prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Torej, bilo je lepo in zelo dobro. MojcaZ :cast: HVALA! No, tudi vse ostale dobrote smo z veseljem pojedli. :) Hvala vsem donatorjem.
Dejstvo je, da je bila tale najbolj množična. :) Golada namrec. ;) In to navkljub temu, da je kar nekaj starih goladarjev manjkalo. :( (imena najdete v jari kači PRESS) Ja, Vlajko, lahko rečemo, da je bila 3 (tri) "mestna" številka. :twisted:
:twisted: Seveda, Golada bo tudi ta teden. V četrtek ob 1800 na koncu GD. :) Tudi v primeru slabega vremena. :)
Srecno!

lp, oranzni slon

p.s.: Ob tako številčni zasedbi bi morda lahko del avtomobilov parkirali v vzporennih ulicah, da bi ne bila gneča na koncu GD prevelika. ;) Seveda pa vas moram vse pohvalit, da lepo parkirate in ne ovirate stanovalcev. Se posebej pa se potrudijo s parikiranjem kolesarji. ;) Ja, MojcaZ lepo je bil parkiran. :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Imel sem lep namen priti! ...snip..(veliko lepih stvari)... snip.... Po petih urah sem ga zagnal in, čudež, dela.

:twisted: Ampak malo pa še vedno smrdi, anadale? :twisted: Ampak ti moram čestitat za vztrajnost. ;) In sedaj tudi vem od kje so se slišale vse tiste sočne kletvice. :) :twisted:
Torej, Bajsi, pusti ti lepe namene, da tlakujejo pot v pekel in povej kdaj bi pa lahko sprašil eno Golado ali pa vsaj ene intervale na znanem ovalu. :) Glede na tempo "premikov" se boš kaj kmalu selil v "vukojebino". :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
mojcej77 napisal/-a:...snip, snip....za 100 stran tele prijetne, zabavne, predvsem pa učinkovite in koristne teme!!!
cmoka!

:P Hvala! :D Je lustno, včasih pošpegat tja nazaj na začetek. :) :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
lucky napisal/-a:...snip,snip..... manj zaradi zadnjih 100 metrov pod vrhom. ....

8) Ja, lepo je spoznat egometer. :D Se posebej njegov zaključek. :) Zmeraj ti da dihat. :) No, naj ti ne vzame volje in le pridi še kdaj. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Imam lep namen.....
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Imam lep namen.....

...preselit se v vukojebico :?: :P
Uporabniški avatar
 dannae
kolk mora največ padat z oblakov, da lohk odzabušavam golado? :roll:

oz. na kratko: Ali se teče tudi če lije kot iz škafa?

se vidimo, upam... en dež nas pa res ne bo :wc:
Uporabniški avatar
 pegaz
Xrock napisal/-a:Pa ravno danes, ko sem imel namen po dooolgem času spet pridet, bodo očitno poplave. Plaval sem pa že včeraj :)
X

Ja booogi, že včeraj te je skoraj pobralo, ko si ravno iz cukra, ne? 8)

Daj no daj, a s' dec al s' hec?

Ni izgovorov, Golada v primeru dežja ne odpade.
Laho se pa zgodi, da bo odpadel dež.
[Bigfrik PRESS]

Dans se napovedujejo sladke udeležbe.
Mogoče pride tud kak novinec - npr. Vitica...?

Lep let, paste ke parkerate
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
dannae napisal/-a:... na kratko: Ali se teče tudi če lije kot iz škafa?

8) Enkrat tam na začetku tele jare kače o Goladi smo Snežinko peljali tečt v enem takem nalivu, da sem bil resno prepričan, da ne bo hotela nikoli več govorit z menoj. No, vse kar se je zgodilo je bilo to, da je punca pogruntala, da ni iz cukra. :)
:) Eto, na kratko, ošpičene raklje morajo padat, da se lahko zabuši Golado. :)

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 pegaz
Jusuf napisal/-a:Eto, na kratko, ošpičene raklje morajo padat, da se lahko zabuši Golado. :)

Ja, al pa pol noge manjkat! :)

Snežinka baje pripravlja kambek...???
Če je še Xrock razmislil o tem, pol ko se je čist pofaulal na košarki (al kje že)
(flauze PRESS)
V glavnem
kdor pride danes, mu ne bo žal
he he
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 bobr
Danes smo zopet bili deležni že tradicionalne pogostije. Pegaz hvala za izjemno hruškoorehovo domačo pito. Laufer fej te bodi prideš brez lubenice :lol:. Padali so tudi PBji, učili smo se čudes tehnike jabolka, dobili idejo za nov resničnostni šov in še kaj bi se našlo.
No ja lepo se imejte teh nekaj golad, mene končno čaka zaslužen dopust in morje :twisted:.

Vsi ki ste se ustrašili dežja je bil strah odveč. Morda je bil koristen samo za izgovor.
Še en razlog zakaj je tistim ki niste danes prišli lahko žal :P:
Slika
Jup, takle pogled nas je čakal po cilju ob :piti:
 ežoj
Torej, še ena Golada je spravljena pod streho.

..sicer je popoldne kazalo, da bo tudi štart in tek pod streho, a so le naposled celo bogovi gozdov golovca bili uvideli, da bila bi napaka, skruniti idilo mistične nadnaravne manifestacije tekačev pod okriljem globalne vesoljne sile imenovane druščina poslednjih osvajalcev duha prostranstev Golade

No, da sedaj na kratko iz tako realnih tal stopim v malo bolj domišlijski svet.. :wink: Bilo je -no vsaj meni- lepo, prijetno.. kakor je opisal pegaz osebno:
pegaz napisal/-a:V glavnem
kdor pride danes, mu ne bo žal

:D resnici na ljubo se je v drugem krogecu gruča (iz izhodiščnih mislim da 15) nekoliko razredčila.. ..no skoraj zagotovo bi pa lahko zatrdil, da bi bila marsikatera mokra, če bi šla zraven.. :twisted: :lol: :lol: ...ob pogledu na prepoteno, drhteče, široko izpostavljeno..
..nebo .. s prekrasno dvojno mavrico. :wink: :)

Lep konec tedna in prekrasen vikend vsem,
Ežoj jožE
 eggy
Oii!

Še jaz.....današnja Golada.....fajn je bilo.

Res je kazalo, da nas bo zalilo, ampak... ja, res smo bili mokri, ampak ne od dežja :)

Spet številčna zasedba. Vsak je našel svoj tempo, svojo družbo. Na koncu pa je bila za vse njami pita. Tole postajajo res že pravi kulinarični dogodki in po pravici povedano, me že kar malo slaba vest...nekak čutim, da bom počasi že na vrsti (čeprav.....nisem ravno novinka :)).

Jaz pridem še.....pa vi???? :D

lp, eggy
Uporabniški avatar
 milkec
eggy napisal/-a:Jaz pridem še.....pa vi????

Kaj se pa zamudimo?

Prav n'č!
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA