO!
A letos pa na še boljši čas?
Uporabniški avatar
 Darja
Glumac, to si mi pa polepšal dan. :hehe: Res se bom potrudila, da bom 24 ur Primoža odcepetala v čim krajšem času.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Darja napisal/-a:Glumac, to si mi pa polepšal dan. :hehe: Res se bom potrudila, da bom 24 ur Primoža odcepetala v čim krajšem času.

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Darja
BlackOrange napisal/-a:Darja hvala za info!

Malenkost. :wink:
Uporabniški avatar
 cvalenti

Hej BO,potem boš pa moral za kake 2-3 dni kolo postaviti v kot,sej veš "muskelfiber" 24 ur je pa le 24 ur.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA